Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Halep se retrage de la Indian Wells

Ziarul de Vrancea
7 mar 2020 808 vizualizări

Simona Halep, locul 2 WTA, și-a anunțat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (11-22 martie).

Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte de Dubai îmi cauzează probleme în continuare și nu voi putea să mă recuperez la timp ca să călătoresc la Indian Wells. Este fără îndoială unul dintre cele mai importate momente alte calendarului tenisului pentru mine și va fi foarte trist să lipsesc, dar deja abia aștept să revin în 2021”, a declarat Halep, potrivit paginii de Twitter a turneului. Halep a câștigat ediția din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în optimi de Marketa Vondrousova din Cehia.În afară de Simona Halep, s-au mai retras de la Indian Wells, Danielle Collins (50 WTA), Angelique Kerber (21 WTA), Viktoria Azarenka (21) și Bianca Andreescu (5).

Misiune grea a handbalistelor

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de deținătoarea trofeului, Györ ETO, scor 29-35 în ultimul meci din grupa principală II a Ligii Campionilor. În urma rezultatului, Györ încheie grupa neînvinsă, lider, cu 19 puncte, iar SCM Râmnicu Vâlcea pe locul IV, cu 7 puncte, ambele urmând a evolua în sferturile de finală, fază în care campioana României ajunge în premieră și va întâlni prima clasată din grupa I. În grupa principală I, CSM București a învins pe teren propriu formația daneză Vipers Kristiansand cu 28-22 (12-11) și încheie grupa tot pe locul IV. În urma rezultatelor din ultima rundă, programul sferturilor este: SCM Râmnicu Vâlcea – Metz, CSM București – Györ ETO, Buducnost – Team Esbjerg, Rostov Don – Brest. Meciurile tur-retur se vor disputa în perioadele 3/5 și 10/12 aprilie.

Am ajuns codași la rugby

România a fost învinsă, sâmbătă, la Krasnodar, cu scorul de 25-32 (13-20) de către Rusia, în etapa a IV-a a Rugby Europe Championship - 2020. Pentru stejari au marcat Vlaicu, două lovituri de pedeapsă, Maliepo, eseu, transformat de Vlaicu, Melinte, eseu, și Simionescu, eseu, transformat de Melinte. Următorul meci al României va avea loc, la 14 martie, pe teren propriu, cu Belgia. Celelalte rezultate ale zilei: Belgia-Spania 23-30 și Portugalia – Georgia 29-34. Clasament: 1.Georgia – 19 p; 2.Portugalia – 9 p; 3. Spania – 9 p; 4.Rusia – 8 p; 5.Belgia – 7 p; 6. România- 5 p.

Hațiegan fluieră la Valencia

Ovidiu Hațegan îi va avea alături pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu. În camera VAR se vor afla doi oficiali din Polonia: Pawel Gil – arbitru VAR, Tomasz Kwiatkowski – asistent VAR. În meciul tur, disputat la Milano, Atalanta s-a impus cu scorul de 4-1. Celălalt meci de marți, Leipzig – Tottenham, ora 22:00 (în tur, 1-0), va fi arbitrat de spaniolul Carlos del Cerro Grand. UEFA a anunțat că returul din Spania se va juca fără spectatori ca urmare a epidemiei de infecții cu coronavirus din mai multe țări europene și a creșterii numărului cazuri de pe teritoriul Italiei.

Rapidul a luat-o la vale

Formația Rapid a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul susținut, duminică, în compania echipei CSM Reșița, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Laurențiu Buș, în minutul 79. În minutul 89, Rapid a beneficiat de un penalty, însă șutul lui Valentin Alexandru a fost apărat de Cobrea. Celelalte rezultate ale etapei: CS Mioveni – Gloria Buzău 0-0; Farul Constanța – Turris Turnu Măgurele 0-1; Concordia Chiajna - ASU Politehnica Timișoara 2-1; Ripensia Timișoara - Dunărea Călărași 1-1; U Cluj - Metaloglobus 2-3; Pandurii - FC Argeș 0-4: Csikszereda - Petrolul 1-2. Clasament: 1. UTA – 50 p; 2.Mioveni – 39 p; 3. Turris – 39 p; 4.FC Argeș – 38 p; 5. Petrolul – 38 p; 6. Rapid- 37 p.

Dublă Keșeru la Razgrad

Ludogoreț Razgrad a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (4-1), formația Dunav Ruse, în etapa a XXIV-a a campionatului bulgar de fotbal.Prezent pe teren înă în minutul 86, când a fost înlocuit de Swierczok, atacantul Claudiu Keșeru a marcat golurile de 2-1 și 4-1, în minutele 30 și 38, și a pasat la golul de 5-1, înscris de Jorginho. Dolapciev a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 5, Tchibota a egalat, în minutul 13, iar Marcelinho a marcat golul de 3-1, în minutul '32. Internaționalul român este lider în clasamentul golgeterilor din Bulgaria, cu 12 reușite, la egalitate cu Dimităr Iliev de la Lokomotiv Plovdiv.

Ronaldinho, arestat în Paraguay

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho și fratele său, Roberto Assis au fost plasați în detenție preventivă la Asuncion pentru folosirea de pașapoarte false. Sâmbătă, cei doi au fost audiați de un judecător care a decis că ei trebuie să rămână în închisoare. Avocatul lor a anunțat că va face apel. Inițial, Ronaldinho a fost eliberat vineri, după un lung interogatoriu, de șapte ore, în fața unui judecător. Însă parchetul a anunțat pe contul de Twitter al instituției că a emis un mandat de arestare și a cerut plasarea în detenție a celor doi, care au fost puși la dispoziția ministrului public.  La două ore după eliberare, ei au fost duși sub escortă la sediul poliției naționale.Ronaldinho și Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărți.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.