Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: 500 de fani români la Rouen

Ziarul de Vrancea
11 mar 2019 428 vizualizări

Fanii români vor primi puțin peste 500 de bilete la întâlnirea pe care Simona Halep și coechipierele ei o vor disputa cu Franța, la Rouen, în semifinalele Cupei Federației.

Potrivit paginii de Facebook a echipei României, biletele la această întâlnire au prețuri cuprinse între 15 și 40 de euro pentru fiecare din cele două zile de meciuri. Federația Română de Tenis va anunța modalitatea de achiziționare a cotei rezervate suporterilor români. Din 14 martie, se pot achiziționa bilete din Franța, pe site-ul ticketmaster.fr. România va da piept cu Franța, la 20 și 21 aprilie, la Rouen, în semifinalele FedCup.

CFR a scăpat de Baptista

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Julio Baptista au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului, anunță gruparea campioană. În vârstă de 37 de ani, Baptista a jucat doar două meciuri în Liga I, circa 20 de minute în total. Julio Baptista, fost mijlocaș al echipelor Real Madrid, Arsenal și AS Roma, a venit la Cluj, în august 2018. El a mai evoluat la Sao Paulo, Sevilla, Malaga, Cruzeiro și ultima dată, înainte de a sosi la CFR, a jucat la Orlando City, în 2016.

Acka s-a întors la Craiova

Clubul CS Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, cu fundașul Stéphane Acka. Născut în Abidjan, Coasta de Fildeș, Stephane Acka s-a mutat de la cinci ani în Italia. A mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Hellas Verona, Legnano Salus, AC Belluno și ultima oară la Erzurumspor. El are 28 de ani și 1.84 m înălțime și a evoluat în 64 de partide pentru CSUCraiova, bifând în total 5.292 de minute, între 2014 și și 2017.

Punct pentru cel mai rapid tur

Un punct suplimentar pentru pilotul care înregistrează cel mai rapid tur într-o cursă de Formula 1 va fi acordat începând cu Marele Premiu al Australiei, din acest week-end, prima etapă a sezonului 2019. Condiția acordării punctului suplimentar este ca pilotul să se claseze între primii zece sportivi la finalul cursei. Punctul va fi contabilizat atât în clasamentul piloților, cât și în cel al constructorilor.  Măsura a fost adoptată în acest mod pentru a elimina cazurile în care un pilot, fără șanse de a acumula puncte prin clasarea între primii zece, efectuează o trecere suplimentară târzie pe la standuri pentru a “încălța” pneuri noi și a-și mări în acest fel șansele de a stabili recordul pe tur al cursei. Punctul suplimentar pentru cel mai rapid tur nu este o noutate în F1, fiind acordat în primele zece ediții din istorie, între 1950 și 1959. Această regulă a decis un campion mondial, în 1958, când Mike Hawthorn l-a întrecut pe Stirling Moss.

A murit vechiul Coutinho

Fostul atacant brazilian Coutinho, campion mondial în 1962 și considerat de Pelé partenerul său favorit de atac la FC Santos, a murit, luni, la vârsta de 75 de ani. FC Santos a anunțat decesul lui Antonio Wilson Vieira Honório, “Coutinho”, pe Twitter, adăugând că acesta a murit în locuința lui și că funeraliile vor avea loc la stadionul echipei.În ianuarie, el a fost transportat la spital din cauza unei pneumonii și suferea și de diabet. Coutinho a marcat 370 de goluri pentru FC Santos și a format un cuplu de atac redutabil cu Pelé La Campionatul Mondial di 1962, Coutinho a fost rezervă.

Bădăranul McConnor

Luptătorul MMA Connor McGregor a fost reținut la Miami, pentru că a distrus și furat telefonul mobil al unui fan care-l fotografia. McGregor este acuzat de jaf cu utilizarea forței și de delict criminal cu pagube produse, potrivit poliției americane. Incidentul a avut loc când sportivul de 30 de ani ieșea din Hotelul Fontainebleau din Miami Beach, în jurul orei locale 05.20. “Victima încerca să-i facă o poză acuzatului cu telefonul său. Acuzatul i-a dat peste telefon, care i-a căzut din mână. Apoi acuzatul a călcat în picioare telefonul victimei de mai multe ori, distrugându-l. Acuzatul a luat telefonul și a plecat cu el. Acuzatul a fost localizat și arestat”, se arată în raportul poliției, care precizează că telefonul valora o mie de dolari. Ulterior, irlandezul a fost pus în libertate.

Roma câștigă cu VAR

AS Roma a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formația Empoli, în etapa a XXVII-a a campionatului italian Serie A. Golurile au fost marcate de El Shaarawy ('9) și Patrik Schick(‘33), respectiv Juan Jesus ('12 - autogol). În minutul 80, Florenzi, de la gazde, a fost eliminat, iar opt minute mai târziu Empoli a egalat. Însă golul a fost anulat după consultarea asistenței video, pentru un henț la o fază anterioară. Antrenorul Claudio Ranieri obține astfel o victorie la revenirea pe banca Romei, iar echipa se menține în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Formația din Capitală este pe locul V, cu 47 de puncte, la trei puncte de Inter Milano, clasată pe locul IV, și la patru puncte de AC Milan, de pe locul III. Lider este Juventus, cu 75 de puncte, iar Napoli ocupă locul secund, cu 57 de puncte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.