Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Același Stoican și la Ploiești

Ziarul de Vrancea
22 sep 2019 905 vizualizări

Formația Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Petrolul Ploiești, în primul meci al etapei a opta a Ligii a II-a. În minutul 73, antrenorul Petrolului, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună, pentru proteste. El a și a făcut semne echipei să iasă de pe teren și a mers în tribună după aproximativ 4 minute.Celelalte rezultate ale etapei: Sportul Snagov - FK Csikszereda 0-1, CS Mioveni - Dunărea Călărași 1-1, Pandurii Târgu Jiu – UTA 2-5, Daco-Getica București - Metaloglobus București 2-3, Turris Oltul Turnu Măgurele - Viitorul Târgu Jiu 2-0, Concordia Chiajna - FC Argeș 1-1, Politehnica Timișoara - CSM Reșița 0-0, Rapid - Gloria Buzău 3-2. Întâlnirea Farul Constanța - Ripensia Timișoara are loc astăzi.

„Barcelona, trezește-te!”

 Catalanii au pierdut meciul de pe terenul Granadei, scor 0-2, și au ajuns pe locul șapte în La Liga, cu șapte puncte. Nigerianul Ramon Azeez (26 de ani) a deschis scorul pentru gazde în minutul 2, după ce a reluat cu capul o centrare perfectă care l-a depășit pe portarul Ter Stegen. După pauză, Ernesto Valverde i-a introdus pe Lionel Messi și pe puștiul de 16 ani Anssu Fati, dar fără succes. Tot Granada a punctat în minutul 66, prin Alvaro Vadillo, din penalty. Două victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri a bifat campioana Spaniei în primele cinci partide din acest sezon de La Liga. Villarreal este următoarea adversară a catalanilor din campionat, echipă aflată pe locul patru, cu opt puncte.

City, o căruță de goluri

Formația Manchester City a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Watford, într-un meci din etapa a șasea a campionatului Angliei. Gazdele au marcat primele cinci goluri într-un interval de 18 minute. Pentru „cetățeni”, Bernardo Silva a marcat trei goluri, iar David Silva, Agüero (penalty), Mahrez, Otamendi și De Bruyne, câte unul. Totodată, Sergio „Kun” Agüero devine primul jucător din Premiership, care marchează în fiecare dintre primele șase etape ale competiției.

Nadal a abandonat la „Laver Cup”

Spaniolul Rafael Nadal, accidentat la încheietura unei mâini, nu joacă în ultima zi a Laver Cup, duminică, la Geneva. Nadal ar fi trebuit să joace alături de Roger Federer împotriva echipei John Isner/Jack Sock. Spaniolul a fost înlocuit cu Stefanos Tsitsipas, cuplul cu Federer pierzând cu 7-5, 4-6, 8-10. Înaintea ultimului meci al zilei de ieri (Alexander Zverev – Milos Raonic), selecționata mondială conducea cu 11-10 în fața echipei Europei.

Halep va debuta pe zgura americană

Simona Halep va participa în premieră turneul de la Charleston din luna aprilie 2020, au anunțat, ieri organizatorii. „Abia aștept să joc la Charleston pentru prima oară în cariera mea. Am auzit multe lucruri frumoase despre acest turneu și sunt încântată să anunț că face parte din calendarul meu în 2020. Multe jucătoare au spus că se simt ca acasă la Charleston, așa că abia aștept să vizitez orașul și să joc pentru prima oară pe zgura verde,” a fost mesajul Simonei Halep.Turneul de la Charleston va avea loc între 4-12 aprilie 2020, iar alte două jucătoare au confirmat participarea, Madison Keys și Garbiñe Muguruza.

Politica, bat-o vina!

Președintele Federației de Lupte din Liban, Omr Eskandarani, a refuzat ca Domenic Abounader, campionul la libere, să-l înfrunte pe adversarul său israelian la Campionatele de la Nur Sultan, din Kazahstan. În urma tragerii la sorți a meciurilor din 16-imi, pentru categoria 86 kilograme, israelianul Uri Kalașnikov urma să evolueze contra libanezului, însă acesta a declarat forfait și a refuzat să strângă mâna adevrsarului. Totuși, luptătorul pare să fi regretate că s-a retras. „Îmi place competiția, respect adevrsarul. Sunt mândru de moștenirea mea de familie, motiv pentru care am luptat pentru Liban, încă mai am familie acolo. Dar pe viitor nu voi mai reprezenta Libanul”, a scris sportivul pe Twitter.

Oradea și Sibiu, în aceeași grupă!

Campioana en-titre a României la baschet masculin, CSM Oradea, va evolua în grupa D a FIBA Europe Cup, după eliminarea din Basketball Champions League. În grupa D se află și vicecampioana CSU Sibiu, iar în preliminarii va intra U BT Cluj. CSM Oradea a fost eliminată, vineri seară, de campioana Ungariei, Falco Szombathely, în primul tur al Basketball Champions League (BCL).Potrivit regulamentului, CSM Oradea va continua în grupele FIBA Europe Cup și va evolua în grupa D, acolo unde se află și CSU Sibiu, alături de Bahcesehir (Turcia). Grupa va fi completată cu învinsa din disputa Fribourg Olympic (Elveția) sau Telekom Basket Bonn (Germania), din turul secund al BCLMeciurile vor începe în 23 octombrie. U Banca Transilvania Cluj va lua startul în calificări, cu formația RK Rahoveci, în 2 și 9 octombrie, cu turul în deplasare. Dacă va trece de preliminarii, U BT Cluj va evolua în grupa G.

Toni Conceiçao îl schimbă pe Seedorf

Portughezul Antonio Conceiçao, fost antrenor la CFR Cluj, a fost numit, selecționer al Camerunului, a anunțat ministrul camerunez al Sportului, Narcisse Mouelle Kombi. Portughezul îl înlocuiește pe olandezul Clarence Seedorf, demis după Cupa Africii pe Națiuni. În vârstă de 57 de ani, Conceiçao a mai antrenat, în afară de CFR Cluj, echipele Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Brașov, Astra Ploiești, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina și, ultima dată, Penafiel.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.