Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: A promovat și Rapid

Ziarul de Vrancea
17 mai 2021 702 vizualizări

Formația ASU Politehnica Timișoara a remizat, ieri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a II-a, rezultat în urma căruia FC Rapid a promovat în primul eșalon.

Au marcat Ivanovici (’16) și Ignea (’55) pentru gazde, respectiv Vereș (’27) și Garruti (’77) pentru oaspeți. Cele două echipe direct promovate, FCU Craiova și Rapid, s-au întâlnit aseară în meci direct la Buftea. CS Mioveni, locul III a obținut dreptul de a juca baraj de promovare, pentru celălalt loc urmând a se bate în ultima etapă, Dunărea Călărași (43 p), Csikszereda (41 p) și ASU Poli Timișoara (40 p). Ultimele vor juca între ele în ultima etapă la Miercurea Ciuc.

Final strâns în LaLiga

Formațiile Atletico Madrid și Real Madrid, primele două clasate în LaLiga, au obținut victorii în partidele disputate, duminică, în etapa a XXXVII-a, penultima a campionatului Spaniei.”înfrângere.Atletico a învins, cu emoții, pe teren propriu, pe Osasuna cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0 în min.72, prin golul lui Budimir.”Los Colchoneros” au strâns din dinți și au întors rezultatul prin Lodi ('82) și Suarez ('89). Real a câștigat o altă confruntare dificilă, pe terenul echipei Athletic Bilbao, scor 1-0, gol marcat de Nacho Fernandez, în min. 68.Învinsă pe teren propriu de Celta Vigo (1-2), FC Barcelona a pierdut orice șansă la titlu. Titlul se va decide în ultima etapă, înaintea căreia Atletico are 83 de puncte și Real Madrid are 81.

Sibienii se mută la Cluj

Meciul dintre FC Hermannstadt și FC Argeș, contând pentru etapa a IX-a, ultima, a play-out-ului Ligii I, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj. Hermannstadt și-a disputat în ultima perioadă meciurile de pe teren propriu la Mediaș, deoarce propria arenă este într-un proces de modernizare. Însă, miercuri, de la aceeași oră, va evolua acasă Gaz Metan Mediaș, împotriva formației Poli Iași. Aflată pe locul 9, retrogradabil, Hermannstadt trebuie să câștige partida cu FC Argeș și Astra să nu învingă în meciul de la Viitorul pentru a prinde un loc de baraj.

 

Bara a pierdut finala

Irina Bara, locul 133 WTA, a pierdut finala turneului ITF de la Bonita Springs, cu premii totale de 100.000 de dolari. Irina Bara a fost învinsă, în finală cu scorul de 7-6, 6-7, 1-6 de americanca Katie Volynets (299 WTA). În urma acestui rezultat, Bara a urcat în clasamentul WTA 12 poziții, până pe locul 121 WTA. Și adversara ei din finală a urcat în ierarhie, 99 de poziții, până pe locul 200 WTA.

Dezmințirea lui „Zizou”

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a negat faptul că și-ar fi anunțat jucătorii că va pleca de la club la finalul sezonului. „Cum aș putea să le spun jucătorilor mei acum că voi pleca? Este o minciună”, a spus tehnicianul francez, într-o conferință de presă, după succesul obținut la Bilbao, cu Athletic, scor 1-0, în penultima etapă a campionatului. O victorie care le oferă șanse madrilenilor să-și păstreze titlul în LaLiga.”Mă concentrez doar asupra sezonului actual. Ne-a mai rămas un joc și vom da totul. Acesta este singurul lucru care contează pentru mine acum. Restul vom vedea la sfârșitul sezonului”, a spus el.

Pleacă Koeman de la Barça?

Potrivit radioului catalan Rac 1, conducerea FC Barcelona nu-l va păstra pe antrenorul olandez Ronald Koeman în sezonul viitor. O hotărâre luată la în proporție de 99 la sută, conform sursei citate. Decizia a fost luată în ciuda unei întâlniri care a avut loc, joi, într-un restaurant din Barcelona, ​​unde cele două părți au părut că se înțeleg bine. Doar faptul că gruparea nu ar găsi o alternativă potrivită în locul lui Koeman i-ar salva postul antrenorului olandez.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.