Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Edi vrea să părăsească Gazul

Ziarul de Vrancea
24 sep 2019 1007 vizualizări

Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat că va cere rezilierea contractului cu Gaz Metan Mediaș. „Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă și îmi asum eu întreaga responsabilitate. Din păcate între mine și conducere nu mai este comunicare de mai bine de trei săptămâni, sau cel puțin nu așa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta”, a declarat Iordănescu. El a mai spus că speră să găsească o formulă amiabilă cu membrii conducerii.

Rezultate din Cupa României

Formația Universitatea Cluj a învins, marți, în deplasare, scor 3-2, după prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, și s-a calificat în optimile Cupei României. Clujenii au evoluat și în inferioritate numerică din minutul 81. Ieri, la Ploiești, FC Hermannstadt a învins echipa gazdă, Chindia Târgoviște cu 1-0, printr-un gol marcat de Jo Santos, în minutul 88, din penalty. Alte rezultate înregistrate ieri: CS Făurei – CS Mioveni 1-5; Industria Galda – Petrolul Ploiești 0-1; CSM Reșița – Universitatea Craiova 0-1. Aseară s-a mai disputat partida FC Botoșani – CFR Cluj. Ultimele meciuri din șaisprezecimi au loc astăzi: Ripensia Timișoara – Sepsi Sfântu Gheorghe (ora 16:30), Sănătatea Cluj – FC Viitorul (16:30). Rapid –Politehnica Iași (18:30), Metaloglobus București – FCSB (21:30).

Start victorios al tricolorelor

Naționala de handbal feminin a României a învins ieri, la Brașov, reprezentativa Ucrainei, cu scorul de 27-24 (15-12), în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor CE2020. Cristina Neagu a fost convocată, dar nu a intrat pe teren, nefiind încă aptă de joc după operația de ligamente încrucișate.Pentru România au marcat Cristina Laslo 8 goluri, Eliza Buceschi 6, Valentina Ardean 3, Crina Pintea 3, Aneta Udriștioiu 3, Daria Bucur 2, Lorena Ostase 1 și Laura-Chiper Moisă 1. Următorul meci al tricolorelor se dispută duminică, în deplasare, cu Insulele Feroe.

Dinamo a devenit lider

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a învins miercuri, pe teren propriu, formația daneză GOG, scor 35-28 (17-12), în cea de-a treia partidă din grupa D a Ligii Campionilor. După trei etape derulate în grupa D, Dinamo devine lider, cu 5 puncte, iar GOG rămâne pe locul II, cu IV. Celelalte două meciuri ale rundei se vor juca duminică, între Orlen Wisla Plock-IFK și Kadetten-Medvedi. Dinamo București va evolua în etapa viitoare în deplasare, cu echipa rusă Cehovskie Medvedi, în 12 octombrie.

Surpriză la Cupa Mondială

Selecționata Uruguay a învins Fiji cu 30-27 (24-12) într-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale de Rugby, din care mai fac parte Georgia, Țara Galilor și Australia. Sud-americanii au obținut primul succes la Cupa Mondială după o pauză de 16 ani. La prima vedere Uruguay – Fiji nu a fost un cap de afiș la Cupa Mondială, dar a fost o întâlnire încărcată cu foarte multe emoții. Uruguay a pus foarte mult suflet în acest joc, iar în prima repriză a fost de neoprit. „Los Teros” au reușit trei încercări, prin Santiago Arata, Manuel Diana și Juan Manuel Cat în primele 25 de minute, toate transformate de Felipe Berchesi. Insularii au revenit partea secundă, au reușit să culce balonul de trei ori în terenul de țintă, dar au ratat toate transformările! Astfel, Uruguay a rezistat la conducere, iar la final a obținut o victorie istorică, a treia din istoria participărilor la Cupa Mondială.

 

Șantaj ordinar

Președintele clubului Bayern München, Uli Hoeness, a amenințat că nu le va mai permite jucătorilor grupării sale să meargă la națională dacă portarul Manuel Neuer își va pierde statutul de titular la prima reprezentativă. „Nu vom accepta niciodată o schimbare. Dacă va fi efecuată, nu vom mai pune la dispoziția naționalei niciun internațional”, a declarat el. Hoeness s-a implicat astfel în concurența dintre Neuer și Marc-Andre Ter Stegen de la FC Barcelona, acesta din urmă fiind nemulțumit de statutul de rezervă. Înaintea ultimelelor meciuri din preliminariile Euro-2020, selecționerul Joachim Löw a anunțat că va face o rocadă în poarta naționalei, dar a renunțat în cele din urmă și l-a titularizat tot pe Neuer.

Dinamo a devenit lider

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a învins miercuri, pe teren propriu, formația daneză GOG, scor 35-28 (17-12), în cea de-a treia partidă din grupa D a Ligii Campionilor. După trei etape derulate în grupa D, Dinamo devine lider, cu 5 puncte, iar GOG rămâne pe locul II, cu IV. Celelalte două meciuri ale rundei se vor juca duminică, între Orlen Wisla Plock-IFK și Kadetten-Medvedi. Dinamo București va evolua în etapa viitoare în deplasare, cu echipa rusă Cehovskie Medvedi, în 12 octombrie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.