Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cu steagul vișiniu în frunte

Ziarul de Vrancea
7 aug 2021 684 vizualizări

Rezultate din etapa IV-a a Ligii I de fotbal: FC Botoșani – UTA 2-1 (0-0). Petkovski ('61), Ongenda ('73-penalty) / Hora ('90^1); CS Mioveni – CFR Cluj 0-1 (0-0).Petrila ('49 – gol suspect de ofsaid); Academica – FCU Craiova 1-2 (0-2).Ciandarov ('84)/Sidibé ('22), Baeten ('42); FC Argeș - Rapid 0-1 (0-1).Pănoiu ('8). Chindia Târgoviște – Dinamo 1-0 (1-0). Florea ('25).

Aseară s-a mai jucat meciurl FSB -Gaz Metan Mediaș, iar astăzi, etapa se încheie cu meciurile Farul Constanța – OSK Sepsi (ora 18:30) și CSU Craiova – FC Voluntari (21;30). În clasament, conduce CFR Cluj, cu 12 puncte, urmată de Rapid și FC Botoșani, cu două mai puțin.

Messi a dat explicații

Argentinianul Lionel Messi a declarat, ieri în conferința de presă susținută la despărțirea de FC Barcelona, că a făcut tot ce a putut pentru a nu pleca de la gruparea catalană. “Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne și nu a fost posibil. Renunțasem la 50 la sută din salariu, apoi nu mi s-a mai cerut nimic. Ceea ce s-a spus ulterior, că mi s-a mai cerut 30 la sută, este minciună. Nu este adevărat”, a spus Messi. Totodată Messi a mărturisit că anul trecut voia să plece de la Barcelona, dar acum nu. De asemenea starul argentinian a negat că există tratative în stare avansată cu PSG.

Drăguș a spart gheața la Standard

Standard Liège a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-5 (0-2), de Antwerp, în etapa a III-a a campionatului belgian de fotbal. Elvețianul Michael Frey a marcat toate golurile oaspeților, în minutele 6, 37, 59, 61 și 68.Intrat în minutul 76, Denis Drăguș a înscris în minutul 77, al doilea gol al gazdelor. Jucătorul român a evoluat în toate cele trei etape scurse până în prezent din campionatul belgian, de fiecare dată ca rezervă.

I-au dat papucii lui Popescu

Conducerea clubului Heart of Midlothian, nou-promovat în prima ligă scoțiană, l-a anunțat pe fundașul Mihai Popescu că nu mai intră în planurile antrenorului Robbie Neilson și că își poate căuta altă echipă. El trebuie să părăsească gruparea scoțiană până la finalul lunii august. Fostul dinamovist mai are un an de contract cu Hearts, dar gruparea din Edinburg este dispusă să-l cedeze liber, ptrivit presei scoțiene.Mihai Popescu, 28 de ani, a ajuns în Scoția anul trecut, de la Dinamo, și a jucat opt meciuri în liga a doua scoțiană, 23 în toate competițiile.

Letonii ne-au scos baschetul din cap

Naționala de baschet masculin a României a fost învinsă sâmbătă, de reprezentativa Letoniei, scor 72-105 (25-57), în primul meci din grupa D a precalificărilor Cupei Mondiale 2023, care se desfășoară la Riga.. Cu 21-0 a condus Letonia după primele cinci minute din meci, iar primele 2 puncte au fost înscrise de jucătorul naturalizat Patrick Richard. Tricolorii nu au reușit să pună vreo piedică adversarei până la final. Astăzi, România va juca cu Belarus, miercuri din nou cu Letonia și vineri, din nou cu Belarus. Primele două clasate în grupă se vor califica în faza următoare, cea a calificărilor pentru Cupa Mondială

 Polonezii, specialiști în Ținutul Secuiesc

Rutierul polonez Alan Banaszek (Mazowsze Serce Polski) a câștigat ediția 2021 a Turului ciclist al Ținutului Secuiesc, sâmbătă, la finalul celei de-a patra etape a cursei. Alan Banaszek a fost urmat în clasamentul final de austriacul Daniel Auer (WSA KTM Graz), la 2 secunde și de italianul Andrea Guardini (Giotti Victoria Savini Due), la 8 secunde, Românul Emil Dima (Giotti Victoria Savini Due) s-a clasat pe locul VII, la 34 de secunde de învingător. Turul Ținutului Secuiesc a fost câștigat pentru al doilea an la rând de un polonez, după ce anul trecut s-a impus Jakub Kaczmarek (Mazowsze Serce Polski). În cele 15 ediții, niciun român nu a reușit să câștige cursa.

 

Leicester a câștigat Supercupa Angliei

Formația Leicester City, deținătoarea trofeului FA Cup, a câștigat, sâmbătă seară, pentru a doua oară Supercupa Angliei. Leicester City a învins pe Stadionul Wembley, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, câștigătoarea ediției 2020/2021 a Premier League. Golul a fost marcat de Iheanacho, în minutul 89, din penalty.Leicester City a mai câștigat Supercupa în 1971.

Fotbalistul Ed Sheeran

Cântărețul britanic Ed Sheeran a fost inclus în lotul echipei de liga a treia Ipswich Town și va avea tricoul cu numărul 17, relatează BBC. „Cred că va fi un sezon minunat și sunt onorat să fiu parte din el. Sper doar că numărul e doar pe hârtie, pentru că eu vreau ca echipa să promoveze și acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu”, a declarat Sheeran, care este și sponsor al echipei. Directorul executiv al clubului, Mark Ashton a afirmat că l-a văzut pe Sheeran la un concert, în iunie, când a cântat îmbrăcat într-un tricou cu numărul 17 și astfel i-a venit ideea de a-l include în echipă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.