Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Becali, ia-ți nocturna și te du!

Ziarul de Vrancea
4 apr 2018 720 vizualizări

Reprezentanții CSA Steaua au organizat,  ieri, dimineață, o conferință de presă în care au fost abordate mai multe subiecte, printre care meciul cu Rapid de pe Arena Națională, dar și lucrările de demolare a stadionului din Ghencea.

Armata, prin vocea lui Cristian Petrea, l-a "somat" pe Becali să vină să-și recupereze bunurile de pe stadionul militar. "Bunurile de tribuna oficială i-au fost returnate lui Gigi Becali. Acum mai trebuie să-și recupereze tabela și instalația de notcurnă. Sperăm să se întâmple cât mai rapid pentru că trebuie să înceapă lucrările de demolare a stadionului. Trebuie să grăbească procesul de recuperare a bunurilor", a spus Cristian Petrea, joi dimineață, într-o conferință de presă. În luna martie a anului viitor, susțin șefii CSA, va începe reconstrucția stadionului din Ghencea.

Conegliano vine la Final Four

Echipa de volei feminin Imoco Volley Conegliano (Italia) s-a calificat la Turneul Final al Ligii Campionilor, de la București, programat în 5-6 mai. Miercuri s-a jucat partida retur dintre Dinamo Kazan - Imoco Volley Conegliano, scor 3-2. în tur, formația italiană câștigase însă cu 3-0, astfel că obține calificarea la Turneul Final Four de la București.  În semifinale, la Turneul Final Four, Volei Alba Blaj se va duela cu câștigătoarea meciului  dintre Igor Gorgonzola Novara și Galatasaray Istanbul, iar Conegliano va întâlni învingătoarea din disputa VakifBank Istanbul – Volero Zürich. Turneul Final Four va avea loc în 5-6 mai, la București. Semifinala în care va juca Volei Alba Blaj va fi prima în 5 mai, iar a doua zi se vor disputa finalele pentru medalii. Campioana României s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă.

Chelsea vrea antrenor de la Monaco

Chelsea Londra s-a interesat în această perioadă despre disponibilitatea lui Leonardo Jardim de a prelua echipa începând din vară. Clubul londonez caută o variantă de înlocuire pentru Antonio Conte, antrenor de care se va despărți foarte probabil la sfârșitul sezonului. Chelsea a avut un sezon dezamăgitor cu Antonio Conte, astfel că misiunea antrenorului italian la Londra se apropie de final. După ce a cucerit titlul în 2017, clubul londonez se află azi abia pe locul V în Premier League, la opt puncte distanță de ultimul loc de Champions League ocupat de Tottenham. Chelsea s-a interesat în această perioadă de Leonardo Jardim, antrenorul lui AS Monaco. Tehnicianul portughez în vârstă de 43 de ani este sub contract cu clubul monegasc până în 2020, dar acesta nu și-a ascuns planurile de viitor, de a antrena un club ”cu ambiții mai mari”. ”Am primit oferte, dar puține cluburi au profilul potrivit”, a spus Jardim pe această temă, într-un interviu acordat în noiembrie 2017. Dacă o altă echipă dorește să-l achiziționeze pe antrenorul portughez înainte de 2020, atunci trebuie să achite o clauză de reziliere în valoare de 7,5 milioane de euro.

Proceduri disciplinare la Liverpool

UEFA a anunțat,  ieri, că a deschis proceduri disciplinare care vizează clubul Liverpool, după incidentele de la meciul cu Manchester City, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Gruparea engleză riscă sancțiuni pentru aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte, provocarea unor daune și incidente. Uefa.com menționează că acuzațiile de provocare de daune și incidente sunt legate de faptul că autocarul echipei Manchester City a fost atacat de fanii Liverpool înaintea meciului de miercuri. Cazul va fi analizat de Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA la 31 mai. Formația Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Manchester City, într-un meci din prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 10 aprilie.

Tamaș, eliminat la Tel Aviv

Fotbalistul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaș, a fost eliminat, miercuri, la meciul din deplasare cu Bnei Yehuda Tel Aviv, pierdut cu scorul de 0-3, în play-off-ul campionatului Israelului. Tamaș a primit cartonașul roșu în minutul 68, pentru cumul de cartonașe galbene (‘8, ’68). Golurile au fost marcate de Tchibota (‘8) și Gordana (’13, ’41). Hapoel Haifa ocupă locul patru în clasament, cu 55 de puncte, iar Bnei Yehuda este pe șase, cu 43 de puncte.

Cum depinde Salah de Bale

Mohamed Salah are un sezon de excepție la Liverpool, astfel că a intrat în atenția cluburilor Real Madrid și FC Barcelona.  După victoria cu 3-0 obținută de cormorani în partida cu Manchester City, în manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în care fotbalistul egiptean a și marcat primul gol, presa din Anglia vorbește despre un posibil transfer al lui la Real Madrid, chiar din vară.

Transferul lui Salah (25 ani) la Real Madrid depinde de plecarea lui Gareth Bale, notează Daily Star. Jucătorul galez ar trebui să plece de la campioana Europei, astfel încât clubul madrilen să adune o parte din suma pentru transferul lui Salah. Conform informațiilor publicate, Liverpool l-a cotat la cel puțin 180 de milioane de euro pe Salah. Gareth Bale, intrat în atenția clubului Manchester United, reprezintă practic ”cheia” transferului lui Salah pe Bernabeu.

Discount pentru Mașa

Maria Șarapova (30 de ani) a avut un început modest de sezon, a urmat apoi o accidentare destul de serioasă, dar cu toate acestea nu și-a pierdut simțul umorului. Maria a început antrenamentele la Academia lui Nick Bollettieri din Florida, iar faimoasa tenismenă din Rusia s-a amuzat atânci când patronul complexului i-a prezentat noile tarife pe care le practică. O oră de tenis la celebra academie, pe terenul ales de Șarapova, costă 900 de dolari, lucru care a surprins-o pe Maria. "Nick mi-a spus în acestă dimineață că, în anul 1957, percepea 3,75 de dolari pentru o oră de tenis. Era mai ieftin. Prețul de azi e de 900 de dolari. Noroc că am primit un discount", a glumit "Mașa" pe seama faptului că prețurile au evoluat atât de mult în locul în care și-a petrecut o mare parte a copilăriei.

Șeful FFF are leucemie

Președintele Federației Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graët, suferă de leucemie limfoidă, el fiind diagnosticat în luna februarie. “Periodic sunt spitalizat, iar din când în când ies pentru recuperare. Evoluția este foarte pozitivă. Analizele sunt bune, sunt încrezător, se ocupă de mine cei mai buni specialiști”, a declarat Le Graët. Conducătorul FFF, în vârsttă de 76 de ani, a mai avut cancer la începutul anilor 2000. “Cred că voi fi din nou bine la sfârșitul lunii aprilie și apt pentru a-mi relua îndatoririle”, a precizat Le Graët.Noel, care este președintele federației franceze din 2011

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.