Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Dinamo a mai luat un panamez

Ziarul de Vrancea
29 aug 2018 732 vizualizări

FC Dinamo a anunțat, miercuri, că a obținut serviciile internaționalului panamez Armando Cooper, fost jucător la Oțelul Galați.

Mijlocaș central, născut pe 26 noiembrie 1987, Armando Cooper a jucat pentru Panama la turneul final al Campionatului Mondial disputat în această vară în Rusia și a mai evoluat în prima ligă a României, în urmă cu patru ani, la Oțelul Galați. Noul jucător al echipei din ștefan cel Mare a efectuat, în această dimineață, vizita medicală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica”, se arată pe site-ul oficial al FC Dinamo. Armando Cooper, care a jucat ultima dată la Universidad de Chile, va juca la Dinamo cu numărul 18. Pe de altă parte, FC Dinamo a anunțat că Alin Dudea va evolua la divizionara secundă Chindia Târgoviște, până la finalul sezonului.

FCSB se mută la Voluntari

FCSB a anunțat, ieri că meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, contând pentru etapa a șaptea a Ligii I, se va disputa la Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu. Partida este programată duminică, la ora 21.30. Înaintea acestei confruntări, FCSB va juca, joi, de la ora 21.30, pe Arena Națională, cu Rapid Viena, în manșa secundă a play-off-ului Ligii Europa. în tur, Rapid Viena a câștigat cu scorul de 3-1.

Hop și Bourceanu, în Liga I

Mijlocașul Alexandru Bourceanu a semnat cu Dunărea Călărași, el precizând că a venit la gruparea nou-promovată în Liga I pentru că antrenor este Dan Alexa. "Am fost colegi la Timișoara, avem o relație bună. Trebuie să mă adaptez la cerințele antrenorului, la jocul echipei și să fac meciuri cât mai bune. Este greu să-mi revin după accidentare, mă pregătesc și sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din România. Vin cu experiență, profesionalism și aduc imagine clubului de la Călărași", a declarat Bourceanu. Mijlocașul Alex Bourceanu ea activat în cariera sa la Steaua București (FCSB), acolo unde s-a făcut cunoscut, câștigând trei campionate, o Supercupă și o Cupă a României. A jucat în Champions League și a fost selecționat în naționala țării noastre.  În cadrul conferinței de presă de astăzi a fost prezentat și mijlocașul Alex Munteanu, care a mai evoluat la Gaz Metan Mediaș și Poli Timișoara.

Mourinho, cu securea deasupra capului

Tehnicianul echipei Manchester United, José Mourinho, ar putea fi demis de la gruparea engleză în cazul unei înfrângeri în meciul cu Burnley, programat duminică, în etapa a patra din Premier League, susține Daily Mail. “Perspectiva demiterii lui Mourinho de către Ed Woodward este discutată deschis ca urmare a eșecurilor consecutive din meciurile cu Brighton și Tottenham. Este același sentiment al inevitabilului care a existat în ultimele zile ale lui Louis van Gaal în 2016, când a fost înlocuit cu Mourinho, iar acum jucătorii vorbesc despre posibilitatea ca Zinédine Zidane să devină antrenorul echipei”, notează jurnalul englez. Manchester United a înregistrat o victorie și două înfrângeri în primele etape din Premier League. Duminică, echipa din Manchester va juca în deplasare cu Burnley.

 

Bolt debutează la fotbal

Fostul atlet Usain Bolt urmează să debuteze la echipa Central Coast Mariner, ieri, la un meci amical contra unei formații de amatori. "Cred că va juca mai multe minute vineri", a declarat antrenorul Mike Mulvey. Antrenorul australian a afirmat că Usain Bolt "se prezintă bine". "În trecut, el a jucat deja fotbal între două întruniri de atletism, deci știe chestii rudimentare. Cu timpul va deveni mai bun", a declarat Mulvey. La rândul său, Usain Bolt a declarat că simte îmbunătățiri în joc. "Cu cât joc mai mult, cu atât mă simt mai bine. Cu timpul mă voi obișnui mai mult cu sprinturile. Am timp, deci voi învăța și voi munci mai mult", a afirmat Bolt.

Marinescu a semnat cu Petrolul

Mijlocașul Laurențiu Marinescu, care s-a despărțit ieri de gruparea Dunărea Călărași, a semnat un contract cu Petrolul Ploiești, a anunțat gruparea de eșalon secund. „N-am stat niciun moment pe gânduri atunci când mi s-a oferit posibilitatea să revin la Petrolul. M-am întors cu inima deschisă, aici sunt acasă, și îmi doresc din tot sufletul să facem treabă cât mai bună și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții, în primul eșalon”, a declarat Laurențiu Marinescu. Contractul lui Marinescu este valabil până în vara anului 2020. Laurențiu Marinescu a fost legitimat ultima dată la gruparea Dunărea Călărași, din Liga I, care a anunțat despărțirea de jucător.

Cristiano spune pas naționalei

Atacantul Cristiano Ronaldo nu va evolua în două meciuri ale Portugaliei pentru a se concentra asupra integrării la Juventus Torino, unde s-a transferat în această vară. Potrivit presei italiene, Cristiano Ronaldo a decis să nu participe la meciul amical cu naționala Croația, din 6 septembrie, dar nici la cel oficial cu Italia, din 10 septembrie, din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo s-a transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino.

În onoarea lui Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger a înscris un gol, marți seară, în meciul câștigat de fosta sa echipă, Bayern München, în fața actualei sale formații, Chicago Fire, scor 4-0, pe Allianz Arena, confruntare organizată în onoarea sa. Schweinsteiger a jucat prima repriză pentru Chicago Fire și în a doua pentru Bayern. El a marcat în minutul 84.  Celelalte goluri au fost înscrise de Gnabry (‘7), Wagner (’38) și Robben (’63). La meci au asistat 75.000 de spectatori, care l-au aplaudat la scenă deschisă și l-au ovaționat pe Bastian Schweinsteiger. Bastian Schweinsteiger a petrecut 17 ani la Bayern München, din 1998 până în 2015, când a plecat la Manchester United. Din 2017, el este legitimat la Chicago Fire.Cu Bayern München, Schweinsteiger a jucat în 500 de meciuri și a câștigat 18 trofee, între care și Liga Campionilor (2013).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.