Sport

MOZAIC ȘTIRI Sportive: Leo s-a luat după Florinel

Ziarul de Vrancea
29 oct 2019 979 vizualizări

Formația FC Barcelona a învins, marți, pe teren propriu, echipa Real Valladolid, scor 5-1, în etapa a XI-a a campionatului Spaniei.

Messi a marcat două goluri și a dat două pase decisive.Lionel Messi a punctat în minutele 34 și 75 și a pasat decisiv la reușitele lui Vidal (‘29) și Suarez (‘77). Pentru FC Barcelona a mai înscris și Lenglet (‘2). Golul formației Valladolid a fost înscris de Kiko (‘15).FC Barcelona este lider în clasament, cu 22 de puncte. În meciul disputat în deplasare, sâmbătă,FC Hermannstadt- FCSB, scor 0-4, jucătorul Florinel Coman a reușit și el două goluri și două pase decisive.

Federer scoare Elveția din ATP Cup

Roger Federer nu va participa la ATP Cup, noua competiție pe echipe organizată în ianuarie 2020, au anunțat organizatorii. Motivele absenței sunt de ordin familial. Săptămâna trecută și Stan Wawrinka a anunțat că nu va participa la ATP Cup, preferând ca în acea perioadă să meargă la turneul de la Doha. Renunțarea lui Roger Federer duce la descalificarea Elveției, turneul bazându-se pe clasamentul jucătorilor pentru a selecționa cele mai bune echipe. Șase alte echipe se pot califica pentru faza finală și pentru a înlocui Elveția.

FRF finanțează Liga Elitelor

Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat suma pe care o vor primi cluburile participante în Liga Elitelor U17 și U19 în sezonul 2019-2020, exceptând formațiile din Liga 1, informează frf.ro. „Federația Română de Fotbal continuă să susțină aceste competiții în care evoluează cei mai talentați tineri jucători. Suma investită în Liga Elitelor U17 și U19 se ridică la 200.000 de euro, exceptând turneul final. Pentru acea fază, FRF va suplimenta fondurile, a punctat președintele Răzvan Burleanu la conferința de presă de la finalul ședinței de Comitet Executiv. Liga Elitelor U17 și U19 au fost înființate în anul 2015 și se află deja la a patra ediție. Învingătoarea din Liga Elitelor U19 primește dreptul de participare în UEFA Youth League.

Punctaje maxime pentru Cluj și Oradea

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a obținut marți, pe teren propriu, a doua victorie din grupa G a FIBA Europe Cup, cu campioana Bulgariei, BC Balkan, scor 92-80 (54-31). În prima dispută din grupa G, formația clujeană a dispus, în deplasare, de campioana Suediei, Sodertalje Kings, scor 86-80 (41-37), astfel că este lider după două etape, cu patru puncte, urmată de Enisei și Balkan cu câte trei. În cealaltă partidă disputată ieri, Enisei Krasnoiarsk a învins cu 99-78 formația Sodertalje. Tot ieri, în grupa D, CSM Oradea a învins în deplasare cu 71-66 echipa turcă Bahceșehir,

Scandări obscene la Glasgow

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva cluburilor Celtic Glasgow și Lazio Roma, după meciul din Scoția, scor 2-1, disputat în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa, la 24 octombrie. Celtic este cercetată disciplinar pentru bannerele afișate de suporteri și pentru scandări ale fanilor Potrivit BBC, scandările nu au avut caracter rasist, ci obscen. Unul dintre bannere îl afișa pe fostul dictator italian Benito Mussolini atârnat de picioare cu capul în jos, iar altul a fost cu înjurături în limba italiană. Lazio va trebuie să răpsundă pentru scandări ale propriilor suporteri.Cazul va fi analizat de Comisia de diciplină a UEFA la 21 noiembrie.

Maradona, aclamat de ziua lui

Diego Maradona, care astăzi împlinește 59 de ani, a fost primit ca un rege de fosta sa echipă Newell’s Old Boys pentru meciul cu actuala formație, Gimnasia. El a condus meciul de pe un tron instalat la marginea terenului. Fanii au fost atât de încântați de venirea idolului lor în oraș astfel încât au cântat și la hotelul unde a fost cazată echipa. Chiar Maradona a ieșit la balcon și a cântat alături de fani. El a dat autografe pe tronul pus la dispoziție de cei de la Newell’s Old Boys. Gimnasia La Plata a câștigat meciul cu scorul de 4-0. Diego Maradona a preluat echipa la 5 septembrie. El a jucat la Newell’s Old Boys pentru o scurtă perioadă, între 1993 și 1994.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.