Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Maxim aduce un punct lui Șumudică

Ziarul de Vrancea
21 iun 2020 848 vizualizări

Formația Gaziantep FK, antrenată de Marius Șumudică și la care evoluează Alin Toșca și Alexandru Maxim, a remizat cu Galatasaray, duminică seară, în deplasare, scor 3-3, într-un meci din campionatul Turciei.

Maxim a adus un punct echipei din Gaziantep cu un gol din penalti în minutul 90Â15. Gaziantep FK a deschis scorul, iar apoi Galatasaray a condus cu 3-1. Au marcat Falcao (’37), Belhanda (’40) și Feghouli(’66) pentru gazde, respectiv Djilobodji (’17), Twumasi (’77) și Maxim (‘90Â15 - penalty) pentru oaspeți. În minutul 55, de la Galatasaray a fost eliminat Ahmet Calik. Maxim și Toșca au jucat pe toată durata partidei. Gaziantep FK ocupă locul nouă în clasament, cu 34 de puncte, iar Galatasaray este pe patru, cu 51 de puncte. Lider este Istanbuul Bașakșehir, care are 59 de puncte.

Academica urcă în clasament

Formația Academica Clinceni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgoviște, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vojtus, în minutul 54. În urma acestui rezultat, Academica a trecut pe locul IV în clasamentul play-out cu 20 de puncte. Aseară s-a mai disputat partida FC Viitorul – FC Hermannstadt,în aceeași etapă.

Ancelotti, anchetat fiscal

Parchetul spaniol a anunțat,ierii, că a început cercetarea fostului antrenor al echipei Real Madrid Carlo Ancelotti, acuzat că a ascuns de autoritățile fiscale spaniole o parte din venitul său, aproximativ un milion de euro, în special din drepturile de imagine. „Parchetul a depus plângere împotriva lui Carlo Ancelotti pentru o fraudă fiscală de un milion de euro”, se arată într-un comunicat. Plângerea se referă la „două posibile infracțiuni împotriva fiscului, referitoare la impozitul pe venit pentru anii fiscali 2014 și 2015”, perioadă în care care antrenorul italian nu ar fi declarat „un total de 1.062 milioane de euro”, mai arată comunicatul de presă.Un judecător trebuie acum să fie de acord să se sesizeze în acest caz și eventual să-l audieze pe fostul antrenor.

 

Real Madrid urcă pe primul loc

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formația Real Sociedad, în etapa a XXX-a a campionatului spaniol de fotbal. Sergio Ramos din penalty ('50) și Benzema ('70) au marcat pentru madrileni, respectiv Merino ('83). După ce Barcelona a remiza la Sevilla, vineri, și după victoria de duminică, Real Madrid a trecut pe primul loc în clasament, cu 65 de puncte, la egalitate cu FC Barcelona, de pe locul II.Atletico Madrid și Sevilla sunt pe locurile 3, represpectiv 4, cu câte 52 de puncte, urmate de Getafe, cu 48 de puncte și de Real Sociedad și Villarreal, cu câte 47 de puncte, și de Valencia, cu 46 de puncte.

Dinamo are un nou șef

Subcomisarul de poliție Ionuț Adrian Popa a fost împuternicit, începând din 19 iunie, pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo. În vârstă de 32 de ani, Ionuț Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată și un bun cunoscător al sportului de performanță. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuț Adrian Popa a antrenat lotul național de cadeți al României la taekwondo varianta olimpică, Noul președinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în anul 2010 și a activat, în ultima perioadă, cu funcție de comandă, în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) a M.A.I.

Focar la „Zvezda”

Cinci jucători ai echipei Steaua Roșie Belgrad au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat,ieri, campioana Serbiei. Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic Marko Konatar nu s-au simțit bine înaintea ultimei partide din campionat disputată împotriva formației Proleter Novi Sad, care a avut loc sâmbătă, și au fost scoși din lot. Branko Jovicic nu a avut simptome, dar a fost și el testat pozitiv, el fiind pe teren cu Proleter. Restul jucătorilor și staff-ului au avut rezultate negative.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.