Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Ofertă din SUA pentru Coman

Ziarul de Vrancea
2 apr 2020 948 vizualizări

Gigi Becali a declarat, ieri că Orlando City a făcut o ofertă pentru Florinel Coman, gruparea din SUA reiterându-și interesul pentur jucătorul român pe care l-a ofertat inițial în februarie.

“Mi-au trimis o ofertă pentru Coman din America, mi-au trimis oferta oficială atunci, m-au întrebat dacă mai e valabil. Poate e mai bine dacă nu se face, dacă se reia fotbalul Florinel va costa mai mulți bani. Cei de la Orlando au scăzut acum la trei ani jumătate contractul, era pe patru ani. Nu o să las prețurile foarte jos, dar ce pot să iau, iau”, a spus Becali la ProX. El a menționat că dintre jucătorii FCSB Bogdan Planic a fost trecut pe șomaj tehnic, el neacceptând o reducere de salariu. Becali este de părere că în România epidemia de coronavirus nu va mai dura foarte mult și că se va relua campionatul.

Zoua a plecat de la Viitorul

FC Viitorul a anunțat, ieri, despărțirea de atacantul camerunez Jacquez Zoua. În vârstă de 29 de ani, Zoua a evoluat pentru FC Viitorul în șase meciuri, în perioada octombrie 2019 - martie, și a marcat un gol. Jacques Zoua a fost transferat de gruparea din Ovidiu la 30 septembrie 2019 de la Astra Giurgiu. Zoua are în palmares o Cupă a Africii cu echipa națională a Camerunului (2017), patru titluri de campion al Elveției cu FC Basel (2010, 2011, 2012 și 2013) și două Cupe ale Elveției cu FC Basel (2010 și 2012).

 

 

Un nou GP amânat

Startul sezonului de MotoGP a fost amânat teoretic pentru sfârșitul lunii mai, cursa din Franța, care trebuia să aibă loc la 17 mai, urmând să aibă loc la altă dată, din cauza pandemiei de coronavirus. “Pandemia de coronavirus a forțat reprogramarea evenimentului”, au anunțat federația internațională (FIM), Dorna și asociația echipelor (IRTA). Un calendar revizuit, cu noile date pentru Marele Premiu al Franței, dar și GP-ul Spaniei, de asemenea amânat (ar fi trebuit să fie la 3 mai), va fi anunțat după clarificarea situației cu privire la coronavirus. Următoarea cursă din program este Marele Premiu al Italiei, din 31 mai, însă desfășurarea acesteia este incertă având în vedere problemele grave cu care se confruntă italienii din cauza pandemiei.

Son Heung-min, chemat la oaste

Atacantul Son Heung-min, legitimat la Tottenham Hotspur, care a revenit în Coreea de Sud după suspendarea competițiilor, va efectua o pregătire militară de trei săptămâni, relatează The Korea Herald. Jucătorul a primit acordul clubului Tottenham pentru a pleca în țara sa, din motive personale, în contextul pandemiei de coronavirus. Scutit de obligația stagiului militar datorită succesului obținut la Jocurile Asiei în 2018, cu naționala under 23, fotbalistul va face totuși o pregătire de trei săptămâni în marina militară, pe insula Jeju, începând din 20 aprilie.

La CEV se plătesc primele

 pentru Confederația Europeană de Volei (CEV) a anunțat, joi, că va dispune „cu efect imediat” plata primelor spre cluburile angrenate în competițiile continentale, pentru meciuri jucate până la suspendarea lor, la mijlocul lunii trecute. Suma totală este de 2,6 milioane de euro. „Fiind conștienți de efectele profundei crize economice produse de efectele pandemiei Covid-19, conducerea CEV a decis, cu efect imediat, plata premiilor financiare cuvenite pentru toate meciurile jucate înaintea suspendării competițiilor, anunțată la mijlocul lunii martie”, a transmis CEV și președintele forului, Aleksandar Boricic. Mesajul mai conține referiri la monitorizarea răspândirii și efectelor pandemiei, în vederea luării oricărei decizii ulterioare privind continuarea sezonului european 2019-2020.

Campionatul rus nu se reia

Campionatul Rusiei a fost suspendat până la 31 mai, după ce inițial fusese întrerupt până în 10 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus. Președintele federației ruse de fotbal, Serghei Priadkin, a afirmat că „deocamdată” nu se ia în considerare o „încheiere prematură a campionatului”. Rusia a înregistrat 2.777 de cazuri de infectare cu coronavirus, 24 de decese fiind înregistrate.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.