Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Rapid a contrazis Oracolul

Ziarul de Vrancea
20 iul 2020 772 vizualizări

Turris-Oltul Turnu Măgurele a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marți, pe teren propriu, cu FC Petrolul, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii a II-a.

Tot marți, Rapid București a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (0-0), de FC Argeș, în aceeași etapă, contrazicându-l pe fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, care vedea în Rapid principala favorită la promovare. În urma acestor rezultate, în clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, după trei meciuri din play-off, urmată de Turris-Oltul, 25 de puncte (3), FC Argeș, 23 de puncte (2), Petrolul, 22 de puncte (2), Rapid, 21 de puncte (3) și CS Mioveni, 21 de puncte (2).

Galaxia City se mărește

City Football Group (CFG), care deține Manchester City, negociază preluarea clubului francez Troyes, din liga a doua, informează presa engleză. Din Franța, CFG a fost interesat inițial de Nancy, dar și-a îndreptat ulterior atenția către Troyes, grupare evaluată la o valoare cuprinsă între 7 și 10 milioane de euro. Adăugarea unui nou club în portofoliu face parte dintr-un plan mai larg care să le ofere jucătorilor tineri din „galaxia” City oportunitatea de a se dezvolta.. De curând, CFC a achiziționat clubul belgian Lommel, din liga secundă. Pe lângă Manchester City și Lommel, CFG mai deține opt grupări.City Football Group (CFG) este deținut de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, ca acționar majoritar, și are ca acționari minoritari un grup de investitori chinezi, condus de compania de media și divertisment CMC Inc Holding și compania americană de investiții Silver Lake, cu puțin peste 10 la sută.

Millenium Stadium rămâne spital

Federația Galeză de Rugby (WRU) a anunțat că niciun meci nu va avea loc pe Millenium în acest an. Arena din Cardiff a fost tranformată în spital temporar încă din luna martie, când pandemia de coronavirus a apărut la galezi. Cele 2.000 de paturi instalate pe această vor rămâne disponibile și în cursul acestei toamne. Potrivit lequipe.fr, meciurile pe care naționala Țării Galilor le mai are programate în toamnă s-ar putea disputa pe arena Twickenham sau pe stadionul olimpic din Londra.

Ecran gigant la UTA – Rapid

Meciul UTA - Rapid, programat, duminică, în play-off-ul Ligii II, va putea fi urmărit pe un ecran uriaș la Arad. Clubul arădean anunță că asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Vizionarea va avea loc în piața Avram Iancu din Arad, unde sunt disponibile 500 de locuri. „Accesul este gratuit, pe bază de înscriere. Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive și muzică! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice”, a anunțat clubul arădean.

Ineos devine Grenadiers

Cea mai mare echipă de ciclism va deveni Grenadiers Ineos pentru Turul Franței, fiind numită astfel după un nou model de mașină 4x4, ce va fi lansat în 2021, de către patronul grupului Ineos, miliardarul Jim Ratcliffe. Echipa va renunța la culorile tradiționale roșu și negru pentru un tricou cu nuanțe de albastru, cu puțin mai mult de un an de la trecerea de la Team Sky la Team Ineos. Ineos a anunțat recent că nu-i va reînnoi contractul cvdruplului campion al Turului Franței, Chris Froome, scadent la finalul acestui an. Echipa nu a făcut public încă grupul de cicliști care va participa la Marea Buclă, prevăzută să înceapă la 29 august. Columbianul Egan Bernal, 23 de ani, a câștigat anul trecut Turul Franței, pentru echipa britanică.

 

Revin spectatorii în Ucraina

Spectatorii vor reveni pe stadioane la meciurile din Ucraina, care se vor desfășura în perioada 25-29 iulie, a anunțat președintele federației ucrainene, Andrei Pavelko. „S-a aprobat intrarea spectatorilor ca o testare la meciurile din perioada 25/29 iulie”, a anunțat Pavelko. Dacă aceste testări decurg bine, stadioanele se vor umple în proporție de 25 la sută, iar apoi s-ar putea ajunge la 50 %.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.