Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Aoleu, ce chin, ce jale!

Ziarul de Vrancea
19 iul 2021 750 vizualizări

CFR Cluj a învins,ieri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în manșa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Gazdele au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, când Marco Rosa a șutat tare de la 10 metri” după o acțiune spectaculoase. Cu toate chinurile, elevii lui Șumudică au întors scorul prin golurile lui Debeljuh din minutele 52 și 58: primul cu capul dintr-o centrare excelentă a lui Sigurdjonsson, al doilea la o greșeală a apărării gazdelor.Meciul retur va avea miercurea viitoare, la Cluj.

Victorie neașteptată pentru Dinamo

Formația Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviștilor. Levente Fülöp a deschis scorul pentru FC Voluntari,dar Sorescu a întors rezultatul în min. 44 și 49. Rață a egalat în min. 66, dar ultimul cuvânt l-a avut tot Sorescu, șase minute mai târziu.

Cine ne fluieră prin Conference League

Arbitri din Bulgaria, Norvegia și Cipru vor conduce meciurile echipelor românești de joi, din turul doi preliminar al Conference League. Meciul Spartak Trnava - Sepsi, de la ora 20.00, va fi arbitrat de bulgarul Ivailo Stoianov. Partida Laci - Universitatea Craiova, tot de la ora 20.00, va fi arbitrată de norvegianul Rohit Saggi. Cipriotul Vasilis Dimitriou va conduce meciul FCSB - Șahtior Karagandi, programat de la ora 21.30, ajutat de Nikos Egglezou și Pavlos Georgiou.

Buzărnescu a plecat la Tokyo

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a plecat, ieri, la Tokyo, ea afirmând că este fericită și mândră să reprezinte România la Jocurile Olimpice. „Plec spre Tokyo. Visez la asta de când eram copil, nu am cuvinte. Sunt atât de fericită și mândră să reprezint România la Jocurile Olimpice”, a scris Buzărnescu pe Facebook. COSR a primit confirmarea acreditării sale din partea Comitetului de Organizare Tokyo 2020 și astfel jucătoarea de tenis va participa la Jocurile Olimpice. Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. Raluca Olaru și Monica Niculescu vor participa la dublu

Nedelcearu, prezentat la Crotone

Fundașul Ionuț Nedelcearu a fost prezentat oficial la Crotone și a declarat că este foarte fericit pentru că va juca în Italia, obiectivul fiind promovarea cu echipa în Serie A. „Sunt foarte fericit să fiu aici, este un mare club. Știu că va fi un sezon dificil, dar trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Serie A. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos. Nu îmi place să vorbesc despre calitățile mele, îi las pe alții să vorbească. Sunt bine, sunt pregătit. Am15 meciuri în națională, este o onoare pentru mine să joc pentru țara mea. Sper că antrenorul mă va urmări și aici și mă va convoca în continuare”, a declarat Nedelcearu. Ionuț a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea italiană Crotone. El a fost transferat de la AEK Atena.

 

Amenințați cu moartea

Fani ai echipei Feyenoord Rotterdam l-au amenințat cu moartea pe jucătorul Steven Berghuis, care s-a transferat la rivala Ajax Amsterdam. Pe rețelele de socializare circulă o fotografie cu un banner al câtrova suporteri ai echipei din Rotterdam, pe care sunt trecute trei nume: Polletje, Peter R și Berghuis. Primele două nume sunt ale unor fani ai echipei Ajax care au fost uciși prin împușcare în ultimele luni și în dreptul fiecăruia dintre ei a fost trecut un pătrat bifat. Numai cel din dreptul lui Berghuis nu este bifat

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.