Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cine rămâne la CSM?

Ziarul de Vrancea
20 feb 2018 770 vizualizări

Deși au anunțat transferuri importante, CSM București mizează și pe continuitate în noul sezon.

Cinci dintre handbaliste au decis să prelungească înțelegerea cu echipa campioană a României. Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic și Iulia Curea vor continua alături de gruparea bucureșteană. Căpitanul echipei, Oana Manea, și-a prelungit contractul pentru un sezon, după alte cinci petrecute deja aici. Jelena Grubisic, MVP-ul Ligii Campionilor în 2016, a decis să rămână încă două sezoane în capitala României, la fel ca și legendarul portar,Paula Ungureanu. Postul de extremă stângă este asigurat pentru următorul an competițional. Iulia Curea (un an) și Majda Mehmedovic (doi ani) vor continua să ne încânte cu reușitele lor și în viitoarea stagiune. La sfârșitul săptămânii trecute, CSM București a anunțat și primele transferuri pentru sezonul 2018-2019, după ce a semnat cu jucătoarele de la Vardar Skopje, Dragana Cvijic, Andrea Lekic și Jovanka Radicevic.

 

Sorana trece pe Tie Break Tens

Sorana Cîrstea (36 WTA), a fost invitată la turneul demosntrativ Tie Break Tens, care va avea loc la New York și la care și-au mai confirmat participarea americancele Serena și Venus Williams, CoCo Vandeweghe, sportiva slovacă Daniela Hantuchova, ucraineanca Elina Svitolina și franțuzoaica Marion Bartoli. Competiția va avea loc, la 5 martie, la Madison Square Garden din New York.  Tie Break Tens este un scurt turneu, în care meciurile se dispută, în sistem eliminatoriu, începând cu sferturi de finală, până când o jucătoare face zece puncte, cu o margine de două. Premiul ediției din acest an este de 250.000 de dolari și se acordă numai învingătoarei.

City a ieșit din Cupă

Formația Manchester City a fost eliminată de Wigan, echipă din liga a treia, în optimile de finală ale Cupei Angliei. Will Grigg a marcat unicul gol al meciului în minutul 79. Manchester City a evoluat cu un jucător mai puțin din minutul 45, după eliminarea lui Fabian Delph. Jucătorii lui Pep Guardiola au înregistrat al doilea eșec în acest an.

FCSB va fi fluierată de sloveni

Slovenul Slavko Vincic arbitrează meciul Lazio - FCSB din Liga Europa, care va avea loc, joi, de la ora 20.00, în manșa retur a 16-imilor Ligii Europa.  Vincic va fi ajutat de Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic.Asistenți adiționali vor fi Rade Obrenovic și Roberto Ponis, iar rezervă Grega Kordez.

Potaissa joacă în Norvegia

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda va întâlni formația norvegiană FyllingenBergen, în sferturile de finală ale Challenge Cup, potrivit tragerii la sorți de marți, de la Viena. Manșa tur va avea loc în 24-25 martie, la Turda, iar returul o săptămână mai târziu în Norvegia. Dacă va ajunge în semifinale, Potaissa Turda va juca în compania învingătoarei din meciul dintre SKIF Krasnodar (Rusia) și IBV Vestmannaeyjar (Islanda).  În sezonul trecut, Potaissa Turda a jucat finala Challenge Cup, fiind învinsă de Sporting.

Hocheist sloven dopat

Hocheistul sloven Ziga Jeglic a fost depistat pozitiv la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang și a fost suspendat provizoriu. Potrivit Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), hocheistul a fost depistat pozitiv cu fenoterol, un bronhodilatator, în urma unui test efectuat în competiție. Sportivul a acceptat suspendarea provizorie, a anunțat TAS, precizând că acesta va părăsi satul olimpic în 24 de ore.

Semedo, arestat în Spania

Fundașul portughez al echipei Villarreal, Ruben Semedo, a fost reținut, ieri ca urmare a unei sechestări și lovituri. Semedo, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut în timp ce se afla la domiciliul său. Potrivit Las Provincias, jucătorul este vizat de o plângere depusă la 12 februarie de un bărbat, care ar fi fost "lovit și sechestrat de Semedo și alți doi bărbați la casa jucătorului din apropiere de Valencia". Las Provincias notează că suspecții au încercat să percheziționeze apartamentul bărbatului pentru "bani sau pentru un obiect care ar putea compromite sau ar face responsabil de un delict una dintre persoanele implicate". Semedo a fost deja arestat și interogat pentru implicare într-un incident într-o discotecă. Jucătorul a fost transferat la Villarreal de la Sporting în august 2017.El a jucat doar patru meciuri pentru Villarreal până în prezent.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.