Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Maxim e în pasă bună

Ziarul de Vrancea
18 iul 2020 962 vizualizări

Formația Gaziantep FK, antrenată de Marius Șumudică, a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Kasimpașa, într-un meci din etapa a XXXIII-a a campionatului Turciei, în care a condus cu 1-0, oaspeții au înscris apoi două goluri și Alexandru Maxim a adus egalarea, în minutul 78

Primul gol al gazdelor a fost înscris de Demir, în minutul 6. Pentru Kasimpașa a marcat Thiam, în minutele 13 și 37.Celălalt român de la Gaziantep FK, Alin Toșca, a fost integralist. Echipa românilor ocupă locul opt în clasament, cu 43 de puncte, în timp ce Kasimpașa este pe zece, cu 40 de puncte. Lider este Istanbul Bașakșehir, care are 66 de puncte.

Urmașa Cristinei Neagu

Federația Internațională de Handbal (IHF) a anunțat, sâmbătă, că sportiva norvegiană Stine Oftedal a fost aleasă jucătoarea anului 2019. Dintre nominalizate a lipsit Cristina Neagu, singura din lume cu patru titluri câștigate. Oftedal este pentru prima dată jucătoarea anului. Ea a fost desemnată câștigătoare în baza prestațiilor sale de la naționala Norvegiei și echipa Gyori Audi ETO. La masculin, cel mai bun handbalist din 2019 a fost ales Niklas Landin Jacobsen, component al naționalei Danemarcei și al echipei THV Kiel. Antrenorii anului 2019 sunt Emmanuel Mayonnade (Oland, Metz Handball) și Nikolaj Jacobsen (Danemarca ,Rhein-Neckar Lowen).

Hamilton leagă victoriile

Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat, ieri, Marele Premiu al Ungariei, a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Cu opt victorii pe circuitul Hungaroring, britanicul a egalat recordul lui Michael Schumacher de succese pe un circuit.Hamilton s-a impus și în etapa a doua, la GP-ul Stiriei, săptămâna trecută. Pe locul doi s-a clasat în Ungaria Max Verstappen (Red Bull Racing), iar pe trei a terminat Valtteri Bottas (Mercedes). Tot 10 este completat de Lance Stroll (Racing Point), Alexander Albon (Red Bull Racing), Sebastian Vettel (Ferrari), Sergio Perez (Racing Point), Daniel Ricciardo (Renault), Kevin Magnussen (Haas F1 Team) și Carlos Sainz (McLaren).

acestui meci, care reprezintă un risc major de răspândire a noului coronavirus.

„San Casillas” se întoarce

Fostul portar Iker Casillas revine la Real Madrid, după cinci ani. El va fi consilier al președintelui Florentino Perez. Potrivit Marca, atribuțiile clare ale Iker Casillas vor fi stabilite în următoarele săptămâni. În vârstă de 39 de ani, Casillas a suferit un atac de cord anul trecut, în timpul unui antrenament și nu a mai jucat niciun meci oficial din aprilie 2019. Porto l-a inclus pe Casillas în personalul său tehnic și l-a păstrat și ca jucător, deși el nu a mai apărut niciodată pe foaia de joc. Casillas s-a alăturat echipei FC Porto în 2015 după ce și-a petrecut întreaga carieră până atunci la Real Madrid.

Ar vrea Rednic la Lille?

Gerard Lopez, patronul clubului francez Lille OSC, locul 4 în Ligue 1, a cumpărat gruparea belgiană Royal Execel Mouscron, care a fost antrenată în trecut de Mircea Rednic. Nouă sau zece jucători de la Liile vor întări noua aciziție a lui Lopez, care ocupa locul 10 în clasament, în momentul în care sezonul a fost oprit definitiv în Belgia. Mouscron a obținut in extremis dreptul de a participa în prima ligă belgiană, sezonul viitor, grație unei scrisori de intenție semnată de Gérard Lopez, acesta din urmă oferind suport logistic și financiar de 6 milioane de euro. Lopez a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Royal Excel (94 la sută) de la Pairoj Piempongsant.

Negativi vs Infectați

Poliția spaniolă a decshis o anchetă pentru a-i identifica pe organizatorii unui meci amical între „infectații” și „neinfectații” cu Sars-CoV-2 din Pamplona. Potrivit presei spaniole, meciul este programat să aibă loc, astăzi la Mendillorri, un cartier din Pamplona, iar încasările ar urma să fie donate victimelor pandemiei de Covid-19. Afișul întâlnirii a fost publicat pe rețelele de socializare, iar echipele care ar trebui să se înfrunte sunt „Infectații” și „Negativii”. Departamentul delicte informatice din cadrul poliției din Pamplona îi caută organizatorii

Accident sau sinucidere?

Patinatoarea rusă Ekaterina Alexandrovskaia, care a reprezentat în ultimii ani Australia la competițiile internaționale, a încetat din viață, la Moscova, la vârsta de 20 de ani. Potrivit agenției TASS, cauza preliminară a decesului este sinuciderea. O sursă din cadrul poliției a declarat că trupul neînsuflețit al patinatoarei a fost găsit lângă casa sportivei, la Moscova. Rt.com notează că se pare că Alexandrovskaia s-a aruncat de la fereastra unui apartament. Ekaterina Alexandrovskaia s-a născut la 1 ianuarie 2000, la Moscova. Ea a reprezentat Rusia până în 2016, când a fost invitată să concureze pentru Australia. În 2017, ea a câștigat titlul mondial la patinaj artistic perechi la juniori, alături de australianul Harley Windsor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.