Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Finaluri cu cântec

Ziarul de Vrancea
3 oct 2021 598 vizualizări

Rezultate din etapa a XI-a a Ligii I: CS Mioveni –FC Argeș 0-0; Chindia Târgoviște – FCSB 0-1(0-0). Budescu ('90^6 – penalty. Kocic (C) a fost eliminat în min.8; Dinamo – UTA 2-2 (1-0). Torje ('8), Sorescu ('54 –penalty) / Miculescu ('63, '90^5). Eliminat: Batta (UTA) – min. 45^2; ; Sepsi OSK – Rapid 2-2 (2-2). Luckassen ('28 – penalty, '44) . Goge ('3). Alami ('9). Alami (R) a fost eliminat în min.62; FC Voluntari – Farul 1-0 (0-0).I. Gheorghe ('65); CFR Cluj – Gaz Metan 2-1 (0-1). Petrila ('47), Deac ('59) / Youri ('12). Aseară s-a disputat meciul FCU Craiova – CSU Craiova, iar astăzi se joacă Academica – FC Botoșani (ora 20:30).

Cobrelli râde, Moscon plânge

„Iadul Nordului” cum mai este numită clasica cursă ciclistă „Paris-Roubaix” a fost câștigată la sprint, de italianul Sonny Colbrelli (Bahrain V), care i-a devansat pe velodromul din Rubaix pe belgianul de 23 de ani, Florian Vermeersch (Lotto Soudal) și olandezul Mathieu van der Poel, mare favorit, de la Alpecin Fenix. Marele ghinionist al cursei a fost alt italian, Gianni Moscon (Ineos) care s-a desprins dintr-o evadare și părea să realizeze surpriza, dar a avut întâi o problemă tehnică urmată de o căzătură pe porțiunile pavate și a fost înghițit de cei trei.

Disputată sâmbătă în premieră, varianta feminină a clasicei a revenit britanicei Lizzy Deignan (Trek-Segafredo). Lizzy a câștigat în solitar, după ce s-a desprins pe ultimii 80 de km ai traseului.

Turcul ne fluieră la Hamburg    

Turcul Cüneyt Çakîr va conduce la centru meciul Germania - România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Cüneyt Çakîr din Turcia are 44 de ani și este aflat pe lista FIFA din 2006 și UEFA Elite din 2010. Acesta a oficiat la ultimele ediții de Mondial, inclusiv în faza semifinalelor, precum și la finala Ligii Campionilor din 2015. Va fi primul meci al României pe care îl conduce, după ce a participat la cinci meciuri ale echipelor românești în cupele europene

Trofee la tenis

Perechea Monica Niculescu/Anna-Lena Friedsam (România/Germania), cap de serie numărul 3, a câștigat, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 Astana Open.  În ultimul act, românca și colega au trecut de perechea din Rusia Angelina Gabueva/Anastasia Zaharova, scor 6-2, 4-6, 10-5, după o oră și 31 de minute. Ieri, Mihaela Buzărnescu (148 WTA) a câștigat turneul ITF de la Le Neubourg (Franța) dispunând în finală de unguroaica Anna Bodnar (146), scor 6-1, 6-3.În acest turneu, Mihaela a pierdut un singur set, în semifinala cu franțuzoaica Amandine Hesse

Maxim revine cu două goluri

Fotbalistul echipei Gaziantep FK, Alexandru Maxim, a înscris două goluri în meciul câștigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în fața echipei Altay, în etapa a opta a campionatului Turciei. Maxim a marcat în minutul 52 din penalti și în minutul 61. Alexandru Maxim, titular la gazde, a jucat până în minutul 86. Celălalt român de la Gaziantep, Alin Toșca, a fost integralist.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.