Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Jucător din lotul lui Mutu, infectat

Ziarul de Vrancea
11 nov 2020 819 vizualizări

Unul dintre jucătorii convocați pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, informează frf.ro. Acesta a avut un test negativ la sosirea în cantonament, însă a doua zi dimineață fotbalistul a comunicat staff-ului că este contact direct cu o persoană ce în dimineața zilei respective a început să prezinte simptome.

Staff-ul medical a decis să îl izoleze. Astfel, jucătorul nu a interacționat deloc cu ceilalți fotbaliști din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră. Ieri a fost testat RT-PCR, iar în această dimineață rezultatul testului a sosit și este pozitiv. Joi, toată delegația lotului Under 21 va efectua o nouă testare RT-PCR, informează frf.ro.

„Geană” clipește la Giurgiu

Deși se vorbea cu insistență de soluția Edi Iordănescu, Eugen Neagoe este noul antrenor al Astrei Giurgiu, a anunțat, ieri clubul giurgiuvean pe pagina de Facebook. Acesta a semnat un contract valabil pana în vara anului 2022. Jucătorii au efectuat astăzi primul antrenament alături de Eugen Neagoe. Astra Giurgiu ocupă în prezent ultimul loc în Liga I cu 4 puncten ultimele săptămâni. În vârstă de 53 de ani, Eugen Neagoe a antrenat în cariera sa de până acum formațiile Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Tr. Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Dinamo și ultima oară, până la 30 decembrie 2019, echipa FC Hermannstadt.

Begu pierde la Linz

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 76 WTA, a fost eliminată, ieri, în primul tur al turneului de la Linz, cu premii de 202.250 de dolari. Irina a fost învinsă de sportiva argentiniană Nadia Podoroska, număru (48 WTA) scor 6-4, 6-4, într-o oră și 43 de minute. La turneul din Austria, Sorana Cîrstea, locul 87 WTA, este calificată în turul doi, fază în care o va întâlni pe jucătoarea franceză Océane Dodin, numărul 115 mondial.

Suspendare aspră pentru Dylan

Olandezul Dylan Groenewegen a fost suspendat ieride Uniunea Ciclistă Internațională (UCI) pe o perioadă de nouă luni, pentru manevra sa periculoasă care a generat căderea compatriotului său Fabio Jakobsen (Deceuninck-QuickStep), în timpul ediției din acest an a Turului Poloniei. Groenewegen a fost exclus de echipa Jumbo-Visma până la finalul sezonului după incidentul respectiv, iar suspendarea sa va expira pe 7 mai 202. Pe 5 august, Dylan Groenewegen l-a împins pe Fabio Jakobsen în barierele de protecție de pe marginea șoselei, în plină viteză, în timpul sprintului final al primei etape a Turului Poloniei, provocând o căzătură colectivă.În urma rănilor foarte grave pe care le-a suferit, Jakobsen a fost plasat în comă artificială timp de două zile, fiind necesară și o intervenție chirurgicală la cap, care a durat cinci ore.

 

Barcelona îl cheamă pe Neymar în instanță

Conducerea FC Barcelona a decis să înceapă o nouă acțiune în justiție împotriva brazilianului Neymar, în prezent la Paris Saint-Germain. Potrivit El Mundo, clubul catalan îi impută lui Neymar că i-a plătit sume de 10.2 milioanede euro în perioada 2013/2017. Conducătorii catalani s-ar fi înșelat în calculelele lor în perioada plății impozitelor lui Neymar, iar Hacienda (autoritățile fiscale) au notificat clubul, subliniind că, dacă situația nu va fi rezolvată, atunci suma ar fi considerată ca o donație a Barcelonei către jucător.

Eșec la Siracuza

Echipa CSA Steaua București a fost învinsă de echipa italiană CC Ortigia cu scorul de 3-9 (1-3, 2-1, 0-4, 0-1) ieri” la Siracusa (Italia), în subgrupa A1 a preliminariilor Ligii Campionilor la polo pe apă masculin. Pentru campioana României au marcat Tiberiu Negrean (2 goluri) și Tudor Fulea. Astăzi, CSA Steaua va juca două meciuri, cu VK Jadran Split (10:00) și CN Barcelona (20:00), iar mâine este programat meciul cu muntenegrenii de la Primorac Kotor (19:00). CSM Digi Oradea va debuta astăzi în subgrupa B1, de la Budapesta, contra echipei AN Brescia (22:00). Din grupă mai fac parte Vouliagmeni (Grecia) și Enka Istanbul (Turcia).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.