Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: De Paște, vom avea selecționer

Ziarul de Vrancea
13 ian 2022 781 vizualizări

Tehnicianul Laszlo Bölöni a evitat, ieri,să vorbească despre negocierile cu FRF pentru postul de selecționer, el declarând, pentru GSP, că în 4-5 zile va explica totul.

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de minute să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a spus Bölöni, potrivit gsp.ro. Întrebat dacă ignoră apelurile oficialilor FRF de câteva zile, Bölöni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?”. “Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul”, a mai afirmat el.

Programul lui David

Înotătorul David Popovici (17 ani), câștigător a cinci medalii în concursurile internaționale de anul trecut, va participa în 2022 la patru competiții majore, informează Clubul Sportiv Dinamo pe pagina oficială de Facebook.  Acestea sunt Campionatele Mondiale de seniori din Japonia (13-29 mai), Campionatele Europene de juniori de la Otopeni, România (iulie), Campionatele Europene de seniori din Italia (11-17 august) și Campionatele Mondiale de juniori din Rusia (23-28 august).

.Revine „All Star Game”

FR Baschet a anunțat, ieri, în urma unei ședințe de Consiliu Director, că All Star Game la masculin se va organiza în acest an. All Star Game nu a mai fost organizat din cauza pandemiei în 2020 și 2021, ultima ediție având loc în 2019, la Cluj. Evenimentul de atunci s-a organizat a doua zi după finala Cupei României, însă în 2022 All Star Game va avea loc în 20 aprilie, în timpt ce Turneul Final Four al Cupei, între 15-17 februarie.Între alte decizii luate la ședința Consiliului Director al FR Baschet se află și cea de disputare a ultimei partide din finala Ligii Naționale în 7 iunie, nu în 5 iunie, cum era programată inițial.

Odermatt, matador

Elvețianul Marco Odermatt, dominator în acest sezon, a câștigat, ieri, proba de slalom super-uriaș de la Wengen (Elveția), contând pentru Cupa Mondială masculină de schi alpin, și trecându-și în cont a șasea victorie din această iarnă. Odermatt (24 ani) a fost cronometrat cu timpul de 1;29,0 devansându-l cu 23 de sutimi pe norvegianul Aleksander Aamodt Kilde și cu 58 de sutimi pe austriacul Matthias Mayer. În clasamentul general al Cupei Mondiale, lider este Odermatt, cu un avans de 396 de puncte în fața lui Kilde, după 18 curse disputate din 35. La super-uriaș, lider este Kilde, cu 380 de puncte, urmat de Odermatt, cu 319 puncte. Stațiunea Wengen va mai găzdui două coborâri, vineri și sâmbătă, iar duminică o probă de slalom. Aceasta a fost ultima probă de super-G până la Jocurile Olimpice de la Beijing (4-20 februarie).

Stoch s-a accidentat înainte de JO

Polonezul Kamil Stoch, triplu campion olimpic la sărituri cu schiurile, a suferit la antrenamentele desfășurate la Zakopane, o accidentare la ligamentele gleznei și prezența lui la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing este incertă, conform medicului echipei Poloniei, Aleksander Winiarski. Stoch are un sezon de coșmar, cu rezultate modeste, departe de forma lui normală.

Miercuri, Federația poloneză de schi a anunțat că Stoch nu va concura în concursul de la Zakopane (14-16 ianuarie) contând pentru Cupa Mondială de sărituri și are timp mai puțin de o lună pentru a-și recâștiga forma până la startul Olimpiadei albe. „Are o entorsă serioasă a articulației la gleznă cu afectare a capsulei articulare și ligamente rupte. Din fericire, oasele sunt intacte. Poate îl vom putea ajuta cu recuperarea înainte de Jocurile Olimpice. Există puțin timp, dar nu atât de puțin încât să respingem acest lucru”, a declarat Winiarski pentru presa locală.


Acces limitat la Australian Open

Publicul va avea acces în limita a 50 la sută din capacitatea arenelor la Australian Open, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19 și a spitalizărilor din regiunea Melbourne „Această limitare arată că publicul, jucătorii și personalul se pot aștepta la un eveniment extrem de sigur”, a declarat ministrul Turismului, Jaala Pulford. La primul turneu de Grand Slam al anului, spectatorii sunt obligați să poarte măști și să respecte regulile de distanțare. Joi, statul Victoria a înregistrat 953 de pacienți cu Covid-19 spitalizați, un număr record, și peste 220.000 de cazuri de infectare.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.