Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Simona s-a retras și de la Dubai

Ziarul de Vrancea
4 mar 2021 785 vizualizări

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 și 14 martie, la care este deținătoarea trofeului

Ea și-a motivat decizia prin faptul că nu este la un nivel maxim de sănătate, având încă probleme în partea inferioară a spatelui.Sportiva a confirmat, astfel informația apărută în urmă cu câteva ore pe un site ucrainean. Turneul de la Dubai se va desfășura în perioada 8-14 martie. Anterior, Halep se retrăsese și de la Qatar Open, competiție de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha. Jucătoarea română ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.

Astra se apropie de Cupă

Formația Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Petrolul Ploiești, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Merloi (’51), Krpic (’61-penalty și Wüthrich (’81). În minutul 86, gazdele au ratat un penalty prin Vajushi. În semifinalele Cupei României sunt calificate și echipele Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Șumudică pleacă de la Rize

Clubul turc Caykur Rizespor a anunțat, ieri, rezilierea contractului antrenorului Marius Șumudică, în ziua în care tehnicianul a împlinit 50 de ani.  Formația Rizespor a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa lui Silviu Lung Jr, Cristian Săpunaru și Denis Alibec, Kayserispor, într-un meci din etapa a XXVIII-a a campionatului Turciei. După această partidă, Șumudică a declarat că intenționează să se despartă de gruparea din Rize.

Circul cu VAR de la LPF și FRF

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) s-a adresat FIFA pentru o mediere după ce Federația Română de Fotbal a refuzat să plătească pregătirea arbitrilor VAR. Dacă FRF va continua să împiedice implementarea asistenței video pentru arbitraj în Liga I, LPF își ca căuta dreptatea la TAS. Ieri, la sediul LPF, președinții cluburilor din Liga I s-au întâlnit pentru a discuta pașii de urmat în vederea introducerii asistenței video pentru arbitraj în Liga I, după ce FRF a refuzat să plătească suma de aproximativ 550.000 de euro pentru pregătirea arbitrilor VAR. Iorgulescu va merge la FRF să încerce să-l convingă pe președintele Răzvan Burleanu să deblocheze situația. Iorgulescu a afirmat că au existat președinți de club care au spus că LPF ar trebui să plătească pregătirea arbitrilor, unul dintre aceștia fiind Ciprian Paraschiv de la Poli iași, fost angajat al FRF.

Barcelona remontează

Formația FC Barcelona s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei Spaniei, învingând cu scorul de 3-0 după prelungiri, pe teren propriu, echipa FC Sevilla, în manșa secundă a semifinalelor. În tur, scorul a fost 2-0 pentru FC Sevilla. Au marcat Dembélé (’12, Piqué (‘90Â4) și Braithwaite (’95). În minutul 73, FC Sevilla a ratat un penalti prin Ocampos. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică în minutul 90Â3, când a fost eliminat Fernando.

Antrenor de top la Târgoviște

Italianul Giovanni Caprara a fost numit, ieri,în funcția de antrenor al echipei feminine de volei CSM Târgoviște, a anunțat clubul dâmbovițean. Caprara a câștigat titlul mondial cu naționala de volei feminin a Rusiei în 2006, dar are în palmares și două medalii de bronz la Campionatul European de volei feminin, patru trofee Champions League (1999, 2000, 2005, 2015), o Cupă CEV, o Cupă Mondială a Cluburilor. Caprara a câștigat în Italia patru titluri de campion național, trei cupe ale Italiei și cinci Supercupe, dar are și un titlu de campion al Turciei.El a pregătit patru echipe naționale, Rusia, Grecia, Olanda și Azerbaidjan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.