Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Adi Petre, gol pentru Esbjerg

Ziarul de Vrancea
17 feb 2019 488 vizualizări

Fotbalistul echipei Esbjerg FB, Adrian Petre, a marcat un gol în meciul câștigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Brøndby, în campionatul Danemarcei.

Petre a înscris în minutul 49. Primul gol al gazdelor a fost marcat de Kauko (’15). Oaspeții au marcat prin Rocker, în minutul 86. Adrian Petre a evoluat pe toată durata partidei. Esbjerg ocupă locul trei în clasament, cu 32 de puncte obținut în 22 de meciuri. Brondby este pe patru, cu 31 de puncte.

Rakitic, aproape de Inter

Ivan Rakitic (30 de ani) este foarte aproape să plece de la Barcelona. Mijlocașul nu a primit propunerea de prelungire, iar Inter Milano a intrat pe fir și, din câte se pare, l-a convins să vină. Contractul lui Rakitic expiră în iunie 2021, dar Barcelona s-a grăbit să transfere un olandez pe acel post, pe Frenkie De Jong, de la Ajax. Acesta se va alătura echipei chiar din vară, când se presupune că mijlocașul croat ar pleca în Serie A. Gazzetta dello Sport precizează că Inter a trimis propunerea către Rakitic, iar el ar fi acceptat termenii financiari. Un cuvânt important asupra viitoare destinații l-ar fi avut soția fotbalistului, care a preferat Milano. Inter s-a reorientat către Rakitic, după ce transferul lui Luka Modric, intens mediatizat în ultimele luni, a căzut. Real Madrid s-a hotărât să-și țină “creierul”, după ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2018.

Giggs își apreciază camaradul

Ryan Giggs a declarat că Ole Gunnar Solskjær, fostul său coechipier de la Manchester United, este antrenorul ideal pentru “Diavolii Roșii”.  “Ne cunoaștem de mult timp. Când ai pe cineva care cunoaște clubul, care este inteligent din punct de vedere tactic, care clar are fanii și jucătorii de partea lui, atunci ai mult entuziasm. Vor fi obstacole, dar mulți suporteri se gândesc ce ar fi putut face cu banii cheltuiți în ultimii ani. El a studiat când a fost accidentat și apoi a antrenat echipa de rezerve. Deci el mereu s-a gândit că are potențial de antrenor”, a declarat Giggs pentru The Guardian. Giggs și Ole Gunnar Solskjær au fost coechipieri la Manchester United timp de 11 sezoane.

LeBron a câștigat All Star Game

Team LeBron a câștigat All Star Game din NBA, meciul stelelor din liga nord-americană de baschet, după ce a învins, duminică, la Spectrum Center din Charlotte, echipa lui Giannis Antetokounmpo, scor 178-164. Echipa lui LeBron James s-a impus și anul trecut, iar în acest an a câștigat deși la un moment dat era condusă cu 20 de puncte. Starul celor de la Golden State Warriors, Kevin Durant, a fost ales MVP-ul meciului. El a marcat 31 de puncte. Durant a mai fost ales MVP în All Star Game în 2012. Cele mai multe puncte ale meciului, 38, au fost reușite de Giannis Antetokounmpo.

Recrut, treci la oaste!

Fotbalistul Ben Davis, care a semnat un contract cu Fulham și a devenit primul jucător singaporez din Premier League, riscă pedeapsa cu închisoarea pentru că nu s-a prezentat pentru a face stagiul militar, a anunțat Ministerul Apărării din Singapore. Refuzul autorităților singaporeze de a-I permite lui Ben Davis, în vârstă de 18 ani, să amâne stagiul militar a provocat polemică anul trecut, criticii subliniind faptul că legislația rigidă îi împiedică pe tineri să își urmeze visele. “Benjamin Davis nu s-a prezentat pentru stagiul militar, așa cum ar fi trebuit. De asemenea, el stă în străinătate fără un permis de ieșire valid”, se arată într-un comunicat al ministerului. Dacă va fi condamnat pentru că nu a respectat legea cu privire la evectuarea stagiului militar, pedeapsa ar putea consta într-o amendă de până la 10.000 de dolari singaporezi sau până la trei ani de închisoare.

Un nou selecționer în Paraguay

Federația Paraguayană de Fotbal (APF) a anunțat, luni, că noul selecționer al echipei naționale este Eduardo Berizzo. “S-au încheiat cu succes negocierile cu Eduardo Berizzo Magnolo (49 de ani), de naționalitate argentiniană, care devine selecționerul echipei naționale”, se arată pe site-ul APF. Prezentarea oficială a lui Berizzo va avea loc astăzi. Naționala Paraguayului a rămas fără antrenor săptămâna trecută, când a demisionat Juan Carlos Osorio. Eduardo Berizzo a antrenat ultimadată echipa Athletic Bilbao.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.