Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Hagi s-a accidentat în Belgia

Ziarul de Vrancea
19 oct 2019 858 vizualizări

Decarul echipei naționale a României, Ianis Hagi, s-a accidentat în meciul formației sale, Genk, în fața grupării Standard Liege, în ultima etapă din campionatul Belgiei. Internaționalul român, în vârstă de 20 de ani, a fost lovit în minutul 57 al meciului de către Gavory. Antrenorul Felice Mazzu l-a schimbat imediat pe Ianis Hagi, înlocuindu-l cu Hrosovski. Nu există încă informații despre gravitatea accidentării a fostului jucător al Viitorului. Genk a pierdut meciul cu Standard Liege, scor 0-1. Pentru echipa lui Hagi urmează meciul din grupele Ligii Campionilor contra celor de la FC Liverpool, deținătoarea titlului de „Regină a Europei”.

Demisie la Viitorul

Lucian Burchel nu mai este directorul tehnic al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, fiind dorința expresă a acestuia de a întrerupe activitatea la clubul constănțean, a anunțat FC Viitorul. Director Tehnic al Academiei Gheorghe Hagi încă de la înființarea acesteia, Lucian Burchel este unul din cei care au contribuit din plin la realizarea performanțelor din această perioadă, în care s-au cucerit nu mai puțin de 24 de titluri naționale. „Îți mulțumim Lucian Burchel pentru toate realizările din acești ani și te așteptăm să fii alături de noi și la următorul moment important al clubului nostru, când vom lansa cartea despre Academia Hagi și FC Viitorul”, a scris FC Viitorul pe site-ul oficial.

Medalii militare pentru fete

Sportivele Ana Maria Popescu și Andreea Chițu au obținut medalii de argint la Jocurile Mondiale Militare, competiție găzduită de Wuhan (China). Ana Maria Popescu s-a clasat pe locul doi la spadă individual feminin, Ana a învins-o pe sportiva din Columbia, Diana Rodriguez, cu scorul de 15-6, iar, în următoarele runde, a trecut de rusoaica Anastasia Soldatova, scor 15-6 și de italianca Roberta Marzani, scor 15-8. În semifinală, Popescu a învins-o pe Magdalena Pierkarska din Polonia, cu 15-11, reușind să se califice în finală, unde a întâlnit-o pe chinezoaica Sun Yiwen. Cele două spadasine au făcut o finală foarte echilibrată, în final, chinezoaica impunându-se cu 11-10. Andreea Chițu a trecut de germana Johanna Müller, Rosmelyn Rodriguez (Venezuela) și Anna Borowska (Polonia) și a fost învinsă în finală de brazilianca Rafaela Silva.

Meci anulat din cauza rasiștilor

Meciul Haringey Borough – Yeovil Town, din Cupa Angliei, a fost abandonat, sâmbătă, după ce portarul gazdelor, Valery Pajetat, s-a plâns că a fost victima insultelor cu caracter rasist ale fanilor gazdelor, relatează presa engleză. Jucătorii echipei Haringey au părăsit tereul în minutul 64, la scurt timp după ce Yeovil a înscris un gol. După scurt timp, clubul Haringey a anunțat că meciul a fost abandonat ca urmare a “abuzurilor rasiale”. “Ne cerem scuze pentru update-ul întârziat, dar am vrut să ne asigurăm că dăm informația corectă. Meciul a fost abandonat ca urmare a abuzurilor rasiale. După-amiază oribilă. Trebuie menționat că 99,9 la sută dintre fanii Yeovil Town sunt și ei dezgustați de ce s-a întâmplat, la fel ca noi”, se arată pe contul de Twitter al Haringey Borough FC.

Celtic n-are rivală în Scoția

Formația Celtic Glasgow, adversară a CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa Ross County, în etapa a noua a campionatului Scoției. Golurile au fost marcate de Elyounoussi (‘4, ’72), Edouard (’47), McGregor (’49), Fontaine (’50 - autogol) și Forrest (’55). Celtic este lider în clasament, cu 22 de puncte (șapte victorii, o remiză, o înfrângere). Pe locul doi este Rangers, cu 21 de puncte și un joc mai puțin. Celtic Glasgow face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de Lazio, Rennes și CFR Cluj. Clujenii au pierdut cu scorul de 0-2 meciul tur cu scoțienii, la 3 octombrie, în deplasare, și vor mai întâlni Celtic la 12 decembrie, pe teren propriu.

 

 

 Nadal s-a însurat

Tenismanul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, cu María „Xisca” Perelló, în vârstă de 31 de ani, alături de care are o relație de 14 ani, informează mundodeportivo.es. Ceremonia privată a avut loc în localitatea Pollenca din apropiere de Mallorca, în Insulele Baleare. Cei peste 300 de invitați au fost rugați să-și lase telefoanele mobile în cutii de valori înainte de a asista la ceremoinie. Mireasa a purtat o rochie a creatoarei catalane Rosa Clara. Printre invitați s-au aflat fostul rege Juan Carlos și regina Sofia, cântărețul Julio Iglesias, dar și jucătorii de tenis David Ferrer, Feliciano López, Marc López și Juan Mónaco.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.