Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Debut în gura lupului

Ziarul de Vrancea
18 nov 2018 2246 vizualizări

CSM București a încheiat lider în grupa preliminară D a competiției, cu 8 puncte, dar a mers mai departe doar cu 6, din cauza înfrângerii suferite cu Vipers

La rândul său, Gyor a încheiat tot lider în grupa C, dar are 8 puncte, fiind neînvinsă în partidele din grupa preliminară. În grupele principale se va lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției, în care vor ajunge primele patru clasate, iar ulterior vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Înfrângere dramatică în Norvegia

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formația Elverum Handball, cu scorul de 28-29 (19-15), în cea de-a opta partidă din Grupa D a Ligii Campionilor. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în ultima secundă, din aruncare de la șapte metri, în condițiile în care dinamoviștii au avut mingea cu 10 secunde înainte de final. Însă Kuduz a pierdut mingea și, în disperare de cauză, a faultat. Pentru Dinamo au înscris Gavriloaia 6 goluri, Zulfici 6, Negru 5, Komogorov 4, Kuduz 2, Savenco 1, Szasz 1, Șandru 1, Mousavi 1 și Acatrinei 1.Celelalte două partide ale rundei a opta s-au încheiat cu următoarele rezultate Wacker Thun – Wisla Plock 23-25 și Ademar Leon - Riihimaen Cocks 23-20. După opt etape, clasamentul este  - 10 p; . Riihimaen – 4 p; 6. Wacher Thun – 1p. În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, în 21  noiembrie, cu Riihimaen Cocks din Finlanda.

Procurorii anchetează PSG

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru "discriminare fondată pe origine, etnie sau naționalitate", după dezvălurile Football Leaks privind transferurile pe criterii etnice la PSG. Conform AFP, această anchetă a fost încredintață Brigăzii de represiune a delincvenței împotriva persoanelor (BRDP). După aceste dezvăluiri, Liga pentru drepturile omului (LDH) a depus plângere pentru "discriminare".Căutătorii de talente de la PSG au întocmit liste de tineri jucători pe criterii etnice, "francezi", "magrebieni", "antilezi", "africani", și, pe baza acestora, clubul ar fi decis să nu-i transfere pe unii dintre ei, se arată în seria de dezvăluiri Football Leaks.

Sampaoli, în locul lui Lippi?

Tehnicianul chilian Jorge Sampaoli ar putea deveni selecționer al Chinei, anunță, luni, presa sud-americană.  Agentul lui Sampaoli ar fi în negocieri avansate cu federația chineză, care dorește calificarea echipei la Cupa Mondială din 2022. Sampaoli ar urma să-l înlocuiască pe italianul Marcello Lippi, care va pleca după Cupa Asiei pe Națiuni (5 ianuarie - 1 februarie). În vârstă de 58 de ani, Jorge Sampaoli a fost selecționer al Argetiei până în această vară.

Gascoigne nu se astâmpără

Fostul internațional englez Paul Gascoigne a fost inculpat pentru agresiune sexuală. El este acuzat că a agresat o femeie, într-un tren, la 20 august. Poliția britanică a transporturilor a anunțat că Gascoigne este vizat de o acuzație pentru că a atins-o nepotrivit pe această femeie. În vârstă de 51 de ani, Paul Gascoigne a fost reținut la 20 august, în stația Durham, din nord-estul Angliei, și va răspunde acestor acuzații la 11 decembrie. Fost jucător la Newcastle, Tottenham, Lazio și Glasgow Rangers, Gascoigne are 57 de selecții în naționala Angliei.

S-a găsit vinovatul

Procurorii germani au cerut, ieri, să fie condamnat la închisoare pe viață un german de origine rusă, acuzat că se face vinovat de un atentat cu explozivi vizând autocarul echipei de fotbal din Dortmund în aprilie 2017, relatează AFP. Reprezentantul acuzării, Carsten Dombert, a apreciat că Serghei Wenergold în vârstă de 28 de ani, s-a făcut vinovat de mai multe tentative de asasinat acționând așa cum a acționat. Verdictul urmează să fie dat săptămâna viitoare.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.