Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Bölöni pleacă de la Antwerp

Ziarul de Vrancea
12 mai 2020 973 vizualizări

Clubul Antwerp a anunțat, joi, pe site-ul oficial, că Laszlo Bölöni nu mai rămâne la conducerea tehnică a echipei belgiene.

“ Presa belgiană a scris în urmă cu câteva ore că Bölöni nu va mai antrena echipa Antwerp și în sezonul viitor. Bölöni era în funcție din 2017, cu contract până la finalul acestui sezon. În vârstă de 67 de ani, antrenorul lasă echipa pe locul 4 în clasament.

Serie A se reia

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt din cauza pandemiei, „se va relua 99% pe 13 iunie”, a anunțat joi președintele Comitetului olimpic italian (CONI), Giovanni Malago, într-un interviu pentru Radio 2. „Cât despre posibilitatea să se încheie, trebuie să ai un glob de cristal și aceasta este părerea mea. Este un adevărat risc, însă pentru Serie A primul și singurul obiectiv este să reînceapă.Aceasta e o mentalitate pe care eu nu o am, poate e un fapt cultural. Cred însă că în viață, chiar dacă ești convins și hotărât, trebuie să ai întotdeauna o alternativă, altfel riști să compromiți o situație deja foarte complexă”, a afirmat președintele CONI. Adunarea generală a cluburilor din Serie A anunțase miercuri că dorește reluarea campionatului pe data de 13 iunie. Competiția a fost întreruptă pe 9 martie din cauza pandemiei, informează Agerpres.

Adevărul lui Lance

La 24 mai, postul ESPN va difuza un documentar despre Lance Armstrong. Documentarul se va numi „Lance” și va face parte dintr-o serie lansată în 2009 pentru a sărbători împlinirea a 30 de ani de la înființarea postului ESPN prin difuzarea a 30 de documentare.”Nu voi minți, voi spune adevărul meu”, se aude Armstrong în anunțul difuzării documentarului. În acest documentar vor apărea și George Hincapie, fost coechipier al americanului, dar și Derek Bouchard-Hall, fost președinte al federației de ciclism.Armstrong și-a pierdut toate cele șapte trofee obținute în Turul Franței și a fost suspendat pe viață în 2012, după ce Federația Internațională de Ciclism a ratificat sancțiunile decise de Agenția Americană Antidoping. Lance Armstrong a recunoscut prima dată că s-a dopat în ianuarie 2013, într-un interviu pentru Oprah Winfrey.

„Mercato” în Formula 1

Pilotul spaniol Carlos Sainz Jr va evolua pentru echipa de Formula 1 Ferrari, începând din sezonul 2021, a anunțat scuderia. La Ferrari, Carlos Sainz Jr îl va înlocui pe Sebastian Vettel, al cărui contract nu a fost prelungit. Spaniolul, care a semnat un contract pe doi ani, va fi coechipier cu monegascul Charles Leclerc. Locul lui Carlos Sainz Jr la McLaren va fi luat de Daniel Ricciardo, de la Renault. El va fi coechipier cu Lando Norris, a anunțat team-ul britanic.Pentru Ricciardo, McLaren este a cincea echipă în Formula 1, după HRT, Toro Rosso, Red Bull și Renault.

Rabiot  a ieșit din greva personală

Mijlocașul francez Adrien Rabiot a revenit, miercuri seară, la Torino, iar singurul jucător străin care mai este așteptat la Juventus este Gonzalo Higuain. Adrien Rabiot ar fi trebuit să ajungă încă de luni la Torino, dar, conform presei italiene, el a fost într-o „grevă personală”, deoarece nu este de acord cu scăderea salariului. În cele din urmă, el a revenit la Torino, unde va trebui să stea 14 zile în carantină.În schimb, Gonzalo Higuain se află încă în Argentina, alături de mama sa bolnavă. Juventus poate relua antrenamentele colective începând de luni.

Dele Alli, jefuit

Mijlocașul echipei Tottenham, Dele Alli, a fost victima unui jaf violent, în noaptea de marți spre miercuri, la domiciliul său din Londra, informează Daily Mail. El a fost lovit la față de hoți. Doi indivizi au pătruns în locuința jucătorului de 24 de ani, din nordul Londrei, unde acesta se afla în izolare împreună cu fratele său, prietenele lor și încă un amic. Atacatorii l-au lovit la față pe fotbalist și au furat bijuterii și ceasuri, înainte de a fugi. El a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care mulțumește pentru sprijinul primit după ce s-a aflat de jaf. „A fost o experiență îngrozitoare, dar acum suntem bine”, a spus Dele Alli.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.