Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cu voia ucrainenilor

Ziarul de Vrancea
29 iun 2021 620 vizualizări

Federația Română de Rugby a anunțat, ieri, că meciul “stejarilor” cu Argentina se va disputa pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din Capitală

.În urmă cu câteva zile, federația anunța că este incertă desfășurarea partidei pe stadionul Arcul de Triumf și că totul depinde de eliberarea rapidă a arenei închiriate de UEFA pentru Euro-2020.”Ucraina nu mai revine la București pentru a pregăti următoarea partidă și Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf a devenit din nou disponibil”, a notat pe Facebook președintele forului, Alin Petrache. Federația de rugby a notat, pe site-ul oficial, că meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

Pogacar zboară ca vântul

Slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) a câștigat, miercuri, etapa a cincea a Turului Franței, un contratimp individual pe un traseu de 27,2 kilometri, între Change și Laval. Pe locul doi s-a clasat elvețianul Stefan Kung (Groupama – FDJ, la 19 secunde), iar pe trei a terminat danezul Jonas Vingegaard (Jumbo – Visma, la 27 de secunde). În clasamentul general, lider se menține olandezul Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix), pe locuriule 2 și 3 fiind acum însă Pogacar (Â8), respectiv belgianul Wout van Aert (Jumbo - Visma, Â30).

Campioană mondială, suspendată pentru dopaj

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunțat, miercuri, că sportiva Salwa Eid Naser, campioana mondială en titre la atletism, în proba de 400 m, a fost suspendată pe o perioadă de doi ani.Perioada de ineligibilitate începe astăzi, însă se va ține cont și de intervalul 4 iunie 2020 – 14 octombrie 2020, în care sportiva a fost suspendată provizoriu.Toare rezultatele obținute de atletă începând din data de 25 noiembrie 2019 vor fi anulate, astfel că sportiva va trebui să înapoieze medaliile, titlurile, punctele și premiile obținute. În iunie 2020, Salwa Eid Naser, sportivă din Bahrain, de origine nigeriană a fost suspendată provizoriu după ce nu a fost găsită de trei ori de agenții antidoping.

În bârlogul pizmașului

Clubul Everton a anunțat, miercuri, că Rafael Benitez este noul antrenor al echipei engleze. Spaniolul a semnat un contract pe trei ani și își va începe activitatea în 5 iulie, când echipa își va relua pregătirile. Succesul primordial al lui Benitez a fost cucerirea finalei Ligii Campionilor în 2005 chiar cu marea rivală a echipei Everton, FC Liverpool, după o finală de neuitat cu AC Milan disputată la Istanbul, adjudecată la lovituri de departajare după ce „cormoranii” au fost conduși cu 0-3.Alte formații pregătite de Benitez sunt Valladolid, Valencia, Inter Milano, Chelsea, ca interimar, Napoli, Real Madrid, Newcastle United și, ultima oară, Dalian Professional, în China, club de care s-a despărțit în ianuarie după un an și jumătate.

Adio, Mannschaft!

Mijlocașul Toni Kroos își va anunța în următoarele zile retragerea din naționala Germaniei, care a fost eliminată, marți, de Anglia, în optimile de finală ale Euro-2020, anunță Bild, citat de presa internațională. Jucătorul formației Real Madrid, în vârstă de 31 de ani, a strâns 106 partide la prima reprezentativă, pentru care a marcat 17 goluri. Kroos a cucerit cu naționala germană Cupa Mondială din 2014. La nivel de club, el a jucat doar la trei echipe, Bayern München, Bayer Leverkusen, unde a fost împrumutat, și Real Madrid, la formația spaniolă evoluând din 2014.

Puneți-vă pofta în carantină

Fanii din Marea Britanie ai naționalei Angliei cu bilete la sfertul de finală cu Ucraina, de la Roma, au aflat că nu își pot susține echipa favorită din tribunele Stadionului Olimpic, chiar dacă sunt vaccinați cu schemă completă sau au teste negative pentru noul coronavirus. Persoanele care locuiesc în Marea Britanie pot intra în Italia, dar trabuie să stea în izolare timp de cinci zile, ceea ce înseamnă că, dacă un suporter ar fi plecat la Roma ieri dimineață, ar fi obligat să stea în carantină până duminică, o zi după meciul Ucraina - Anglia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.