Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Clujeanca de onoare Halep

Ziarul de Vrancea
14 oct 2019 963 vizualizări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 6 WTA, va deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj, anunțul fiind făcut de primarul Emil Boc

Ea se află în orașul ardelean alături de alți doi sportivi legendari ai României, Ion Țiriac și Ilie Năstase, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului, Întâlnește-ți campionii!”, adresat copiilor cu vârste intre 3 si 7 ani, organizat de Federatia Română de Tenis și Winners Sports Club. Referitor la participarea la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, campioana a declarat: „În opinia mea, pot juca.. Dar niciodată nu știi cu aceste probleme la spate. Sper să fiu sută la sută recuperată, îmi doresc tare mult să fac o treabă bună. Am avut probleme la coloană, am făcut tratament, recuperare, sunt mai bine, am început antrenamentele de ieri, nu am avut dureri, sper să rămână așa. Încă nu știu, nu am jucat la un nivel foarte ridicat”, a menționat Simona

Ce fractură are Man?

FRF a anunțat, ieri, că mijlocașul Dennis Man a suferit o fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare, în meciul cu Irlanda de Nord, accidnetare care nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar.” Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează să se facă investigații ulterioare. Referitor la această fractură, menționăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar”, se arată în comunicatul FRF.Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat, ieri, la Digi Sport, că Man va fi indisponibil 2-3 săptămâni. Naționala de tineret a României a învins, luni, la Voluntari, selecționata Irlandei de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021.

Sifan, marea favorită

Olandeza Sifan Hassan a fost nominalizată marți de Federația internațională (IAAF) la titlul de cea mai bună atletă a anului, după ce a reușit o performanță fără precedent, obținând medalia de aur în probele de 1.500 m și 10.000 m la recentele Campionate Mondiale de la Doha. Pe listă este și americanca Dalilah Muhammed, medaliată cu aur la Doha după ce și-a doborât propriul record mondial la 400 m garduri. Creditată cu mari șanse este și kenyanca Brigid Kosgei, învingătoare duminică în maratonul de la Chicago, cu un nou record mondial.

Toate celelalte nominalizate au obținut medalii de aur la Mondialele din Qatar: Beatrice Chepkoech (Kenya, 3.000 m obstacole), Shelly-Ann Fraser-Pryce (Jamaica, 100 m), Katarina Johnson-Thompson (Marea Britanie/heptatlon), Maria Lasițkene (Rusia/săritura în înălțime), Malaika Mihambo (Germania/săritura în lungime), Salwa Eid Naser (Bahrain, 400 m), Hellen Obiri (Kenya, 5.000 m) și Yulimar Rojas (Venezuela, triplu salt).


Merckx mai stă în spital

Eddy Merckx, spitalizat la Termonde după ce s-a rănit la cap în urma unei căzături de pe bicicletă, va rămâne câteva zile în unitatea medicală, relatează sudinfo.be, precizând că fostul rutier nu mai este la terapie intensivă. Duminică, Merckx a căzut în timp ce se plimba cu bicicleta și s-a lovit la cap, suferind o hemoragie în urma căreia a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului din Termonde. După ce a primit îngrijirile necesare, el a fost transferat în altă secție a spitalului, pentru a fi supus unor investigații complete. În vârstă de 74 de ani, Eddy Merckx obișnuiește să iasă cu prietenii săi, cu bicicletele, în fiecare duminică, uneori și sâmbătă, potrivit presei belgiene.

Superderbiuri în golf

Brazilia va întâlni Argentina în cadrul unui «superclasico» amical, pe stadionul King Saud din Riad, în Arabia Saudită, la 15 noiembrie, a anunțat, luni, Confederația Braziliană de Fotbal. Brazilia va întâlni și Coreea de Sud, la 19 noiembrie, la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Brazilienii vor întâlni rivalii argentineni la un an după meciul amical câștigat,scor 1-0, la Jeddah, în Arabia Saudită.

Alexis stă trei luni

Atacantul chilian al echipei Internazionale Milano, Alexis Sanchez, accidentat la meciul cu naționala Columbiei, ar putea fi indisponibil trei luni, a anunțat selecționerul Reinaldo Rueda. Alexis Sanchez a suferit o luxație la glezna stângă la meciul disputat sâmbătă, la Alicante. „Trebuie să așteptăm diagnosticul clar, pentru că depindem de club. Dacă este nevoie de operație, el va lipsi două sau trei luni. Dacă nu,va fi o chestiune de săptămâni. Totul depinde de club”, a declarat Rueda. Sanchez, în vârstă de 30 de ani, joacă la Inter Milano din vara acestui an.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.