Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Chipciu a salvat CFR

Ziarul de Vrancea
26 sep 2021 585 vizualizări

Formația CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1. Golul a fost marcat de Chipciu, în minutul 27, cu o execuție de virtuozitate.

Antrenorul Dan Petrescu a făcut ceea cu care ne-am obișnuit, închizând culoarele după marcarea golului. „Bursucul” a recunoscut, după meci că a fost o victorie norocoasă, iar publicul arădean au fluierat îndelung echipa oaspete. Drept urmare și a remizei din meciul FC Botoșani – FCU Craiova (1-1), CFR s-a distanțat în fruntea clasamentului la șase puncte. Ieri, la Mediaș: Gaz Metan – Sepsi OSK 0-0

Moruțan, gol la Stambul

Fotbalistul echipei Galatasaray, Olimpiu Moruțan, a înscris un gol în meciul câștigat, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Göztepe Izmir , în etapa a șaptea a campionatului Turciei. Moruțan a marcat golul de 2-1, în minutul 56. Oaspeții au deschis scorul prin Ndiaye (min. 43), iar Galatasaray a egalat în minutul 49, prin Dervișoglu. Olimpiu a jucat până în minutul 84, iar celălalt român de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, a fost integralist. Echipa celor doi români ocupă locul X în clasament, cu 11 puncte.. Liderul Fenerbahçe are 16 puncte.

Oblemenco”, doar pentru CSU

Gruparea CS Universitatea Craiova a anunțat, luni, că a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când este echipa gazdă. „Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca cu numele său pentru stadion la meciurile de acasă ale Științei!“, a declarat Clara Oblemenco., fiica fostului atacant.

Audit pe la Federații

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat, pe Facebook, că a demarat un audit financiar și sportiv la federațiile olimpice, ale cărui rezultate vor fi folosite în Strategia Națională pentru Sport.La JO de la Tokyo, România a încheiat în clasamentul general pe medalii pe locul 46, după rezultatele obținute de Ancuța Bodnar și Simona Radiș, medalie de aur la dublu vâsle, respectiv trei medalii de argint obținute de Ana-Maria Popescu la spadă, de echipajul masculin de patru rame fără cârmaci – Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari și cel de dublu rame masculin – Marius Cozmiuc, Ciprian Tudosă.

Marișca a câștigat Raliul Clujului

Echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a fost cronometrat cu timpul de 52:09,10pe cele șase probe speciale ale cursei, fiind urmat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 42 de secunde, și de Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 01 min 34 sec 1/10.În clasamentul general al piloților, pe primul loc se află Simone Tempestini, urmat de Sebastian Barbu și de Dan Gîrtofan. Raliul Nordului, care era etapa a 10-a a Campionatului Național de Raliuri Betano 2021, programată pentru perioada 15-16 octombrie, a fost anulată, astfel că ultima etapă va fi Raliul Bucovinei, 29-30 octombrie.

Mbappé și Neymar se ciondănesc

Tehnicianul Mauricio Pochettino a vorbit, luni, despre conflictul dintre Kylian Mbappé și Neymar Jr, după ce francezul a fost surprins cu o remarcă dură la adresa coechipierului său brazilian. „Sunt doi băieți fantastici. Astfel de chestii pot avea loc în fotbal. Am vorbit cu ei, la fel cum și ei au discutat între ei. Un astfel de subiect a făcut zgomot în afara grupului, dar în interiorul grupului nu înseamnă nimic”, a spus tehnicianul celor de la PSG. PSG a învins Montpeliier, scor 2-0, în campionatul Franței. În timpul meciului, Mbappé a fost înlocuit și apoi surprins când era supărat pe Neymar pentru că nu îi pasează.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.