Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Cavendish nu se lasă

Ziarul de Vrancea
1 iun 2021 199 vizualizări

Englezul a câștigat a doua etapă din ediția actuală a Turului Franței și mai are nevoie de două pentru a-l egala pe Eddy Merckx * individa care a doborât plutonul la Brest a fost arestată

Rutierul britanic Mark Cavendish (Deceuninck-Quick Step) a câștigat, ieri, etapa a șasea a Turului Franței, desfășurată pe distanța de 160,6 kilometri, între Tours și Chateauroux.Pe locul doi s-a clasat Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix), iar pe trei a terminat Nacer Bouhanni (Team Arkea-Samsic). Pentru Cavendish este al 32-lea succes în Turul Franței.La 36 de ani, britanicul este la două succese de recordul lui Eddy Merckx. Mark Cavendish a sprintat pe final și a reușit a doua victorie de etapă la ediția din 2021 a Turului Franței. Performanța englezului este cu atât mai mare cu cât în urmă cu 7-8 luni nici nu avea echipă și nu a fost departe de a spune adio ciclismului de performanță la finalul sezonului trecut, fiind măcinat în ultimii ani de probleme de sănătate.

În altă ordine de idei, spectatoarea care a doborât mai mult de un sfert din pluton în timpul primei etape a Turului Franței, pe 26 iunie, a fost arestată azi și apoi plasată în custodia poliției din Landerneau, după cum relatează www. eurosport.fr. Duminică, jandarmeria Finistère a anunțat deschiderea unei anchete judiciare pentru „vătămări involuntare” în cazul femeii care a ridicat un carton în care își saluta bunicii, chiar când trecea plutonul din Marea Buclă. Tony Martin, rutierul de la Jumbo Visma, a fost acroșat, angrenând foarte mulți cicliști. Autoritățile au venit la scurt timp, însă responsabila cu accidentul dispăruse deja. Poliția a făcut un apel la martori pentru a o găsi pe persoana iresponsabilă, însă misiunea părea una teribil de grea, existând prea puține informații.S-a speculat chiar că ar fi mers la aeroportul aflat la 40 de kilometri de locul accidentului, pentru a zbura la Strasbourg, oraș aflat aproape de granița cu Germania. Aceasta informație nu s-a verificat, iar în cele din urmă femeia a fost arestată ieri la Brest. Francezii notează că femeia riscă pentru faptele sale o amendă de 1.500 de euro. Pedeapsa ar fi fost mult mai mare, dacă Tony Martin, sau orice alt ciclist, ar fi abandonat. Totuși, lucrurile nu vor rămâne probabil așa, Jumbo Visma anunțând că intenționează să o dea în judecată, încă de sâmbătă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.