Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cavani are șanse mici să joace

Ziarul de Vrancea
4 iul 2018 553 vizualizări

Edinson Cavani a ieșit accidentat în minutul 74 al meciului cu Portugalia și, chiar dacă meciul a fost câștigat de Uruguay cu scorul de 2-1, victoria a fost umbrită de acest eveniment.

Cavani are un edem la gambă și, potrivit presei din Uruguay, nu este apt să evolueze 90 de minute. Edinson Cavani (31 de ani) a fost marcatorul celor două goluri ale naționalei sale, în meciul din optimile Campionatului Mondial împotriva Portugaliei. În partida din sferturi, sud-americanii urmează să evoluze în compania Franței, iar posibilitatea ca starul lui PSG să intre din primul minut este redusă.  Luis Suarez, colegul lui Cavani din atac, este de părere că Uruguay va avea de suferit de pe urma absenței: „ Au fost și alte meciuri în care nu a jucat Cavani și ne-am descurcat bine. Acum, situația este una diferită și va fi greu fără el”, a declarat jucătorul Barcelonei, citat de ESPN.

Boldor se întoarce la Verona

 Fundașul român Deian Boldor a fost cedat definitiv de Bologna (Serie A) grupării din Serie B din Italia, Hellas Verona. Bologna l-a vândut pe 2 milioane de euro echipei veroneze . Boldor a semnat pe 4 ani și va avea un salariu de 250,000 de euro pe sezon. Jucătorul în vârstă de 23 de ani se întoarce la echipa alături de care a promovat în urmă cu un an în prima ligă din Peninsulă. După promovarea în Serie A, în vara anului 2017, Boldor a acceptat provocarea de a “gusta” și din fotbalul american. A plecat, sub formă de împrumut, în MLS la gruparea Montreal Impact, unde a evoluat până în ianuarie 2018, când s-a reîntors în Italia. Fundașul a fost împrumutat din nou de Bologna echipei Hellas Verona, formație la care a și decis să rămână.  Hellas Verona a retrogradat în Serie B, ocupând locul 19 în clasament la finalul sezonului 20

Încă o retragere: japonezul Hasebe

Căpitanul naționalei Japoniei, Makoto Hasebe, în vârstă de 34 de ani, și-a anunțat retragerea din prima reprezentativă a țării sale. “Am decis să pun punct cu acest turneu  acestui capitol al carierei mele la echipa națională”, a notat Hasebe pe Instagram. Makoto Hasebe a jucat timp de pentru 12 ani pentru naționala Japoniei, sub conducerea a cinci selecționeri. El a participat la trei turnee finale ale Cupei Mondiale (2010, 2014, 2018). Luni, Japonia a fost eliminată de Belgia în optimile de finală ale Cupei Mondiale, scor 2-3  pentru belgieni.

Încă o victorie la handbal tineret

Naționala de handbal a României U20 a reușit să câștige și al doilea meci din grupele Campionatului Mondial. Elevele lui Gheorghe Tadici au trecut de Paraguay, scor 41-25. România a disputat al doilea meci de la Campionatul Mondial U20 din Ungaria. Dacă în prima partidă din faza grupelor naționala noastră s-a impus cu greu în fața Japoniei, scor 32-30, acum, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a câștigat fără emoții. Prima repriză s-a încheiat cu avantaj de 3 goluri, 16-13, dar sportivele noastre au mărit ritmul în a doua parte și s-au impus, la capătul celor 60 de minute, cu 41-25.România face parte din Grupa C, alături de Olanda, Danemarca, Japonia, Angola și Paraguay. în partida următoare, naționala noastră va juca împotriva Olandei.

Sfatul lui Rivaldo către Neymar

Transferul lui Neymar la Real Madrid prinde contur pe zi ce trece, iar oamenii de fotbal sunt de părere că mutarea i-ar fi benefică brazilianului. Într-un interviu acordat pentru Bild, Rivaldo a declarat că Neymar trebuie să se transfere la campioana Europei. Deși a făcut carieră la Barcelona, Rivaldo își dorește ca Neymar să facă pasul la Real Madrid, pentru că doar acolo poate realiza performanțe importante, așa cum este câștigarea Ligii Campionilor. „Trebuie să meargă la unul dintre cele mai puternice cluburi ale lumii”. De asemenea, Rivaldo este de părere că nici antrenorul Thomas Tuchel nu-l poate ajuta să crească nivelul de joc, să se ridice la nivelul performanțelor din perioada Barcelona și să se bată pentru cel mai prestigios trofeu individual. Rivaldo a evoluat cinci ani la Barcelona, în perioada 1997-2002, unde a câștigat o Supercupă a Europei, două campionate și o Cupă a Spaniei.

Dezmințire de la Real

Gruparea Real Madrid a dezmințit că a ajuns la un acord cu Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului Kylian Mbappé . "Real Madrid nu a făcut nicio ofertă grupării PSG sau jucătorului și regretă răspândirea acestor informații", a anunțat clubul madrilen. Publicația AS a scris că Real Madrid a oferit 272 de milioane de euro pentru transferul jucătorului de 19 ani. Mbappé joacă la PSG din august 2017, fiind adus de la AS Monaco. El se află în prezent în Rusia, alături de naționala Franței, care va întâlni Uruguay, în sferturile de finală ale competiției.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.