Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: „Buldogii „ în play-off

Ziarul de Vrancea
13 nov 2019 1091 vizualizări

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucure[ti, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 29-29, cu echipa IFK Kristianstad, în grupa D a Ligii Campionilor [i s-a calificat în play-off-ul competi]iei.Dinamovi[tii sunt pe primul loc în clasamentul grupei, cu 13 puncte ob]inute în opt jocuri, pe pozi]ia a doua este GOG – 9 puncte, 7 jocuri, pe trei este Orlen Wisla Plock – 7 puncte, 7 jocuri, pe patru Kadetten Schaffhausen – 6 puncte, 7 jocuri, pe cinci IFK Kristianstad – 5 puncte, opt jocuri, [i pe [ase Cehovskie Medvedi – 4 puncte, 7 jocuri. În play-off se calific primele dou clasate. Dinamo are programat urmtorul meci în data de 20 noiembrie, pe teren propriu, cu Cehovskie Medvedi.

Sibiul are stadion

Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat de toate comisiile de specialitate, astfel c FC Hermannstadt va juca meciul cu CFR Cluj, din 1 decembrie, din Liga I, pe aceast aren. „ Lucrrile de modernizare a Stadionului vor continua în urmtorii ani, pân când arena va fi cea din proiectul fcut public recent de Primria Sibiu. Sibiul are stadion! Sibiul are F.C. Hermannstadt! Sibiul are fotbal!”, a anun]at clubul sibian.Meciul cu CFR Cluj este programat la 1 decembrie, de la ora 19.00. FC Hermannstadt a jucat meciurile de pe „teren propriu”din sezonul 2019-2020 al Ligii 1 la Târgu Mure[.

Lider nou în Liga a II-a

Rezultatele etapei a XVII: Petrolul Ploie[ti- Viitorul Târgu Jiu 3-1; Metaloglobus Bucure[ti – Farul Constan]a 1-0; UTA – Gloria Buzu 3-0; Dunrea Clra[i – FC Arge[ 1-2; FC Csikszereda – CSM Re[i]a 1-0: Ripensia – ASU Poli Timi[oara 1-1; Sportul Snagov – Turris Turnu Mgurele 2-3; „U” Cluj – Concordia Chiajna 2-1; CS Mioveni – Rapid 1-5. Pandurii Târgu Jiu a stat. Clasament: 1.UTA – 31 p (14 j.); 2. Mioveni – 30 p (16); 3. Petrolul – 28 p; 4. Turris – 27 p (15); 5. Metaglobus – 26 (16).

Drogba începe o nou carier

Didier Drogba, în vârst de 41 de ani, a anun]at, ieri, la Abidjan, c va candida la func]ia de pre[edinte al Federa]iei de Fotbal din Coasta de Filde[. Didier Drogba s-a retras din activitate în noiembrie 2018 [i candideaz pentru a-i succede lui Augustin Sidy Diallo, actualul pre[edinte extrem de contestat la forului de la Abidjan.Drogba a disputat ultimul su la 8 noiembrie, la Louisville (Kentucky), când Phoenix a pierdut, scor 0-1, în finala ligii secunde. Drogba a venit la Phoenix în 2017, dup un sezon [i jumtate petrecut în MLS, la Montréal (2015-16). De-a lungul carierei, el a mai jucat la Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai [i Galatasaray. El are 65 de goluri în 104 selec]ii, fiind cel mai bun marcator din istoria Coastei de Filde[ pe care a condus-o la trei faze finale ale Cupei Mondiale (2006, 2010, 2014) [i la dou finale pierdute ale Cupei Africii pe Na]iuni (2006, 2012).

S-a retras un motociclist

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo se va retrage din motociclism la finalul acestui sezon, la vârsta de 32 de ani, informeaz marca.com. Jorge Lorenzo, care va face anun]ul oficial, joi, într-o conferin] de pres, a avut un sezon dezamgitor în 2019, primul cu Honda, dup alte dou sezoane nefericite pentru el petrecute la Ducati.Cu o etap înaintea finalului, spaniolul este pe locul 19 în clasamentul pilo]ilor, cu doar 25 de puncte, în timp ce colegul su de la Honda, Marc Marquez, este deja campion mondial, cu 395 de puncte. Neadaptat la motocicleta Honda avut la dispozi]ie, evolu]ia lui Lorenzo a fost afectat în acest an [i de un accident grav suferit în iunie, la Assen, în antrenamente, ultimul dintr-o lung serie de czturi pe care a avut-o.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.