Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Bruges îl vrea pe Lung

Ziarul de Vrancea
25 oct 2019 1002 vizualizări

Portarul echipei Kayserispor, Silviu Lung, este dorit de gruparea belgiană FC Bruges, notează, sâmbătă, fanatik.com.tr.

Lung se află în atenția FC Bruges încă din sezonul trecut.FC Bruges joacă în grupa A a Ligii Campionilor, din care fac parte și Paris Saint-Germain, Real Madrid și echipa lui Florin Andone, Galatasaray. Belgienii sunt, după trei etape, pe poziția a treia în clasament, cu două puncte. Lider este PSG – 9 puncte, urmată de Real Madrid – 4 puncte, iar Galatasaray este pe ultimul loc, cu un punct.În campionatul Turciei, echipa Kayserispor ocupă ultimul loc în clasament, cu doar patru puncte obținute în opt etape.

Rennes și-a amintit să câștige

Rennes, adversara formației CFR Cluj în Liga Europa, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), pe Toulouse, în etapa a XI-a a Ligue 1. Niang ('3) și Hunou('6) au ridicat repede scorul la 2-0 pentru gazde. Oaspeții au egalat, prin reușitele lui Dossevi('41) și Gradel ('84). Gboho a adus victoria bretonilor, în minutul 90Â1. Rennes câștigase ultima dată un meci la 25 august, scor 2-0, în depalsare, cu Strasbourg, în etapa a III-a a campionatului. De atunci, formația franceză a înregistrat patru rezultate de egalitate și șase înfrângeri (patru consecutive), ultima cu CFR Cluj, scor 0-1, joi, acasă, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Adversara ardelenilor este acum pe locul 8 în clasamentul Ligue 1, cu 15 puncte, iar Toulouse este pe locul 17, cu 12 puncte. Lider este PSG, cu 24 de puncte din zece meciuri.

 

Victorie în ultimul minut

Campioana CSM Știința Baia Mare a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 20-19 (10-3), sâmbătă, în Ghencea, într-un meci din etapa a 9-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. Decizia s-a dat printr-un eseu transformat în ultimul minut, când scorul era 19-13 pentru bucureșteni.

În alt meci, CS Universitatea Cluj a întrecut-o pe ACS Tomitanii Constanța cu 40-34 (14-21).

În clasament, pe primul loc se află CSM Știința Baia Mare, 37 puncte (8 jocuri), urmată de CSA Steaua, 31 p (8 j), Timișoara Saracens, 26 p (8 j), CS Universitatea Cluj, 17 p (7 j), CS Dinamo, 10 p (7 j), SCM Gloria Buzău, 10 p (7 j), ACS Tomitanii Constanța, 1 p (8 j).

Starea Ligii a II-a

Rezultate din etapa a XIV-a: Farul Constanța – CS Mioveni 2-0; Rapid – Ripensia Timișoara 0-0; Concordia Chiajna – FK Csikszereda 1-0; Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Metaloglobus București 1-0; ASU Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași 1-2; CSM Reșița – UTA 2-3. Jocul Argeș – Gloria Buzău se va dsputa luni, iar confruntarea Turris Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești s-a amânat pentru data de 20 noiembrie. Într-un clasament perturbat de o mulțime de restanțe, CS Mioveni conduce cu 27 de puncte, urmată de UTA și Turris cu 26 de puncte. De remarcat că formația din Arad are trei meciuri mai puțin disputate.

 Un eston, urmașul lui Ogier

Pilotul eston Ott Tänak (Toyota) a obținut, duminică, titlul de campion mondial la raliuri (WRC), după etapa din Catalonia. Tanak îi succede în palmares francezului Sébastien Ogier. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, în Australia, Tänak ocupantul locului doi în Catalonia și învingător în Power Stage, nu mai poate fi ajuns în clasament de belgianul Thierry Neuville (Hyundai), câștigător duminică, și de Ogier (Citroën), ocupantul locului 8.

Scor de maidan în „Premier League”

Formația Leicester City a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 9-0, echipa Southampton, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Angliei. Gazdele au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică, Ryan Bertrand fiind eliminat în minutul 12. Au marcat Chilwell (’10), Tielemans (’17), Perez (’19, ’39, ’57), (Vardy ’45, ’58, ‘90Â3 - penalty) și Maddison (’85.). Succesul de vineri a egalat recordul de cea mai categorică victorie stabilit de Manchester United în martie 1995, când a învins cu același scor Ipswich Town, pe Old Trafford.În plus, este cea mai categorică victorie obținută în deplasare de o echipă în Premier League. Precedentul record data din 1999, când Manchester United s-a impus în deplasare cu scorul de 8-1 în fața echipei Nottingham Forest.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.