Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Craiova l-a transferat pe Fedele

Ziarul de Vrancea
5 aug 2018 475 vizualizări

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe elvețianul Matteo Fedele sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv.

Cel care va purta tricoul cu numărul 20 a evoluat în Serie A, Serie B și prima ligă elvețiană. Elvețianul Fedele a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum FC Sion (27 de meciuri  și un gol marcat), Grasshopers (12 meciuri), Carpi (11 meciuri), Bari (25 de meciuri și 4 goluri marcate), Foggia (9 meciuri) și Cesena (14 meciuri și un gol marcat). Matteo a debutat pentru Naționala Under-21 a Elveției pe data 4 septembrie 2014, în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, meci contând pentru calificarea la Campionatul European Under-21.

Adrian Petre, coleg cu van der Vaart

Fostul internațional olandez Rafael van der Vaart, în vârstă de 35 de ani, a semnat un contract cu gruparea daneză Esbjerg fB, la care este legitimat Adrian Petre. Van der Vaart a devenit cel mai titrat jucător din istoria clubului. Olandezul a jucat ultima dată tot în Danemarca, la Midtjylland.

Agüero, “cetățean” de onoare

Campioana Manchester City a câștigat, ieri, Supercupa Angliei, după ce a învins, pe Stadionul Wembley, formația Chelsea Londra, cu scorul de 2-0. City s-a impus prin dubla lui Sergio Agüero ('13 și '58). Primul gol marcat de Agüero a fost cel cu numărul 200 în tricoul "cetățenilor", pe care îl poartă din 2011.Echipa lui Pep Guardiola a câștigat a cincea oară Supercupa Angliei. La Chelsea, deținătoarea Cupei Angliei, a debutat ca antrenor italianul Maurizio Sarri.

Viitorul a luat un rus crescut la Barcelona

Viitorul a realizat un nou transfer. Echipa lui Gică Hagi l-a legitimat pe rusul Amir Natcio (22 de ani).Amir Natcio poate evolua ca mijlocaș central, dar și în flancuri. Fotbalistul a mai jucat la Barcelona B, ȚSKA Moscova 2, Krasnodar 2, dar și la Lokomotiv Moscova 2. Amir Natkho va purta tricoul cu numărul 25 la FC Viitorul", se arată pe site-ul clubului.

A început Liga a II-a

Rezultatele etapei inaugurale: “U” Cluj – Metaloglobus București 2-0; ACS Energeticianul – Luceafărul Oradea  4-0; Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu  0-1; FC Argeș – CS Balotești  2-0; CS Mioveni – Academica Clinceni  2-1; Dacia Unirea Brăila – Ripensia Timișoara 1-2. ASSCS Farul Constanța – ACS Poli Timișoara 4-1; Petrolul – Sportul Snagov 0-0;  ASC Daco-Getica București – UTA 2-0; ASU Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște 0-1.

Doi olandezi la naționala Camerunului

Fostul internațional olandez Clarence Seedorf a fost numit în funcția de selecționer al Camerunului, a anunțat, sâmbătă, ministrul camerunez al Sporturilor, Pierre Ismael Bidoung Mkpatt. Seedorf îl va avea ca secund pe fostul său coleg, Patrick Kluivert. Federația cameruneză a negociat și cu Sven Göran Eriksson pentru postul de selecționer, însă a renunțat la discuțiile cu acesta din cauza pretențiilor tehnicianului cu privire la salariu  Ultima dată, Clarence Seedorf a fost antrenorul lui Florin Andone la Deportivo La Coruna. La naționala Camerunului, Seedorf îi succede lui Hugo Broos, demis în decembrie 2017.

Al cincilea transfer la Barcelona

FC Barcelona a anunțat, vineri seară, că a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru transferul mijlocașului chilian Arturo Vidal.  El  va semna un contract pe trei sezoane cu FC Barcelona, după va efectua vizita medicală. Vidal, în vârstă de 31 de ani, este al cincilea jucător transferat de FC Barcelona, după Clément Lenglet, Arthur, Malcom și Moussa Wague.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.