Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE Bronz pentru Florentina

Ziarul de Vrancea
8 iul 2019 803 vizualizări

Atleta Florentina Marincu-Iușco a câștigat, marți, medalia de bronz în proba de săritura în lungime la Universiada de la Napoli. Iușco a încheiat proba cu 6.55 metri, ea fiind calificată și la Jocurile Olimpice de la Tokyo

. Românca a terminat proba a treia și a cucerit medalia de bronz, depășită fiind de Maryna Beh-Romanciuk (Ucraina) – 6,84m și de Evelise Tavares (Portugalia) – 6,61m. Prima medalie tricoloră la Napoli a fost adusă de ieșeanul Răzvan Ursachi, tot medalie de bronz, la sabie individual, iar a doua de Mălina Călugăreanu la floretă.

Jianu a rămas în optimi

Tenismanul Filip Jianu, cap de serie numărul 13, a fost eliminat, ieri în optimile de finală ale probei de simplu juniori din cadrul turneului de la Wimbledon. El a fost învins de spaniolul Carlos Gimeno, scor 7-6, 3-5, 2-6, într-o oră și 50 de minute. România a rămas fără reprezentanți în fazele superioare ale turneului de la Wimbledon, la simplu juniori, ca urmare a eliminării lui Jianu. Nini Dică a fost eliminat în primul tur, iar Nicolas Ionel în runda secundă.

Sagan a câștigat etapa a V-a

Peter Sagan a câștigat etapa a V-a a Turului Franței, desfășurată între Saint Die des Voges și Colmar, pe distanța a 175,5 kilometri. Rutierul slovac de la Bora a obținut prima victorie în această ediție a competiței și a 12-a din istoria participărilor. Pe traseu, caravana a avut de înfruntat primele cățărări de categoria a II-a, astfel că profilul a fost del uros, la prima vedere propice pentru o evadare. Aceasta s-a creat în timpul cursei, dar plutonul a reușit să o anilizeze definitiv pe ultima ascensiune a zilei, cu aproximativ 20 de kilometri înainte de final. Pe locul doi s-a clasat Wout Van Aert (Team Jumbo-Visma), iar pe trei a terninat Matteo Trentin (Mitchelton-Scott). Clasamentul general a rămas neschimbat, cu Alaphillipe în postura de lider. Mâine se anunță însă schimbări însemnate, având în vedere că va fi o etapă montană, plutonul având de înfruntat șapte cățărări.

 

Uitați-vă pe Look

Clever Media Network, deținătoarea posturilor Look Plus și Look Sport, și societatea eAD.ro Interactive au semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru urmatoarele cinci sezoane. Până în 2024, Look Plus și Look Sport vor transmite integral cea mai urmărită competiție sportivă din România, telespectatorii urmând a putea viziona în fiecare sezon 270 de partide de fotbal. Posturile TV Look Plus și Look Sport sunt prezente la nivel național în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit și IPTV. Look Plus și Look Sport difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga l, meciuri din Liga a II-a, meciuri din Campionatul de Fotbal Portugaliei și al Turciei.

 

Avram fluieră la Euro

UEFA a anunțat lista arbitrilor care vor oficia la turneul final al EURO U19 care se va desfășura în Armenia, în perioada 14-27 iulie. Șase “centrali” și șapte arbitri asistenți vor fi prezenți la Campioantul European U19, iar România va avea de asemenea un reprezentant, pe Valentin Avram, arbitru asistent, informează frf.ro. La EURO U19 participă 8 echipe, împărțite în două grupe: Armenia, Portugalia, Italia, Spania (A) și : Cehia, Irlanda, Norvegia, Franța (B). Echipele clasate pe primele două poziții în grupă se califică în faza semifinalelor.

 

Murray sare și peste US Open

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a anunțat, ieri că, cel mai probabil, nu va evolua în proba de simplu de la US Open de la finalul lunii august. „Cred că este puțin probabil să joc, din cauza timpului. Am discutat puțin cu echipa mea. Mai este multă treabă de făcut din punct de vedere fizic pentru a fi mai puternic. Mai am mult de muncă pentru a putea juca bine timp de cinci seturi. Mi-ar plăcea să joc, dar trebuie să gândesc pe termen lung. Nu vreau să sufăr o altă mare operație în câțiva ani”, a declarat Murray. Andy Murray a fost operat la șold în urmă cu șase luni. În prezent el joacă la dublu mixt la Wimbledon, alături de Serena Williams.

Katusha, pe patul de suferință

Echipa Katusha-Alpecin, care participă în această perioadă în Turul Franței, i-a anunțat pe cicliștii săi că pot semna cu alte grupări pentru sezonul 2020, susține L’Equipe. Cei 23 de cicliști așteptau înainte de 1 iulie informații cu privire la eventuale prelungiri ale contractelor, însă în această săptămână au primit vestea că vor pleca.Uniunea Ciclistă Internațională nu a primit dosarul pentru înregistrarea echipei în sezonul viitor al World Tour, ceea ce confirm retragerea echipei care a fost înființată în 2009 de magnatul rus Igor Makarov, un influent membru al comitetului director al UCI din 2011. L’Equipe notează că nu este exclusă posibilitatea ca numele Katusha sau cel al Alpecin să fie asociat cu o altă echipă existentă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.