Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Finala Cupei, la Ploiești

Ziarul de Vrancea
12 mar 2019 507 vizualizări

Comitetul Executiv al FRF, întrunit ieri, a decis că finala Cupei României, sezonul 2018-2019, se va disputa pe data de 25 mai, la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”.

Ora de începere a partidei va fi anunțată ulterior. În deschiderea finalei mari, pe același stadion, se va disputa finala Cupei României U19 Elite. În acest moment, în competiție au rămas patru formații care luptă pentru trofeu: CFR Cluj, CSU Craiova, Viitorul și Astra Giurgiu. Programul semifinalelor Cupei României este următorul: CFR  Cluj – Astra, CSU Craiova – FC Viitorul. Jocurile vor avea loc în perioada 2-4 aprilie, turul, respectiv 23-25 aprilie, returul.

Când se întâlnesc CSM și Metz

Federația Europeană de Handbal a anunțat, ieri programul meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la feminin. Astfel, dubla CSM București – Metz Handball va avea loc în 5 aprilie, la București, respectiv în 13 aprilie, în deplasare, pentru un loc la Turneul Final Four al competiției. Celelalte partide din sferturi sunt:  Ferencvaros Budapesta – Rostov Don, Odense – Györ ETO  și Buducnost – Vipers, toate în zilele de 7 și 13 aprilie. Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019. Actuala deținătoare a Ligii Campionilor este Györ ETO.

Tenis în afara Californiei

Irina Begu (70 WTA) a fost eliminată, noaptea trecută, în primul tur al turneului de la Guadalajara, cu premii totale de 125.000 de dolari.Ea  a fost învinsă de italianca Sara Errani (234 WTA), scor 3-6, 6-7. Meciul a durat o oră și 38 de minute. La Guadalajara s-a aflat pe tabloul principal de simplu și Ana Bogdan, numărul 106 mondial, însă nici ea nu a trecut de runda inaugurală (1-6, 3-6 cu Yanina Wickmayer). De asemenea, în turneul challenger din localitatea canadiană Drummondville, Florin Mergea și canadianul Frank Dancevic s-au calificat în sferturi, după ce au învins cu 7-6, 7-5 cuplul canadian Justin Boulais/Joshua Peck, după o oră și 23 de minute.

Cât câștigă Zidane la Real?

Cotidianul spaniol El Confidencial a scris, ieri, că tehnicianul Zinédine Zidane, revenit luni ca antrenor la Real Madrid, va avea un salariu fix de 12 milioane de euro net pe an, fără prime, până la 30 iunie 2022. La plecarea de la Real Madrid, din mai 2018, Zidane avea un salariu de 7,5 milioane de euro, după ce începuse, în 2016, cu 3 milioane de euro, iar în 2017 ajunsese la 5.5 milioane de euro net.  În comparație, portughezul José Mourinho avea un salariu de 17,2 milioane de euro la Manchester United, în timp ce Diego Simeone câștigă 21 de milioane de euro pe sezon la Atletico Madrid.

Vine Cupa la București!

Trofeul Henri Delaunay, care îi va fi decernat câștigătoarei Campionatului European din 2020, va fi expus la Arena Națională din București, vineri, de la ora 13.00. Accesul publicului va fi liber, iar fanii vor avea posibilitatea să se fotografieze alături de cupa originală, din argint masiv. Primii 2020 de vizitatori vor primi un bilet de tombolă, iar a doua zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnați 11 câștigători care vor primi câte un tricou al naționalei semnat de ambasadorii Euro-2020 la București. Trofeul Henri Delaunay, acordat câștigătoarei Campionatului European de fotbal, poartă numele primului secretar general al UEFA, care a avut ideea organizării unei astfel de competiții continentale.

Labbadia pleacă de la Wolfsburg

Tehnicianul Bruno Labbadia nu va mai continua la echipa VfL Wolfsburg, contractul său urmând să expire la finalul sezonului. Antrenorul de 53 de ani, venit la VfL în februarie 2018, a anunțat că nu va mai rămâne după luna iunie. Bruno Labbadia a spus că nu a dorit să înceapă discuțiile cu membrii conducerii clubului pentru prelungirea colaborării lor. “Deoarece ideile noastre nu erau la fel, am luat decizia să plec”, a spus Labbadia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.