Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Năstase, indezirabil

Ziarul de Vrancea
5 iul 2017 658 vizualizări

Forțele de ordine de la Wimbledon au primit fotografii  cu Ilie Năstase, care a fost interzis de organizatori la al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost suspendat provizoriu de Federația Internațională de Tenis

. Personalul G4S de la fiecare poartă a arenelor londoneze a fost informat că Năstase nu poate intra la meciuri nici dacă are bilet. Purtătorul de cuvânt al All England Lawn Tennis Club a confirmat această informație. Federația Internațională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Năstase după comportamentul jignitor la adresa arbitrilor și oaspeților, pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că el nu mai are acces la competițiile ITF. Forul internațional urmează să ia o decizie definitivă în cazul lui Năstase.

Gyan pe mâinile lui Șumudică

Fotbalistul ghanez Asamoah Gyan a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune pentru încă unul, cu echipa Kayserispor, pregătită de Marius Șumudică. Atacantul de 31 de ani a evoluat în ultimii ani la echipe din Golf, Al Ain sau Al Ahli Dubai, dar și la Shanghai SIPG. La Al Ain, el a fost pregătit de Cosmin Olăroiu. Kayserispor i-a mai achiziționat în această vară și pe Cristian Săpunaru, Silviu Lung și Fernando Boldrin.

Ce-a ajuns Rangers

Formația scoțiană Glasgow Rangers a ratat calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a fost învinsă, marți, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), de echipa luxemburgheză Progres Niederkorn, în manșa secundă a primului tur preliminar al competiției. În tur, Glasgow Rangers se impusese, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Marți, golurile luxemburghezilor au fost marcate de Françoise ('66) și Thill ('75). În turul doi preliminar al Ligii Europa, Progres Niederkorn va întâlni învingătoarea partidei dintre AEL Limassol (Cipru) și St Joseph's (Gibraltar). În tur, ciprioții au învins, în deplasare, cu scorul de 4-0.

Cavendish rupt, Sagan exclus

Ciclistul britanic al echipei Dimension Data, Mark Cavendish, a suferit o fractură de omoplat după ce a căzut în finalul etapei a patra și a abandonat Turul Franței. Cavendish și-a fractutat omoplatul drept, după ce a fost împins cu cotul în parapet la sprintul final al etapei a patra de slovacul Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), care ulterior a fost exclus din cursă. Formația germană Bora-Hansgrohe a contestat decizia organizatorilor de a-l exclude pe Sagan din competiției pentru comportament periculos. "Echipa este în dezacord cu decizia luată și o contestă oficial. Peter Sagan a negat faptul că a produs intenționat căzătura lui Mark Cavendish de la finalul etapei. Sagan și-a păstrat trasa în timpul sprintului și nu îl putea vedea pe Cavendish pe partea dreaptă", se arată în comunicatul echipei Bora-Hansgrohe. Etapa a V-a a fost câștigată de italianul Fabio Aru (Astana), iar noul lider al clasamentului general este britanicul Chris Froome (Sky), clasat al treilea

Turneu de polo la Budapesta

Naționala de polo a României va participa, începând de mâine, la turneul ”Benu Cup”, de la Budapesta, alături de reprezentativele Ungariei, Canadei și Germaniei. Tricolorii își continuă pregătirea de vară cu participarea la un turneu puternic, la Budapesta, ”Benu Cup”, unde se vor duela cu reprezentativele Ungariei, Canadei și Germaniei. Ungaria și Canada pregătesc astfel participarea la Campionatul Mondial, tot la Budapesta, în perioada 14-30 iulie, competiție pe care România și Germania au ratat-o. Echipa României își va încheia pregătirea de vară în 15 iulie. Pentru România, următoarele meciuri oficiale vor fi doar la începutul anului viitor, în preliminariile Campionatului European din 2018, de la Barcelona.

Habibou condamnat în Belgia

Fostul jucător al Stelei, Habib Habibou, a fost condamnat în Belgia la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând deși avea permisul suspendat. Habibou a fost prins, în mai, la Dilbeek, conducând autoturismul său Porsche Panamera fără permis și fără centura de siguranță. Jucătorul a primit o a 30-a condamnare, a comis 85 de infracțiuni, fiind pentru a 34-a oară când este prins conducând fără permis de conducere. Pe lângă condamnarea la închisoare cu suspendare, Habibou a fost amendat cu 12.000 de euro și nu va avea voie să conducă timp de cinci ani. Poliția a confiscat și autoturismul Porsche al jucătorului care evoluează în prezent la RC Lens. Habibou a jucat la Steaua în 2008.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.