Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: CSM a bătut în Slovenia

Ziarul de Vrancea
8 nov 2020 1023 vizualizări

Echipa de handbal feminin CSM București a învins sâmbătă, în deplasare, formația Krim Ljubljana, scor 25-23 (12-11), și rămâne liderul grupei A. Căpitanul Cristina Neagu a revenit pe teren, în urma unei accidentări la antrenamente.

Principalele marcatoare pentru CSM București au fost Barbara Lazovic 5 goluri, Dragama Cvijic 4 și Alexandrina Barbosa 4. În etapa a VI-a, în grupa A s-au mai meciurile Ferencvaros Budapesta –Bietigheim 24-35 și Rostov Don – Team Esbjerg 28-24. Disputa Vipers - Metz este amânată din motive pandemice. După șapte etape, CSM București este lider, cu 10 puncte, urmată de Rostov-Don 9 și Vipers 7. În etapa viitoare, CSM București va juca pe teren propriu, tot cu Krim Ljubljana, în 14 noiembrie.

Roglic câștigă „La Vuelta”

Rutierul sloven Primoz Roglic (Jumbo-Visma) a câștigat, duminică, Turul ciclist al Spaniei, pentru al doilea an la rând, la capătul etapei a 18-a. Primoz Roglic, clasat al doilea în Turul Franței, în urmă cu șase săptămâni, l-a devansat în clasamentul final pe ecuadorianul Richard Carapaz (Ineos), cu 24 de secunde, și pe britanicul Hugh Carthy (Education First), cu un minut și 15 secunde. Slovenul, câștigător a patru etape din această ediție a cursei, o Vuelta scurtată de la 21 la 18 etape din cauza pandemiei de coronavirus, a îmbrăcat tricoul roșu, de lider al clasamentului general, de marți, după singurul contratimp al turului. Ultimele două etape ale turului au fost câștigate de francezul David Gaudu (Grouprama FDJ) și germanul Pascal Ackermann (Bora).

Funcție înaltă pentru Camelia

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, a fost aleasă, ieri în Comitetul Executiv al Ligii Europene de Natație (LEN). Potrivit FRNPM, alegerile pentru noua conducere a LEN au avut loc online, din cauza pandemiei de coronavirus. Președinte LEN a fost reales, pentru al treilea mandat, italianul Paolo Barelli, iar secretarul general David Sparkes (Marea Britanie) a fost reconfirmat prin vot.

Eșecuri în calificări la Linz

Jucătoarele de tenis Irina Bara și Laura Paar au ratat calificarea pe tabloul principal la Linz, dotat cu premii de 202.250 de dolari. Irina Bara (116 WTA), a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de sportiva croată Jana Fett (235), scor 1-6, 6-3, 2-6. Laura Paar (198) a pierdut în fața sportivei franceze Océane Dodin (114) scor 2-6, 5-7. Și Jaqueline Cristian (169) a părăsit competiția, a abandonând meciul cu Harmony Tan (239) la scorul de 4-1 pentru sportiva franceză.În primul tur de calificări: Irina Bara – Katharina Gerlach (Germania, 243) 2-6, 6-3,6-4; Laura Paar – Rebecca Sramkova (Slovacia, 204) 5-7, 7-5, 2-0 ab; Jaqueline Cristian - Mira Antonisch (Austria, 641) 6-2, 6-4. Pe tabloul principal la Linz sunt incluse Sorana Cîrstea și Irina Begu.

Keșeru a tras o dublă

Fotbalistul echipei Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru, a înscris două goluri în meciul câștigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, în fața formației ȚSKA 1948 Sofia” în erapa a XII-a a campionatului Bulgariei. Keșeru a marcat în minutele 45 și 78. Celălalt gol a fost înscris de Tchibota ’65. Claudiu Keșeru a jucat până în minutul 85, iar Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț. Echipa românilor este lider în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce ȚSKA 1948 Sofia este pe patru, cu 19 puncte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.