Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Moți și Keșeru, decisivi

Ziarul de Vrancea
8 dec 2018 449 vizualizări

Fotbaliștii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru au înscris golurile echipei Ludogoreț Razgrad la meciul câștigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în fața formației Slavia Sofia, în etapa a XIX-a a campionatului Bulgariei

Moți a deschis scorul în minutul 38, iar Keșeru a înscris din penalty, în minutul 55. Cei doi jucători români au evoluat pe toată durata partidei. Moți a primit un cartonaș galben, în minutul 33. Ludogoreț Razgrad este lider în clasament, cu 48 de puncte, cu șase mai multe decât a doua clasată, ȚSKA Sofia.

Anton, gol la Samara

Fotbalistul Paul Anton a înscris unicul gol al partidei pe care echipa Krîlia Sovetov Samara a câștigat-o, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața formației Rostov, în etapa a XVII-a a campionatului Rusiei. Anton, care a jucat până în minutul 80, a marcat în minutul 11, din penalti. La meciul de la Samara s-au dictat trei eliminări: Kornilenko(Krîlia), Sigurdsson  și Gațcan (ambii de la Rostov). Krîlia Sovetov Samara ocupă locul 12 în clasamentul campionatului Rusiei, cu 17 puncte, iar Rostov este pe șase, cu 24 de puncte. Lider este Zenit Sankt Petersburg, care are 34 de puncte.

Cum a plecat “Motanul” din Bursa

Fotbalistul Bogdan Stancu și-a folosit dreptul de a rezilia unilateral contractul cu Bursaspor, el nefiind de acord cu cele două variante propuse de conducerea clubului, relatează cotidianul Olay, din Bursa. Potrivit sursei citate, conducerea clubului turc i-a transmis lui Stancu, prin intermediul impresarului său, propunerea de a-i plăti imediat 200.000 de euro din suma totală de 650.000 de euro pe care jucătorul o are de luat de la Bursaspor și ca restul să fie eșalonat. Clubul i-a oferit lui Bogdan Stancu și opțiunea de a-I prelungi contractul, însă fără succes.

Liga a II-a: Ultima etapă a turului

Rezultatele rundei a XXI-a: FC Argeș - Pandurii Târgu Jiu 3-1; Universitatea Cluj – Chindia Târgoviște 3-1; Ripensia Timișoara – Luceafărul Oradea 2-0; Dacia Unirea Brăila – ACS Poli Timișoara 2-0; Daco-Getica București – Academica Clinceni 0-2; CS Mioveni – Sportul Snagov 0-4; Aerostar Bacău – Metaloglobus București 8-1; Farul Constanța – UTA 1-1; Politehnica Timișoara –Energeticianul  0-0; Petrolul Ploiești – CS Balotești 5-1. Clasament: 1. Snagov – 46 p; 2. Clinceni -45 p; 3. Petrolul – 45 p; 4. “U” Cluj – 44 p; 5. Chindia – 44 p; 6. Argeș - 41 p. Ultimele clasate: 16 – Metaloglobus – 21 p; 17. Farul – 20 p; 18. Balotești – 19 p; 19. Brăila – 12 p; 20. ACS Poli – 10 p. Golgeterul turului este Adrian Voicu (Daco-Getica) – 13 goluri, urmat de Cristian Gavra (“U” Cluj) și Valentin Buhăcianu (Aerostat cu câte 12.

Cine l-a salvat pe Lance

Fostul rutier Lance Armstrong a declarat, într-un interviu pentru CNBC, că o investiție în compania Uber i-a salvat familia de la faliment. Rămas fără cele șapte titluri din Turul Franței din cauza dopajului, Lance Armstrong a fost nevoit să plătească și despăgubiri mari, în valoare de peste 100 de milioane de dolari. însă o investiție în firma Uber i-a permis să supraviețuiască din punct de vedere financiar. El a explicat că a investit 100.000 de dolari în firmă, în 2009, fără a ști exact în ce investește. Texanul nu a dezvăluit suma câștigată datorită investiției făcută prin firma Lowercase Capital a investitorului Chris Sacca. "Nici măcar nu știam că banii mei merg la Uber. Credeam că Sacca a cumpărat acțiuni Twitter de la foști angajați", a afirmat el, subliniind că totul este "prea frumos ca să fie adevărat".

Kimi mai vesel decât trebuie

Finlandezul Kimi Räikkönen, locul III în clasamentul piloților în ediția recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut, sâmbătă, la Gala Premiilor Federației Intrernaționale de Automobilism, vizibil afectat de consumul de băuturi alcoolice. La Sankt Petersburg, FIA a premiat cei mai buni piloți din competițiile automobilistice din 2018, între laureați aflându-se campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, și campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher.Ca de obicei, vedetele galei sunt primii trei clasați în Formula 1, iar aceștia au fost, în 2018, britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, și piloții Ferrari, germanul Sebastian Vettel și Kimi Räikkönen.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.