Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Primele semifinaliste la baschet

Ziarul de Vrancea
8 mai 2018 584 vizualizări

Campioana en-titre la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, și formația CSU Sibiu sunt primele semifinaliste ale Ligii Naționale, după ce au învins în deplasare, formațiile SCM Craiova, respectiv pe Phoenix Galați, în cea de-a treia partidă a seriilor din cinci programate.

La Craiova, CSU Sibiu a câștigat cu scorul de 85-84 (47-49), după ce în primele două partide din serie s-a impus cu 86-73 și 82-75. La rândul său, campioana U BT Cluj a trecut de Phoenix Galați, cu scorul de 71-67 (37-37), anterior având alte două succese: 98-69 și 78-64. Î

Marin a încheiat sezonul

Mijlocașul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, nu va mai juca în acest sezon, din cauza unei entorse la o gleznă. Răzvan Marin, în vârstă de 21 de ani, s-a accidentat la antrenamentul echipei sale de vineri. Marin a marcat de șase ori în acest sezon și a dat 12 pase de gol.

Amânare peste amânare

Comisia de Disciplină a FRF a decis, ieri, amânarea pentru data de 16 mai a cazurilor plângerilor formulate de grupările CFR Cluj și FCSB, prin care fiecare cere sancționarea ceilelalte, precum și a judecării incidentelor de la meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo. FCSB a cerut Comisiei de Disciplină a FRF depunctarea echipei rivale la titlu CFR Cluj și suspendarea antrenorului acesteia, Dan Petrescu, pentru 16 etape, în urma unor declarații ale tehnicianului, considerate a prejudicia imaginea fotbalului românesc. La partida Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo, din 30 aprilie, scor 2-0, jocul a fost întrerupt câteva minute din cauza unor incidente.

 

Chindia merge la baraj

Formația CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susținut, marți, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgoviște, în etapa a XXXIII-a a Ligii a II-a. Acest rezultat asigură dâmbovițenilor prezența în jocul de baraj pentru promovarea în Liga I, cu echipa clasată pe locul XII în primul eșalon. Chiar dacă diferența față de FC Argeș și CS Afumați e de opt puncte, recuperabilă matematic în ultimele cinci etape rămase până la finalul sezonului, cele două cluburi nu au drept de participare la baraj, implicit promovare, deoarece nu au solicitat licență pentru Liga 1.

Încet-încet, Serena dispare

Organizatorii turneului de categorie Premier 5 de la Roma au anunțat că americanca Serena Williams nu va participa la ediția din acest an, care se va desfășura săptămâna viitoare și la care Simona Halep va fi principala favorită.  Fostul lider WTA nu a participat nici al Madrid Open, competiția din această săptămână, și decizia jucătoarei clasate acum pe locul 454 WTA de a nu evolua la Foro Italico pune sub semnul întrebării prezența ei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. După ce a născut în septembrie anul trecut, Serena Wlliams a revenit oficial în competițiile de simplu la turneul de la Indian Wells, la care a fost învinsă de sora ei, Venus Williams, în turul al treilea. Williams a mai jucat apoi doar la turneul de la Miami, unde a pierdut în primul tur în fața japonezei Naomi Osaka.

Dani Alves ratează Cupa Mondială

Fundașul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Dani Alves, s-a accidentat în finala Cupei Franței și ar putea rata Cupa Mondială din Rusia. Dani Alves s-a accidentat la genunchi în partida de marți și a fost înlocuit de Meunier, în minutul 86. Potrivit presei braziliene, primul diagnostic pus în cazul fotbalistului de 35 de ani este unul care îngrijorează staful naționalei "carioca". “Prima impresie este una pesimistă”, a declarat Rodrigo Lasmar, medicul reprezentativei braziliene, care a discutat cu omologii săi de la PSG. Alves va fi supus mai multor investigații medicale, pentru stabilirea exactă a afecțiunii suferite. Cupa Mondială din Rusia se va disputa între 14 iunie și 15 iulie.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.