Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE Copil și Pavel, din nou împreună

Ziarul de Vrancea
18 mai 2019 612 vizualizări

Tenismenul Marius Copil, locul 81 ATP, a anunțat, vineri, că a reluat colaborarea cu fostul sportiv Andrei Pavel.

Începând din această săptămână am reluat colaborarea cu Andrei Pavel. Un antrenor din a cărui experiență mai am foarte multe de învățat și care m-a ajutat mult. Sunt convins că vom face echipa foarte bună împreună”, a notat Copil pe Facebook. Copil încetase colaborarea cu Pavel la 16 februarie, după o perioadă de șapte luni în care au lucrat împreună.

Calificare la Euro

Lotul național de seniori la tenis de masă s-a calificat la Campionatul European din 2019, care va avea loc în Franța. România a terminat în grupa I de calificare pe primul loc, în urma victoriilor cu Lituania (3-0) și Serbia (3-1).  Serbia s-a clasat pe locul secund și e calificată la turneul final, în timp ce Lituania s-a clasat pe ultimul loc și a pierdut șansa de calificare la Campionatul European. Pentru: Andrei Filimon și Ionuț Seni

CSM a câștigat Challenge Cup

Echipa de handbal masculin CSM București a câștigat, în premieră, sâmbătă, pe teren propriu, trofeul Challenge Cup, după ce a învins în finala competiției formația portugheză Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 (16-9), în manșa retur. În sezonul 2018-2019 este singurul trofeu cucerit de vreo echipă din handbalul românesc. În tur, cele două echipe au remizat, 22-22, astfel că victoria de sâmbătă aduce trofeului formației CSM București. Ambele echipe s-au calificat pentru prima dată într-o finală de cupă europeană. România adună în Challenge Cup la masculin al șaptelea trofeu, după UCM Reșița (3), Steaua București (1), HC Odorhei (1) și Potaissa Turda (1).

Dinu Vamă părăsește Dunărea

AFC Dunărea 2005 Călărași și Dinu Gheorghe au decis, de comun acord, încetarea colaborării demarată la începutul lunii martie.  Dinu Gheorghe (64 de ani) a fost numit manager general al clubului AFC Dunărea 2005 Călărași la 7 martie. Fost președinte la Rapid, FC Brașov, Astra Giurgiu, a mai ocupat funcțiile de director general la FC Dinamo și de manager general la ASA Târgu. Mureș. Dinu Gheorghe a optat pentru Dunărea, la solicitarea antrenorului Dan Alexa, fiind convins de lucrurile bune care s-au făcut și se vor face în continuare la Călărași. În ultima vreme Dinu Gheorghe era analist la Digi Sport.

Un înger și un demon

Formația Ludogoreț Razgrad a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-1, cu echipa Levski Sofia, într-un meci din play-off-ul campionatului Bulgariei, în care Cosmin Moți a înscris un gol din penalti și Dragoș Grigore a fost eliminat. Moți a transformat un penalti în minutul 50. Pentru oaspeți a înscris Milanov, în minutul 72. Grigore a primit un cartonaș galben în minutul 12 și încă unul în minutul 70, fiind astfel eliminat. De la gazde a fost eliminat și Anicet, în minutul 85, tot după două cartonașe galbene.  La Ludogoreț, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru au fost integraliști. Grigore a fost titular, la fel și Adrian Popa, schimbat în minutul 63. Popa a primit un cartonaș galben cu cinci minute înainte de înlocuire.

Kompany se întoarce la matcă

La puțin timp după ce și-a oficializat plecarea de la Manchester City, Vincent Kompany a anunțat, ieri, pe contul său de Facebook, că din sezonul viitor va fi antrenor-jucător la Anderlecht Bruxelles. “Am decis să accept provocarea celor de la Anderlecht și să fiu jucător-antrenor. Vrea să împărtășesc experiența mea generațiilor viitoare. Voi aduce și puțin din Manchester în Belgia”, a scris fundașul belgian. Kompany și-a început cariera la Anderlecht Bruxelles, iar acum a semnat un contract pe trei sezoane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.