Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Becali, iarăși amendat

Ziarul de Vrancea
15 iul 2021 965 vizualizări

Finanțatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a fost sancționat, joi, de Comisia de Disciplină și Etică a FRF

cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).Conform regulamentului, pentru recidivă la aceeași abatere Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dublat penalitatea financiară. Astfel, Becali a primit în al doilea dosar o sancțiune în valoare de 20.000 de lei.

Un belgian pe mâna lui Mutu

FCU Craiova 1948 a anunțat, joi, că a obținut serviciile fotbalistului Sekkou Sidibe, ultima dată component al echipei FC Emmen. Sekkou Sidibe a fost component al naționalelor under 15, under 16, under 17 și under 18 ale Belgiei. FCU Craiova 1948 va întâlni echipa CFR Cluj, vineri, în deplasare, de la ora 21.30, în prima etapă a Ligii I.

Giroud la PSG

Directorul tehnic al AC Milan, Paolo Maldini, a confirmat faptul că atacantului francez Olivier Giroud de la Chelsea va juca pentru AC Milan. Campionul mondial francez, în vârstă de 34 de ani, este așteptat să semneze un contract pe doi ani cu vicecampioana Italiei, la care evoluează și portarul Ciprian Tătărușanu. Campion al Franței cu Montpellier, în 2012, Olivier Giroud a purtat tricoul formației Arsenal din 2012 până în 2018, înainte de a semna pentru Chelsea. El are 110 selecții și 46 de goluri marcate pentru echipa națională a Franței.

Robben se retrage

Fostul internațional olandez Arjen Robben și-a anunțat retragerea din cariera de forbalist la vârsta de 37 de ani. Robben și-a mai anunțat retragerea din activitatea sportivă în 2019, dar a revenit în fotbal vara trecută, când a semnat un contract cu Groningen, clubul la care s-a format. Însă accidentările nu i-au permis să joace prea mult în sezonul trecut. Arjen Robben și-a început cariera profesionistă la FC Groningen, în 2002, înainte de a ajunge la PSV (2002-04). El a mai jucat la Chelsea (2004-07), Real Madrid (2007-09) și la Bayern München, unde a evoluat timp de zece ani.

Evans testat pozitiv

Daniel Evans, locul 28 ATP, cel mai bine clasat tenisman britanic, a fost nevoit să renunțe la participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Evans, în vârstă de 31 de ani, a declarat că este „extrem de dezamăgit” de acaestă situație și că a intrat în izolare, în conformitate cu reglementările guvernamentale. Evans a declarat că nu poate să se antreneze corespunzător pentru a fi pregătit în vederea primelor sale Jocuri Olimpice.El a fost înlocuit la dublu cu Jamie Murray, fratele mai mare al lui Andy, care va face pereche cu Neal Skupski

           


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.