Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Răzvan Marin, cavaler de Sardinia

Ziarul de Vrancea
31 aug 2020 745 vizualizări

Clubul Cagliari a anunțat oficial transferul mijlocașului Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam. Jucătorul român a venit sub formă de împrumut cu opțiune de a semna un acord valabil până la 30 iunie 2025. „Bine v-am găsit. Sunt foarte fericit să fiu aici”, a spus Marin, la sosirea la Cagliari.

Marin are 24 de ani și a jucat în sezonul trecut de 17 ori pentru Ajax.

Contra nu i-a trezit pe „câini”

Formația Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgoviște, în etapa a doua a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste. Unicul gol al meciului a fost meciului a fost marcat de Florea, în minutul 45Â2. După două etape, Chindia are trei puncte și ocupă locul VII, iar Dinamo, cu numai un punct se află pe locul XII.

CSM merge în Bosnia

chipa de handbal masculin CSM București va întâlni formația bosniacă MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje, în turul secund al EHF European Cup, potrivit tragerii la sorți de ieri, de la Viena. Forul european de handbal (EHF) a împărțit echipele înscrise pe zone geografice din cauza pandemiei, iar CSM București face parte din zona a doua geografică. În total, sunt trei zone geografice, fiecare cu câte două urne valorice.Meciurile vor avea loc în 10-11 octombrie turul, iar o săptămână mai târziu returul.La feminin, România nu are reprezentare în EHF European Cup, fosta Cupa Challenge, a treia competiție valorică a continentului.

Transferuri în Liga I

*Gaz Metan: Sambu (Spartak Moscova)

*FC Viitorul: Josemi (Las Palmas, L2)

*Poli Iași: Zajmovic (Zeljeznicar, Bosnia)

*Dinamo: Ismael Lopez (Omonia Nikosia)

Roglic a câștigat la sprint

Rutierul sloven Primoz Roglic a câștigat, ieri, la sprint, etapa a IV-a a Turului Franței, prima care ajunge în munți, desfășurată între Sisteron și Orcières-Merlette (160,5 km).Aceasta este a treia victorie de etapă în Marea Buclă pentru ciclistul echipei Jumbo-Visma. Un alt sloven, Tadej Pogacar (UAE), a fost al doilea, iar francezul Guillaume Martin (Cofidis) a completat podiumul.Sosit al cincilea, francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) păstrează tricoul galben, urmat de de britanicul Adam Yates (Mitchelton-Scott), la patru secunde, și de Roglic, la șapte secunde. Etapa a V-a va avea loc, astăzi, între Gap și Privas (183 de kilometri).

Carla Suarez are cancer

Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, și va trebui să urmeze chimioterapie în următoarele șase luni, „Rezultatele clinice au confirmat apariția limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă și de dimensiuni reduse. Reacția va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele șase luni”, a anunțat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani. Sportiva de pe locul 71 WTA plănuia să se retragă după acest sezon și cel mai probabil nu va mai juca tenis la nivel profesionist. Ea nu a mai evoluat de la turneul de la Doha, din febriarie. Circuitul a fost întrerupt în martie și reluat în august, din cauza pandemiei de coronavirus. Ea s-a retras de la turneele de la Roma și Roland Garros. 

Rakitic se întoarce la Sevilla

Mijlocașul croat Ivan Rakitic a părăsit Barcelona pentru a reveni la FC Sevilla, echipă la care a mai jucat între ianuarie 2011 și iulie 2014, înaintea transferului la gruparea catalană. Rakitic, 32 de ani, mai avea contract cu FC Barcelona până în vara anului 2022, dar a fost lăsat să plece în Andaluzia pentru o sumă de transfer care se ridică la numai 1,5 milioane de euro, dar care poate ajunge la nouă milioane de euro, cu bonusurile de performanță. Croatul a semnat un contract pe patru ani cu noul club. În cinci sezoane și jumătate petrecute la fosta campioană a Europei, el a strâns 310 meciuri, 35 de goluri și 42 de pase decisive, câștigând Liga Campionilor, în 2015, și patru titluri de campion al Spaniei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.