Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Grozavu va antrena Sepsi

Ziarul de Vrancea
10 nov 2019 1050 vizualizări

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat, marți, că Laszlo Csaba nu mai este antrenorul echipei din Liga I și la conducerea tehnică a fost numit Leo Grozavu. “ În vârstă de 52 de ani, Leontin Grozavu a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Sepsi.

Ca antrenor, Leontin Grozavu a mai coordonat echipele Petrolul Ploiești, Poli Timișoara, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CSMS Iași, FC Baia Mare, Universitatea Cluj și Armătura Zalău.

Sterling, exclus din lot

Mijlocașul ofensiv al echipei Manchester City Raheem Sterling a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, după o altercație avută la antrenamentul de luni dimineață cu fundașul formației Liverpool, Joe Gomez, a anunțat FA. Jucătorul de la City va rămâne însă în lot în vederea următorului meci, cel cu Kosovo. Cei doi fotbaliști se șicanaseră și cu o zi înainte, în derbiul Liverpool - Manchester City, scor 3-1, disputat în Premier League. Meciul Anglia - Muntenegru se va disputa, joi, de la ora 21.45, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2020. La 17 noiembrie, Anglia va evolua în deplasare, în Kosovo.

Careul Supercupei

FC Barcelona, campioana Spaniei, și Atletico Madrid, locul 2 în ediția trecută a LaLiga, se vor întâlni în semifinalele Supercupei Spaniei, conform tragerii la sorți.În cealaltă semifinală se vor întâlni Valencia, deținătoarea Cupei Spaniei, și Real Madrid, locul 3 în campionat.Meciurile se vor disputa în Arabia Saudită, la Jeddah, pe Stadionul Regele Abdullah, de 62.000 de locuri. Semifinalele sunt programate la 8 și 9 ianuarie, iar finala la 12 ianuarie 2020. Arabia Saudită va găzdui următoarele trei ediții ale Supercupei Spaniei, iar federația de fotbal de la Madrid ar urma să încaseze din acest contract 30 de milioane de euro pe sezon. La competiție participă campioana, câștigătoarea Cupei Spaniei, vicecampioana și finalista Cupei Spaniei. În acest sezon. Barcelona este și echipa campioană, și finalistă a Cupei Spaniei (a pierdut, 1-2, cu Valencia), astfel că echipa de pe locul al treilea din LaLiga, Real Madrid, a fost ultima formație calificată.

Ianis a rămas fără antrenor

Clubul Genk, la care sunt legitimați Ianis Hagi și Vladimir Screciu, a anunțat, ieri că a pus capăt colaborării cu tehnicianul Felice Mazzu. “În ultimele săptămâni, tendința a fost din ce în ce mai negativă și conducerea clubului nu mai are sentimentul că staful tehnic actual poate schimba situația”, se arată pe site-ul grupării din Belgia. Mazzu era antrenorul echipei Genk din data de 3 iunie. Genk a înregistrat trei înfrângeri și o remiză în ultimele patru partide disputate, în campionatul Belgiei și în Liga Campionilor. În prima ligă din Belgia, Genk ocupă locul zece în clasament, iar în Liga Campionilor, în grupa E, este pe ultima poziție, înregistrând o remiză și trei înfrângeri în confruntările cu Liverpool, Napoli și Salzburg.

„Tunarii” merg tot cu Emery

Unai Emery se bucură în continuarea de susținerea conducerii clubului Arsenal, dar tehnicianul trebui să redreseze echipa care nu a câștigat de cinci meciuri.”'Suntem dezamăgiți de rezultatele înregistrate până acum. Sunt lucruri de îmbunătățit dacă vrem să ne îndeplinim obiectivele și suntem siguri că Unai este omul potrivit, cu ajutorul întregului club”, au afirmat conducătorii „tunarilor”. Unai Emery l-a înlocuit pe Arsène Wenger în vara anului 2018, dar echipa a ratat calificarea în Liga Campionilor sezonul trecut, pe care l-a încheiat pe locul V în Premier League. În sezonul acesta, Arsenal nu evoluează mai bine, fiind pe locul VI, după 12 etape, cu 17 puncte, la opt puncte de Manchester City, de pe locul IV, ultimul care asigură participarea în Liga Campionilor.

Promettre, c‘est noble!

Președintele clubului Olympique Marseille, Jacques-Henri Eyraud, a fost generos după ce echipa antrenată de Andre Villas-Boas a câștigat, cu scorul de 2-1, meciul cu Olympique Lyon, oferindu-le jucătorilor o primă de 10.000 de euro pentru fiecare. Bucuros de succesul care urcă OM pe locul II în Ligue 1, Eyraud a anunțat prima în vestiar, imediat după meci, dar antrenorul Villas-Boas i-a răspuns pe un ton glumeț: „Prezidente, o victorie ca asta e 50.000!”Este pentru a doua oară în acest sezon când jucătorii formației din Marsilia primesc primă de victorie. La Monaco, ei au încasat câte 5.000 de euro, după ce s-au impus cu 4-3.După șase zile, Eyraud le-a promis aceeași sumă dacă înving pe Montpellier, dar nu a fost nevoit să scoată banii din buzunar, după ce meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.