Sport

MOZAIC ȘTIRI ECONOMICE: Gnohéré stă două etape, Sin, doar una

Ziarul de Vrancea
14 nov 2018 632 vizualizări

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohéré a primit o suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3000 lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce a fost eliminat la derbiul cu Dinamo din Liga I.

În minutul 52 al meciului disputat duminică, Gnohéré a fost eliminat direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului. Tot o suspendare de două jocuri și penalitate de 3.000 de lei a primit și Alexandru Munteanu, de la Dunărea Călărași, eliminat la meciul cu CFR Cluj. Craiovenii Alexandru Mitriță și Ivan Martic au primit suspendare pentru câte un joc și penalitate sportivă de câte 740 lei, la fel ca și Andrei Sin (CSM Poli Iași).

Arbitru italian pentru tricolori

Arbitrul italian Marco Guida va conduce la centru meciul România - Lituania, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.45, în etapa a V-a a Grupei a IV-a a Diviziei C a Ligii Națiunilor.  Meciul cu Lituania este programat sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, și se va disputa cu porțile închise, în urma sancțiunii primite din partea Comisiei de Disciplină UEFA. La 20 noiembrie, de la ora 21.45, tricolorii se deplasează la Podgorica pentru duelul cu Muntenegru, ultimul din grupă. Meciurile vor fi transmise de Pro TV. Meciul din grupa B2 dintre Turcia și Suedia, programat sâmbără la Konya, de la ora 19:00, va fi condus de o brigadă română cu Istvan Kovacs la centru, iar Radu Petrescu va arbitra meciul Andorra – Georgia (D1), care se dispută astăzi

Egalați la spartul târgului

Reprezentativa under 19 a României a remizat, miercuri, la Sliven, scor 1-1, cu selecționata similară a Bulgariei, în primul joc din grupa a XIII-a de calificare la Campionatul European din 2019. România a deschis scorul prin Mihăilă, în minutul 16, din penalti. Bulgaria a egalat în minutul 90^8, prin Mitkov. Bulgarii au jucat în inferioritate numerică pe final, Stefanov fiind eliminat în minutul 89. În celălalt meci al grupei, Grecia a învins Gibraltar cu scorul de 4-0. Pentru tricolori vor urma două jocuri, în fața Greciei, la 17 noiembrie, și contra Gibraltarului, la 20 noiembrie. Ambele jocuri sunt programate la Stara Zagora, de la ora 14.30. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înainte de Euro, naționala U19 trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă. Campionatul European, la care vor fi prezente doar opt selecționate, va avea loc în iunie 2019 în Armenia.

Înfrângere usturătoare a albencelor

Vicecampioana Europei la volei feminin în 2018, Volei Alba Blaj, a fost eliminată , în deplasare, în turul al treilea al Ligii Campionilor și a ratat faza grupelor, după ce a fost învinsă, în urma ”setului de aur”, de formația germană Allianz MTV Stuttgart, scor 0-3 (-19, -17, -11) și 7-15 în setul de aur. În manșa tur, Volei Alba Blaj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (18, 20, -17, 26).  Alba Blaj a fost dominată aproape cap-coadă în partida retur, singurele momente în care a contat fiind în prima parte a setului doi, când a condus cu 4-1 și a fost la egalitate cu adversara, 12-12. Formația germană a sprintat către un 3-0 la seturi și a împins „dubla” la un set de aur, în timp ce Alba Blaj a fost iritată la maximum de deciziile de arbitraj.

Kerber și-a găsit antrenor

Germana Angelique Kerber, locul 2 WTA, are un nou antrenor, compatriotul ei Rainer Schüttler, care îl înlocuiește pe belgianul Wim Fissette. Finalist al Australian Open (2003) și al turneului Masters 1000 de la Monte Carlo (2004), Schüttler, 42 de ani, fost numărul 5 mondial, s-a retras din cariera de jucător în 2012.  De atunci, el a lucrat ca antrenor, colaborând cu tenismeni ca ucraineanul Serghei Stahovski ori canadianul Vasek Pospisil. Kerber a avut un an foarte bun, în care a reușit să câștige turneul de la Wimbledon. Cu toate aceastea, ea a renunțat la colaborarea cu fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, în urmă cu o lună.

De la Animal Planet pe planeta fotbalului

Susanna Dinnage, președinta postului TV Animal Planet, a fost aleasă director general al Premier League, ea devenind prima femeie care ocupă această funcție în campionatul Angliei. "Susanna a fost alegerea evidentă, dat fiind parcursul ei în gestionarea firmelor aflate într-un complex de transformare", a declarat președintele clubului Chelsea, Bruce Buck, care a condus campania de alegere a noului șef din Premier League. În prezent președintă a postului Animal Planet din grupul Discovery, Susanna Dinnage va prelua noua sa funcție la începutul anului viitor. Ea îl va înlocui pe Richard Scudamore, șeful Premier League în ultimii 19 ani.

Abonament pentru absență

Echipa de baschet Golden State Warriors se confruntă cu o problemă, după ce 44.000 de persoane se află pe lista de așteptare pentru un abonament, într-o arenă de 19.526 de locuri.  Astfel, oficialii dublei campioane en-titre din NBA, au decis să trimită fanilor prin mail o nouă ofertă numită "In The Building Pass". Acest abonament de 100 de dolari pe lună va permite fanilor să intre în Oracle Arena și să aibă acces doar la baruri, restaurante și televizoare. Niciun posesor al acestui abonament nu va putea urmări meciurile și nu va putea vedea nici măcar o bucățică din parchetul sălii. Clubul prevede să vândă 200 de abonamente pe lună, începând cu noiembrie și până în aprilie, când debutează play-off-ul NBA. Marți seară, Golden State Warriors a jucat, pentru a 300-a oară consecutiv, cu casa închisă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.