Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Succes important în play-out

Ziarul de Vrancea
1 mar 2020 794 vizualizări

Formația FC Hermannstadt a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgoviște, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Debeljuh, în minutul 4

Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat în minutul 72, Neguț de la Chindia (cumul de cartonașe galbene) și Opruț (Hermannstadt), direct. Acesta a fost ultimul meci al primei etape din play-out. Clasamentul acestei faze arată astfel: 1. Viitorul – 21 p; 2.Sepsi – 18 p; 3. Dinamo- 17 p; 4. Hermannstadt – 16 p; 5. Clinceni – 14 p; 6. Chindia – 13 p; 7.Poli Iași – 12 p; 8.Voluntari – 11 p.

Andone a revenit pe teren

Atacantul Florin Andone a revenit pe teren după o lungă perioadă în care a fost accidentat. El a intrat în joc, în minutul 79 al meciului pe care echipa lui, Galatasaray Istanbul, l-a câștigat duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), cu Genclerbirligi, în etapa a XXIV-a a campionatului Turciei. Românul l-a înlocuit pe Falcao, care a marcat două goluri, în minutele 33 și 69. Galata a deschis scorul prin Donk,în minutul 3. În urma acestui rezultat, Galatasaray este la egalitate de puncte, 48, cu liderul Trabzonspor, care are un meci mai puțin, dar și cu Sivasspor, de pe locul III. Genclerbirligi este pe locul XI, cu 27 de puncte. Andone s-a accidentat la partida din 9 noiembrie 2019, cu Gaziantep FK. Andone a suferit o ruptură de ligament colateral intern și o leziune de ligament încrucișat la genunchiul drept. Internaționalul român a fost împrumutat, la 2 septembrie 2019, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul de Brighton

Claudiu Niculescu, șef la Mioveni

Claudiu Niculescu a fost numit, luni, director tehnic al echipei CS Mioveni, a anunțat gruparea argeșeană, într-un comunicat. Niculescu, 43 de ani, a mai antrenat CS Mioveni în sezonul 2014/2015. El a mai pregătit formațiile U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari și Dinamo. CS Mioveni ocupă locul 2, de promovare, cu 38 de puncte, în clasamentul Ligii a II-a. Lider este UTA, cu 47 de puncte, iar FC Rapid este pe locul 3, de baraj, cu 37 de puncte.

Finala de la Budapesta

Finala Ligii Europa din 2022 va avea loc la Budapesta, a anunțat UEFA, luni, după reuniunea Comitetului Executiv de la Amsterdam. Finala se va disputa pe „Puskas Arena), care va găzdui în această vară și meciuri la Euro-2020. În acest an, finala Ligii Europa are loc la Gdansk (Polonia), iar cea din 2021 la Sevilla (Spania). Supercupa Europei din 2022 este programată la Helsinki (Finlanda), iar cea din 2023 la Kazan (Rusia). Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin din 2022 va avea loc pe Juventus Stadium din Torino.

Nou lider în Cupa Mondială

Francezul Alexis Pinturault a câștigat ieri slalomul uriaș de la Hinterstoder (Austria), a doua sa victorie în trei zile, și a preluat șefia clasamentului general al Cupei Mondiale de schi alpin.

Pinturault câștigase duminică în localitatea austriacă proba de combinată alpină, compusă dintr-un slalom super-uriaș și un slalom.Pinturault a obținut luni timpul de 2:41.96, el fiind urmat de croatul Filip Zubcic (2:42.41) și de norvegianul Henrik Kristoffersen (2:42.68).

După 35 din cele 43 de probe prevăzute ale Cupei Mondiale de schi alpin, Pinturault este lider în clasamentul general cu 1.148 puncte, pe următoarele două locuri fiind norvegienii Aleksander Aamodt Kilde, cu 1.122 puncte, respectiv Kristoffersen, cu 1.041 puncte.

 

 

Fury – Wilder, episodul 3

Boxerul american Deontay Wilder va disputa un al treilea meci împotriva britanicului Tyson Fury, în luna iulie la Las Vegas, au anunțat promotorii celor doi pugiliști, citați de presa din Statele Unite. Wilder, învins fără drept de apel de Fury, pe 22 februarie la Las Vegas, după o primă luptă încheiată la egalitate, în decembrie 2018, își va putea lua revanșa pe 18 iulie, pe ringul MGM Grand, același pe care britanicul l-a deposedat luna trecută de centura de campion mondial la categoria grea, versiunea WBC. Cu ocazia celui de-al doilea lor meci, cei doi boxeri și-au împărțit în mod egal câștigurile, ambii primind câte un cec de cinci milioane dolari, pe lângă veniturile foarte suculente din transmisia „pay-per-view” a meciului.Această nouă confruntare urmează să-i aducă lui Fury 60% din bursa totală, în timp ce restul va reveni adversarului său.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.