Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Trupul lui Bryant a fost identificat

Ziarul de Vrancea
27 ian 2020 755 vizualizări

Experții legiști au identificat oficial trupul neînsuflețit al fostului baschetbalist Kobe Bryant și pe cele ale altor trei victime ale accidentului de elicopter de duminică, din Calabasas, soldat cu nouă morți.

Bryant și ceilalți trei au fost identificați datorită amprentelor. Alături de Bryant au fost identificați John Altobelli (56 de ani, antrebor de baseball), pilotul Ara Zobayan (50 de ani) și Sarah Chester (45 de ani), care se afla în elicopter cu fiica sa Payton. Și Altobelli era însoțit de soția sa Keri și de fiica lor Alyssa. Anchetatorii National Transportation Safety Board (NTSB) au anunțat, marți, că au terminat cercetările la locul accidentului, unde resturile elicopterului s-au împrăștiat oe o arie de aproape 200 de metri, ca urmare a unui impact “la mare viteză”.

De trei ori, Loredana!

Sportiva română Loredana Toma a cucerit trei medalii de aur în limitele cat. 64 kg, miercuri, la Cupa Mondială de haltere de la Roma - competiție de calificare olimpică SILVER Tokyo 2020. Toma s-a impus la stilul smuls cu 113 kg, urmată de Maude Charron (Canada), cu 105 kg, și de italianca Giorgia Bordignon, 102 kg. La aruncat, Toma a ocupat primul loc, cu 136 kg, urmată de Charron, cu 130 kg, și de cubaneza Marina Rodriguez Mitjan, 124 kg. La total, Toma a luat aurul cu 249 kg, urmată în clasament de Charron, cu 235 kg, și Bordignon, 225 kg. La competiție participă 159 de sportivi din 42 de țări.

Sergen, nu Lucescu

Fostul internațional turc Sergen Yalcin a fost numit, miercuri, antrenor al echipei Beșiktaș Istanbul, în locul lui Abdullah Avci. Yalcin, în vârstă de 47 de ani, a jucat 10 sezoane la Beșiktaș. El a mai antrenat echipele Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Konyaspor, Eskișehirspor, Alanyaspor și Yeni Malatyaspor. Yalcin a semnat un contract pe un sezon și jumătate. Presa turcă îl menționa în urmă cu câteva zile și pe Mircea Lucescu ca fiind unul dintre posibilii succesori ai lui Sergen

Dinamo transferă de la Hagi

Dinamo București și Viitorul Constanța au ajuns la un acord pentru transferul temporar al fundașului român Szabolcs Kilyen la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Născut la Sovata, K ilyen a început fotbalul la LPS Pitești și a făcut pasul, la 17 ani, la Academia Hagi. Kilyen a debutat pentru prima echipă a celor de la Viitorul în urmă cu 4 ani într-un meci contând pentru Cupa României și a mai jucat în carieră, împrumutat de clubul lui Gheorghe Hagi, la ASA Tg. Mureș, CS Mioveni și Sepsi Sfântu Gheorghe. Internațional U17 și U19 al României, Kilyen a evoluat în prima parte a acestui sezon competițional la Sepsi Sf. Gheorghe, 10 meciuri în Liga 1 și unul în Cupa României.

Transfer scump la United

Gruparea Manchester United a anunțat, ieri că a ajuns la un acord cu Sporting Lisabona pentru transferul mijlocașului Bruno Fernandes. Jucătorul de 25 de ani urmează să efectueze vizita medicală, înainte de a semna contractul. Potrivit presei engleze, suma de transfer ar fi de circa 80 de milioane de euro. Bruno Fernandes a debutat la Boavista și a evoluat apoi cinci sezoane în Italia, la Novara, Udinese și Sampdoria, înainte de a merge la Sporting în 2017. El a jucat 137 de meciuri pentru Sporting și a marcat 63 de goluri.

Comandant nou la CSA Steaua

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu (55 de ani) este noul comandant al CSA Steaua, a anunțat, miercuri, clubul sportiv. Hîncu îi succede la conducerea CSA Steaua colonelului Cristian Cîrlan, care a decedat la 20 ianuarie, la vârsta de 47 de ani. Cîrlan era în funcția de comandant interimar de la mijlocul lunii octombrie 2019, după ce a expirat detașarea și împuternicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu la conducerea grupării din Bulevardul Ghencea. Cîrlan urma să conducă Steaua până la organizarea unui concurs pentru numirea noului comandant.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.