Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cinci ani la Reading

Ziarul de Vrancea
7 aug 2019 855 vizualizări

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru achiziționarea lui George Pușcaș, iar jucătorul a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea engleză. Suma de transfer nu a fost dezvăluită, însă, conform presei,

Reading a oferit 8 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro pentru transferul jucătorului. George Pușcaș a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare. Pușcaș a scris pe Facebook, că abia așteaptă să joace la noua sa echipă, Reading, unde a fost transferat de la Internazionale Milano. „De azi începe o nouă provocare pentru mine! Mă bucur că sunt aici și abia aștept să joc! Hai, Reading!”, a scris jucătorul.

CFR se zbate pentru Lacina

CFR Cluj încearcă readucerea la echipă a atacantului Lacina Traoré (29 de ani), care este legitimat la formația maghiară Ujpest. Bogdan Mara, președintele campioanei României, a declarat că se negociază în continuare cu formația de care aparține ivorianul. Dan Petrescu își dorește transferul lui Traore, iar atacantul vrea să revină în Gruia, așa cum a mărturisit recent, însă cele două cluburi nu au ajuns până acum la o înțelegere. Lacina Traoré e cel mai scump fotbalist vândut de CFR în istoria clubului. Kuban Krasnodar a plătit 6 milioane de euro, în 2011. CFR l-a adus pe Traore din Coasta de Fildeș, în schimbul a doar 50.000 de euro, de la Stade d'Abidjan. Traoré s-a transferat la Ujepst, în Ungaria, în februarie 2019. El a evoluat la CFR Cluj în perioada 2008-2011. În cariera sa, ivorianul a mai evoluat pentru Stade D'Abidjan, Kuban Krasnodar, Anzhi, Monaco, Everton, ȚSKA Moscova, Sporting Gijon, SC Amiens și Ujpest.

Ronaldo, repatriat de Sepsi

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat, joi, că l-a achiziționat pe mijlocașul în vârstă de 22 de ani Ronaldo Deaconu. Jucătorul a semnat un contract pe trei ani. Mijlocașul ofensiv a jucat ultima dată la HNK Gorica (Croația), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la echipele Concordia Chiajna sau ASA Târgu Mureș. Ronaldo Deaconu este al 16-lea jucător sosit în această vară la Sepsi OSK.

 

Debut stânjenitor al clujencelor

Reprezentanta României în UEFA Women’s Champions League, „U” Olimpia Cluj, a fost învinsă cu 1-2 în primul meci al grupei de calificare, informează frf.ro. Formația clujeană a avut o primă repriză modestă, în care a primit cele două goluri din partea campionei din Kosovo, Mitrovica. Olimpia a redus din diferența scorului în prelungirile partidei, Maria Ficzay, componentă a lotului național, înscriind în minutul 90Â5 din pasa lui Teodora Meluță. Toate partidele din grupa a doua preliminară sunt găzduite de Muntenegru.

 

Lukaku ajunge la Inter

Atacantul belgian Romelu Lukaku (26 de ani) a sosit la Milano, ieri dimineață, pentru a semna un contract cu Inter Milano. Miercuri seară, Federico Pastorello, agentul lui Lukaku, a postat o fotografie cu jucătorul său, cei doi aflându-se într-un avion privat. Sute de fani ai lui Inter l-au așteptat la aeroport pe cel care a evoluat în ultimele două sezoane la Manchester United și i-au oferit o primire călduroasă. După o lungă perioadă de negocieri între Manchester United și Inter Milano, cele două cluburi s-au înțeles. Sky Sports scrie că suma totală a transferului va fi de 77 milioane de lire sterline. Suma inițială este de 65 de milioane de lire sterline, iar celelalte 12 milioane provin din bonusuri contractuale. Sezonul trecut, Lukaku a jucat în 45 de partide pentru Manchester United și a înscris 15 goluri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.