Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Edi Iordănescu, testat pozitiv

Ziarul de Vrancea
11 oct 2021 650 vizualizări

Antrenorul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a intrat în izolare, informează digisport.ro. Potrivit sursei citate, în afară de Iorădnescu, care se simte bine, și colaboratori de-ai săi au fost testați pozitiv

Doi fotbaliști, Constantin Budescu și Adrian Șut, testați negativ, au fost palsați în izolare, preventiv, pentru că prezinte simptome de răceală. La începutul acestei luni, alți trei jucători, Toma Niga, Răzvan Udrea și David Petruț, au contractat și ei noul coronavirus. În aceste condiții, Iordănescu va lipsi de la meciul pe care FCSB îl va disputa, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, la Buzău, cu CS Mioveni, în etapa a XII-a a Ligii I.

Sorți pentru Liga Campionilor

Componența grupelor celei de-a treia ediții a Ligii Națiunilor la fotbal, 2022/2023, la care Franța, deținătoarea titlului după victoria de duminică în fața Spaniei (2-1), își va apăra titlul, va fi stabilită la tragerea la sorți programată pe 16 decembrie la Montreux (Elveția), informează agenția EFE. Meciurile din faza grupelor diferitelor ligi se vor disputa în trei ferestre internaționale, 2/8 și 8/14 iunie și 22/27 septembrie 2022. Semifinalele, la care vor accede câștigătoarele celor patru grupe din Liga A, vor avea loc pe 14/15 iunie 2023, iar finala și meciul pentru locul 3 pe 18 iunie, gazda turneul final urmând să fie stabilită ulterior.

Federer iese din Top10

Tenismanul elvețian Roger Federer, acum pe locul 9 mondial, va ieși din Top 10, luni, când va fi publicat următrul clasamentl ATP. El a fost depășit deja în clasamentul live de norvegianul Casper Ruud și de polonezul Hubert Hurkacz, care ocupă acum locurile 9, respectiv 10, după ce aceștia au intrat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Federer ar mai putea pierde și alte locuri, în funcție de rezultatele de la turneul din deșertul californian. Fostul lider ATP a fost ultima dată în afara Top 10 în 16 ianuarie 2017 (locul 17) și de atunci au trecut 1.736 de zile. După ce a câștigat ediția din acel an a Australian Open, Federer a urcat pe locul 10 ATP.

Ce urmează după VAR?

Poziția de ofsaid din timpul meciurilor ar putea fi raportată în „mod automat în 2022”, la momentul Cupei Mondiale din Qatar, a dat de înțeles, marți, Arsène Wenger, directorul Departamentului de dezvoltare globală din cadrul FIFA. El a menționat că modalitatea tehnică prin care se va face acest lucru este încă „secretă” dar că va reprezenta „următoarea evoluție majoră a arbitrajului”.

Potrivit lui Wenger, noua inovație tehnologică va permite ca meciul să nu aibă „timpi morți” așa cum se întâmplă în prezent, când arbitrul trebuie să iasă la marginea terenului pentru a urmări secvențele puse la dispoziție prin tehnologia VAR.

Țintă nouă pentru Real

Ziarul Marca a scris că Real Madrid îl dorește insistent pe mijlocașul defensiv Aurelien Tchouameni, 21 de ani, care a impresionat la ultimele meciuri jucate de naționala Franței. Jucătorul care l-a înlocuit cu succes pe N’Golo Kanté la naționala Franței, la meciurile din Liga Națiunilor, este în atenția clubului Real Madrid ca o soluție de rezervă pentru Casemiro și Antonio Blanco. Cumpărat cu 18 milioane de euro de Monaco de la Girondins de Bordeaux, în vara anului 2019, Tchouameni valorează în prezent 35 de milioane de euro, potrivit site-ului german Transfermarkt.

Condamnat la vaccin

Gruparea Brooklyn Nets a anunțat suspendarea baschetbalistului Kyrie Irving, care astfel nu va putea juca până când se va vaccina. Potrivit ESPN, Kyrie Irving va pierde 381.181 dolari pentru fiecare joc ratat din cauza restricțiilor locale cu privire la persoanele nevaccinate. În total, Irving ar putea pierde 15,6 milioane de dolari din salariul său pentru sezonul 2021/22 dacă va lipsi de la toate cele 41 de meciuri de pe teren propriu, plus 762.362 dolari pentru că a lipsit de la cele două jocuri de pre-sezon de acasă și încă 762.362 dolari pentru absența lui de la două jocuri disputate la Madison Square Garden.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.