Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Arbitrează Hațegan la Euro

Ziarul de Vrancea
13 iun 2021 558 vizualizări

Meciul Polonia - Slovacia, din grupa E de la Euro-2020, va fi condus de o brigadă din România, avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan. La meciul programat de la ora 19.00, la Sankt Petersburg, Ovidiu Hațegan va fi ajutat de Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe

. Rezervă va fi István Kovács.Astăzi se mai dispută meciurile Scoția – Cehia (ora 16;00, grupa D) și Spania – Suedia (ora 22:00, grupa E).

Barcelona a câștigat Liga Campionilor

Echipa de handbal masculin FC Barcelona a câștigat aseară finala turneului Final Four al Ligii Campionilor, învingând la Köln echipa daneză Aalborg, scor 36-23 (16-11). Aceasta a fost ultima partidă la FC Barcelona pentru antrenorul Xavi Pascual, care va pregăti din sezonul viitor pe Dinamo București. În semifinale, Barcelona a dispus cu 31-26 (15-13) de Nantes HBC, iar Aalborg a realizat supriza turneului, depășind pe PSG cu 35-33 (13-15). În finala mică, PSG a învins pe Nantes cu 31-28 (17-13).

 

A semnat Alex Crețu cu FCSB

FCSB a anunțat, sâmbătă, pe site-ul oficial, semnarea contractelor cu jucătorii Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur. Cei trei au efectuat deja vizita medicală alături de roș-albaștri, iar sâmbătă s-au pregătit pentru prima dată sub comanda antrenorului Dinu Todoran, care l-a înlocuit, începând cu luna iunie, pe Anton Petrea. Andrei Cordea, în vârstă de 21 de ani, va purta tricoul cu numărul 98, Alexandru Crețu (29 ani) va evolua cu numărul 8, în timp ce Stipe Vucur (29 ani) va avea tricoul cu numărul 29.

Carapaz s-a impus în Elveția

Ciclistul ecuadorian Richard Carapaz a câștigat ediția din acest an a Turului Elveției, după ce a rezistat atacurilor columbianului Rigoberto Uran în cea de-a opta și ultima etapă, încheiată duminică la Andermatt cu victoria elvețianului Gino Mader. Carapaz, component al echipei Ineos, a ocupat prima poziție în clasamentul general final cu un avans de 17 secunde față de Uran (EF Education-Nippo), în timp ce pe locul al treilea s-a clasat danezul Jakob Fuglsang (Astana), la 75 de secunde. Turul Belgiei a fost câștigat de Remco Evenepoel (Deceuninck), iar Turul Sloveniei de Tadej Pogacar (UAE).

Accidentare gravă la belgieni

După meciul disputat împotriva Rusiei, sâmbătă seară, selecționerul belgian Roberto Martinez a declarat că pentru Timothy Castagne, „victima unei fracturi duble” la cap, Euro-2020 s-a încheiat. Accidentarea lui Jan Vertonghen este mai puțin gravă. În minutul 25 al meciului dintre Belgia și Rusia de la Sankt Petersburg, fundașul lateral Timothy Castagne s-a ciocnit violent cu mijlocașul rus Daler Kuziaiev într-un duel cap la cap și a fost imediat înlocuit de Thomas Meunier.

S-a retras „Nebunul”

Atacantul uruguayan Sebastian « Loco » Abreu, deținător al recordului de număr de cluburi (31) pentru un jucător profesionist, s-a retras din activitate la 44 de ani.  Abreu nu va continua ca jucător, dar va fi antrenor, după ce și-a început cariera în Salvador, cu Santa Tecla, și a continuat în Uruguay, cu Boston River. Cele 31 de echipe la care a evoluat Abreu sunt în special din America de Sud, precum Defensor Sporting, Nacional, Central Español, Boston River și Sud América din Uruguay.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.