Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: CSM și-a demis antrenorul

Ziarul de Vrancea
17 oct 2018 612 vizualizări

CSM București a anunțat, ieri, încheierea colaborării cu antrenorul echipei de handbal feminin, Magnus Johansson. Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, și Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii

Duminică, echipa CSM București a fost învinsă, în deplasare, de formația germană SG BBM Bietigheim, scor 28-30 (12-16), în grupa D a Ligii Campionilor. CSM a suferit astfel prima înfrângere în grupă și are doar două puncte după două etape, obținute din victoria inaugurală a sezonului, cu Ferencvaros Budapesta. Urmatorul meci pe care CSM București îl va juca va fi în deplasare, in Norvegia, în data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand.

Două medalii de argint la box

Boxul românesc se întoarce de la Anapa (Rusia), de la Campionatele Europene pentru juniori (masculin și feminin) cu patru medalii. Cei doi pugiliști români prezenți în gala finală, un băiat și o fată, au cedat în meciurie pentru medalia de aur. La categoria 54 kg (feminin), Alexandra Gheorghe a fost învinsă de irlandeza Ellie Gartland, iar la aceeași categorie, dar la masculin, Adrian Preda, a pierdut la rusul Hunkerhov. România a mai obținut două medalii de bronz, ambele în concursul feminin, prin Ecaterina Dănileț (60 kg) și Petronela Schinte (80 kg).

Meciuri amicale în Europa

Reprezentativele Belgiei și Olandei au remizat, scor 1-1, marți, într-un meci amical disputat la Bruxelles, în timp ce Danemarca a trecut de Austria, scor 2-0. Mertens a marcat pentru Belgia în minutul 5, în timp ce pentru Olanda a înscris Groeneveld, în minutul 27. Golurile Danemarcei în meciul cu Austria au fost înscrise de Lerager (‘29) și Braithwaite (‘90). Tot într-un meci amical, Suedia și Slovacia au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru suedezi a înscris Guidetti (‘52), iar pentru slovaci Rusnak (‘84).

Femei la meci, la Teheran

Aproximativ 300 de iranience au putut fi prezente, marți, pe stadionul Azadi din Teheran pentru a asista la meciul amical dintre Iran și Bolivia. Deși nu a fost o premieră, prezența femeilor în tribune este extrem de rară în Iran, unde acestea nu au dreptul să meargă pe stadion pentru a vedea bărbați jucând fotbal. Femeile care au asistat la meci au fost membre ale familiei echipei naționale, angajate ale federației, dar și câteva fane ale fotbalului, conform site-ului Varzesh3. Ele au stat într-o tribună separată de cea a bărbaților. Iranul a câștigat meciul amical cu Bolivia, scor 2-1.

Bolt a refuzat oferta din Malta

Fostul atlet Usain Bolt nu va da curs ofertei pe care a primit-o de la gruparea Valletta FC, la care este legitimat Bogdan Gavrilă. “Există mult interes pentru Usain ca fotbalist. Primim în mod regulat astfel de propuneri. Pot confirma că Usain nu dorește să dea cxurs acestei oportunități din Malta”, a spus Ricky Simms. După acest refuz, Ghasston Slimen, CEO la Valletta FC, a declarat pentru ESPN că oferta este valabilă oricând. “Îi urăm succes lui Usain Bolt în cariera de fotbalist. Oferta Valletta FC este valabilă oricând”, a spus el. Campioana Maltei, FC Valetta, îi propusese un contract pe două sezoane lui Usain Bolt.

Emmerick cel mofturos

Atacantul echipei Arsenal Londra, Pierre-Emmerick Aubameyang, a refuzat să joace pentru Gabon în preliminariile CAN, nemulțumit de avionul pus la dispoziția jucătorilor pentru deplasarea în Sudanul de Sud. Aubameyang, în vârstă de 29 de ani, a participat vineri la meciul cu același adversar de la Libreville, scor 3-0, însă duminică a refuzat să participe la antrenament și să plece cu coechipierii săi la Juba, apreciind că avionul pus la dispoziția jucătorilor nu coresponde standardelor pentru sportivi de nivel înalt. El a revenit la Londra și a lăsat din nou să se înțeleagă că ar putea să nu mai joace curând pentru Gabon. Gabonul a câștigat meciul cu Sudanul de Sud, scor 1-0.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.