Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Halep va juca și la Moscova

Ziarul de Vrancea
24 sep 2018 591 vizualizări

Liderul WTA Simona Halep va participa la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, competiție pe care a câștigat-o în urmă cu cinci ani, au anunțat organizatorii, pe site-ul oficial.

Am câștigat primul meu titlu aici, la Moscova, în 2013, astfel că turneul are un loc special în inima mea. Abia aștept să concurez din nou în fața fanilor extraordinari de aici”, a declarat Simona Halep, potrivit kremlincup.ru. Turneul de la Moscova se va desfășura în perioada 15-20 octombrie.

Postolachi a devenit român cu acte

Fotbalistul echipei PSG Virgiliu Postolachi, născut în Republica Moldova, a devenit, începând de ieri, cetățean român, a anunțat ambasada României la Paris. "A depus jurământul și apoi a fost intonat imnul României. De astăzi, Virgiliu Postolachi, unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști de la Paris Saint-Germain, este cetățean român", a scris ambasadorul Luca Niculescu, pe aceeași rețea de socializare. Postolachi, în vârstă de 18 ani, are naționalitate moldoveană și franceză. El a marcat, la 31 iulie, golul prin care formația Paris Saint-Germain a învins, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang. Federația Română de Fotbal a dorit ca Postolachi să obțină cetățenia pentru a fi convocat la echipele naționale ale României. 

Răzvan Marin și-a prelungit contractul

Mijlocașul Răzvan Marin a semnat un nou contract cu Standard Liège, valabil până în vara anului 2023, a anunțat gruparea belgiană. Vechea înțelegere era valabilă până în vara anului 2021. În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin a sosit pe stadionul Sclessin în ianuarie 2017, de la FC Viitorul, pentru 2.5 milioane de euro. Internaționalul român a jucat 65 de meciuri pentru echipa belgiană, marcând de opt ori.

De ce a plecat Pavel de lângă Simona?

Fostul tenismen Andrei Pavel a declarat, ieri, că a încetat colaborarea cu Simona Halep la sfârșitul angajamentului, care a durat numai un an. "A fost un angajament pe un an, eram antrenorul secund, deci numai să o ajut în momentele în care Darren nu poate. N-a mai fost nevoie de acel al doilea antrenor. În același timp și a venit Marius în joc, dar după ce s-a terminat cu Simona. Am rămas prieteni, dacă mă întreabă o ajut, cred că și invers este același lucru. Deci nu a fost niciun fel de ceartă, niciun fel de motive despre care să spun că s-au întâmplat", a declarat Pavel. Andrei este acum antrenorul lui Marius Copil, locul 88 ATP, și spune că obiectivul său este să-l ducă pe tenismenul numărul 1 al României în primii 50 de jucători din lume. 

Din nou la finul Pandele

Partida dintre FCSB și Concordia Chiajna, pogramată la 7 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa pe Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. FCSB a decis să dispute tot la Voluntari meciul de pe teren propriu cu Concordia, la solictarea FRF, care dorește menajarea gazonului Arenei Naționale pentru întâlnirea România - Serbia din Liga Națiunilor (14 octombrie). Partida FCSB - Concordia va fi transmisă în direct de Look TV / Plus, Digi Sport și Telekom Sport.

Oprea de la FIFA

Fostul secretar general al FIFA, Jerome Valcke, suspendat zece ani pentru corupție, folosea în mod regulat avioane private în scop personal, când era oficial al forului mondial, se arată într-un raport al Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS). Potrivit raportului, Valcke și-a folosit funcția pentru a călători împreună cu familia sa pe cheltuiala FIFA. Pe durata mandatului, Jerome Valcke a făcut patru călătorii care nu se încadrau în politica de deplasări a FIFA, deoarece folosirea zborurilor private nu corespunde cerințelor de condiții de siguranță sau de reducere a costurilor. În plus, Valcke a fost însoțit în călătorii de membri ai familiei sale, totul pe banii FIFA.

Criticile lui Capello

Tehnicianul Fabio Capello i-a criticat pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi pentru că au lipsit de la gala FIFA The Best, precizând că portughezul și argentinianul au dat dovadă de lipsă de respect.  “Este lipsă de respect față de jucători, FIFA și lumea fotbalului. Poate au câștigat prea mult șu nu le place să piardă. în viață trebuie să știi cum să câștigi și să pierzi”, a spus Capello pentru TVE. Gala FIFA The Best, la care Luka Modric a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist, a avut loc luni seară, la Londra.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.