Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Dobrogenii au dat lovitura

Ziarul de Vrancea
25 nov 2018 520 vizualizări

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat duminică, pe teren propriu, în grupele Cupei EHF, după ce a învins formația suedeză HK Malmo, cu scorul de 34-28 (17-12), și în manșa retur din turul al treilea al competiției.

În manșa tur, HC Dobrogea Constanța s-a impus, în deplasare, cu scorul de 23-22 (9-14), iar cu 57-50 la general se califică în faza grupelor Cupei EHF. HCDS Constanța a intrat direct în turul al doilea al competiției, eliminând echipa Talent Plzen. Tragerea la sorți pentru grupe va avea loc în 29 noiembrie, iar partidele vor începe în februarie 2019. în Cupa EHF, România a mai fost reprezentată de echipele Steaua București și Potaissa Turda, eliminate în primele două tururi preliminare

Hațegan e pe cai mari

Ovidiu Hațegan a fost delegat la meciul din Grupa D a Ligii Campionilor, dintre FC Porto și Schalke, care se va disputa miercuri, de la ora 22.00, în Portugalia. În acest moment, portughezii conduc grupa, cu 10 puncte, în timp de nemții se află pe poziția secundă, cu 8 puncte. Este a treia etapă consecutivă de Champions League în care Hațegan este delegat în acest sezon, după ce a arbitrat întâlnirile Barcelona – Inter Milano și Juventus - Manchester United. în această ediție de Champions League, Hațegan a mai condus și duelul dintre ȚSKA Moscova și Real Madrid.  În plus, în Liga Națiunilor, Hațegan împreună cu brigada sa au condus, la 19 noiembrie, partida dintre Germania și Olanda, scor 2-2, în ziua în care mama sa a decedat.

Reghe rămâne unde-i place

Laurențiu Reghecampf ar putea continua în zona arabă, anunță Telekom Sport. Tehnicianul care s-a despărțit sâmbătă de Al Wahda ar fi dorit de trei echipe din Emirate: Al Jazira, Al Nasr Dubai și Al Wasl. Al Jazira se află pe locul secund, dar pare cea mai dificilă variantă pentru Reghe. Al Nasr se află pe poziția cu numărul 7, în timp ce Al Wasl ocupă locul 11. Ultima nu are pentru moment un antrenor, fiind pregătită de interimarul Hassan Al Abdouli. În locul lui Reghe, Al Wahda a fost preluată de Al-Haai Juma. Adrian Mutu a fost în cărți pentru a prelua prima echipă, dar conducătorii au preferat să-l mai țină la echipa secundă a clubului. Reghecampf a dorit să plece de la Al Wahda, fiind nemulțumit de cum s-a desfășurat campania de transferuri.

 

Premiu de excelență pentru Cahill

Darren Cahill a primit, ieri într-o gală organizată la Melbourne, premiul pentru excelență și performanță în cariera de antrenor, acordat de Federația Australiană de Tenis. "Ajutând-o pe Simona Halep să obțină primul ei trofeu de grand slam și să ocupe a doua oară consecutiv locul I WTA la finalul anului, Darren Cahill și-a consolidat poziția între cei mai buni antrenori din lumea sportului. O legendă în fiecare sens al cuvântului", se arată în motivarea Tennis Australia. Cahill i-a depășit în ancheta forului australian pe Craig Tyzzer, antrenorul jucătoarei Ashleigh Barty, pe Francois Vogelsberger, antrenorul lotului paralimpic al Australiei și pe Pat Cash, antrenorul americancei Coco Vandeweghe. Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill la finalul sezonului 2018. Ea era pregătită de Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Alexandra Dulgheru, din nou la cuțit

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a anunțat că a fost supusă unei ușoare operații la genunchiul stâng. "Acum două zile am avut o operație la genunchiul stâng, aici, la București și totul a mers bine. A fost o intervenție ușoară, în comparație cu precedentele, dar era necesară", a scris ea pe Twitter. În vârstă de 29 de ani, Dulgheru, fostă ocupantă a locul 26, în 2011, a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, care au îndepărtat-o de locurile fruntașe ale ierarhiei jucătoarelor profesioniste.

FC Sevilla, mai tare ca granzii

FC Sevilla a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formația Valladolid, în etapa a XIII-a a campionatului spaniol de fotbal. Golul a fost marcat de Andre Silva în minutul 30. Sevilla a profitat, astfel, de remiza, scor 1-1, înregistrat de FC Bacelona la Madrid, cu Atletico, și a urcat pe primul loc, cu 26 de puncte. Catalanii sunt pe locul II, cu 25 de puncte. Atletico Madrid ocupă locul III, cu 24 de puncte. Real Madrid are 20 de puncte și ocupă poziția a șasea.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.